19

Анонимен

преди 11 години

Тука що пишете само на кирилица!!! Пишете на майчин език ве! Учете турски, скоро ще кланяте глави пред пашите!

18

dimolarev

преди 11 години

Пак започнаха изказванията в стил ,,Разделяй и владей". На никой ли не му стана ясно че тези заигравки с етнически отенък са само предизборни манипулации. По този начин ДПС иска да си гарантира етническия вот и да е спокойно за депутатските си места и сенчестия си бизнес. Кажете ми ако вота в България бъде само мажоритарен колко от тези мижитурки ще влязат в следващия парламент. Не си мислете че Българските мюсюлмани сая глупави и не виждат истината. Просто са без алтернатива.

17

681

преди 11 години

ДОЛУ ДПС! РАЗСЛЕДВАЙТЕ ТАЗИ СБИРЩИНА НА ДОГАНИЗАЦИЯТА! ТАЗИ ПАРТИЯ Е ОСНОВАНА НА ЕТНИЧЕСКА И РЕЛИГИОНА ОМРАЗА,ВИЖТЕ ИМ РАЗМИШЛЕНИЯТА ,ВИЖТЕ ИМ ДЕЛАТА,ВИЖТЕ ИМ ЕЗИКА И ГЛЕДАЙТЕ ДОБРЕ,ЗАЩОТО НЕ Е ВИНОВЕН,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А КОЙТО Я ДАДЕ!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ!МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ТРУДОЛЮБИВИ МЮСЮЛМАНИ,КОИТО СТЕ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА САРАИТЕ НА ДОГАН,ИМАТЕ ПРАВО Г-ДА МЮСЮЛМАНИ,НО КАТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! В ПАСПОРТИТЕ ВИ ПИШЕ БЪЛГАРИН,КАТО ИДЕТЕ В УК ДА РАБОТИТЕ

16

681

преди 11 години

Местан,Местан защо се опитваш да промиеш и мозъка си?Ами по думите ти,всички РУДАРИ,всички КАРАКАЧАНИ,всички КАЗЪЛБАШИ,всички ЕВРЕИ,всички БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИ,всички АРМЕНЦИ,ГРУЗИНЦИ,РУСНАЦИ В БЪЛГАРИЯ,ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ПРАВОТО НА НОВИНИ НА ТЕХНИЯ ЕЗИК ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ,УЧЕБНИ ПРОЦЕСИ И СЛЕД 5 ГОДИНИ,НИКОЙ ДА НЕ ВЯРВА НА ОЧИТЕ СИ,ЧЕ БЪЛГАРИ НЯМА!ТОВА Е ТВОЕТО ИСКАНЕ,ДА НЯМА БЪЛГАРИ!!ЛОГИКАТА ТИ Е ТОЛКОВА ЗАСОЛЕНА ОТ СХЕМИ НА ДОГАН ЕФЕНДИ ***,ЧЕ И ТИ САМИЯТ НЕ СИ ВЯРВАШ НА ИСКАНИЯТА

15

Анонимен

преди 11 години

както пкк иска автономия от Турция ,ако нашите турци се решат да поискат автономия какво ще стане

14

Анонимен

преди 11 години

Сидеров е най-добрия български политик

13

ЯСЕН

преди 11 години

ТОЗИ РАК В ТЯЛОТО НА ДЪРЖАВАТА -ДПС ,НЕ СЕ ЛИ ИЗРЕЖЕ , ДО КРАЯ НА СВЕТА ЩЕ БОЛЕДУВАМЕ!!!

12

Анонимен

преди 11 години

turcite kato iskat zabradki dasi hodqt v TURCIQ I BEZ TOVA ERDOGAN IM RAZRESHI NA KURDITE DASI HODQT SAS ZABRADKI TAKA 4E PATQ I NA KAPAKULE DAVI NQMA MRASNI UTREPKI

11

e

преди 11 години

Религиозните символи,било то забратки,килимявки,кръстчета,икони,идоли,юдейски шапки и бради,будистки богове,индийски крави и други -това са дело на лукавия.Господ Исус не е казал такива неща.Това го правят "духовните водачи"/лъжепророците/,така-щото хората се самоизяждат по предписание на Сатана.

10

Анонимен

преди 11 години

След всичко което видяхте, как може да има хора дето да гласуват за станишев като знаят че ще се съюзи с ДПС. Жалки хорица.

9

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Гледам снимката и си представям , как един младеж се приближава и опира газов пистолет в мазната мутра на Местана. Следва....... насиране и масивен инфаркт.

8

Анонимен

преди 11 години

БСП печели изборите , прегръща се пак с ДПС и от есента момичетата със забрадки момчетата с *** на училище :D

7

Анонимен

преди 11 години

Забрадките са забранени във доста цивилизовани държави има нет вижте.Там кадето не са има доста дискусии и там да стане и рано или късно ще стане.България е свецка държава.Не искам да ми демоснстрира някой своята религиозна пренадлежност.Който не го устройва границите са отворени.

6

Анонимен

преди 11 години

Какво да говорим, докато бях на защита на дипломната си в ТУ изкачат някви *** и говорехана БГ-Турски и никой нищо не им разбра от презентацията и 4ки и 5тици...АЙ СЕКТИР!

5

gtf

преди 11 години

съставянето на смислен текст на матурата да гарантира оценка среден 3. ?!!!!??? как да коментираш подобно малоумно и евтино изказване

4

Анонимен

преди 11 години

да отхвърлят цялото ДПС ***...какво още правят в БГ тея *** да ги..

3

Отличник

преди 11 години

3= за присъствие.Голям смях.

2

тук идентичността

преди 11 години

се нарича България, който не му харесва-да си върви където му е идентичността.Културата еБългария, който не му харесва да отиде при шалваркултурата.

1

Хаби

преди 11 години

Поръчах си за обяд Пиле "Италия" и да ви кажа е хубаво - има вътре краставички, шунка (като голяма пълнена пилешка хапка е), а за гарнитура - картофено пюре и доматки.Не мога да хапна де, че постоянно влизат хора в работата, но пък вън вали сняг и е много готино: )