24

Анонимен

преди 11 години

Малеееееееееее, колко си неграмотен....

23

Анонимен

преди 11 години

"Последният хит е турската версия на Отчаяни съпруги и Доктор Хаус.Турска версия на "Доктор Хаус"? Да не се казва "Баш чалъм чекръкчия"? )))

22

Анонимен

преди 11 години

Гледайки тези сериали всеки мислещ човек чете и между редовете. В почти всеки сериал има по един, двама, трима болни , показват супер луксозни болници, но задължително някой супер богат от другите герои плаща сметката, защото се оказва че тези болни не могат. В последният сериал ,който гледах човекът умираше, а докторите не искаха да го оперират, докато не се уточни кой ще плаща. А у нас спешната помощ е безплатна !!!

21

Анонимен

преди 11 години

А, рИветИ сега. А в Стани богат преди 2-3 вечери, като питаха Андрей Слабаков за Доган-Местан, се оказа, че турски трябва да знаеш за верния отговор. Тогава никой не се възмути, нали? Аре сега мрънкайте скрити зад компа. Българи! Продажници сте!

20

Сезер

преди 11 години

Хора, като дават Дързост и Красота, в който всеки спи със ВСЕКИ и показва липсва на всякакъв морал, защо не ревете? Къде ви е мнението там? Когато България беше засипана от евтини и еднообразни латино сапунки, какво ви беше мнението за тях? Но ако е турски сериала, дори да показва стойностни отношение, трябва да го оплюем защото е турски? Много криворазбрано чувство за национализъм виждам у някои българи . . .

19

???

преди 11 години

Това че ги пробутват в България , , незначи Че ги дават във Франция.В САЩ , няма и един Турски сериял !

18

до туркинята

преди 11 години

Не кълни ***, нали аллах забранява ! По време на социализма у нас също се правеха супер филми , които и сега гледаме с интерес и то не сълзливи мелодрами. Така е ,когато има стабилна икономика и хем има пари за филми, хем и на хората им е до филми. А турците да не се самозабравят, защото те и гърците се фукаха ,пък се видя до къде стигнаха. Няма нищо сигурно в този свят ! Днес си добре, а утре може и да не си.

17

Анонимен

преди 11 години

ние сме се решили да бъдем пионки на други държави кой си е виновен

16

Анонимен

преди 11 години

Тази информация е невярна и поднесена тенденциозно. Не зрителите се палят по турските продукции, а медиите налагат на зрителите тези продукции. А чужбина означава две неща: а) мюсюлманския свят къдета гледат тези сериали едва ли не като европейскиб) балканския полуостров където натрапването на тези сериали е добре платена държавна политика на турцияКъдето живеят бели хора (EC и Америка) тези сериали нямат никакъв шанс.

15

туркиня

преди 11 години

Могат и правят хората, икономиката им е в разцвета на силите си. А вие си плюйте по форумите :) умници такива ейй, цял живот така да сте ;)))

14

прости хора

преди 11 години

До Сеир Баклава (25), прочети номер 24, че се отнася най-вече за такива като теб. Комплексар ***.

13

Анонимен

преди 11 години

Може да ви се гади от тези сериали, но това е пазарна ниша, неграмотници такива. Докато вие се правите на много морални и умни, хората работят и си взимат парите от пазарната ниша. Започнете да мислите най-после като инвеститори. Българина е един селянин и то от най-простите. За това е в такова положение държавата. Само далавери, защото хората са казали: "Пази Боже сляпо да прогледа."

12

MESI

преди 11 години

do g-h.GERBAVIA VIE GLEDALI SI FILMA GRANICATA KAK NAE.....HA KOZATA TOVA LI TI HARESVA

11

ГЕРБавия

преди 11 години

Турските сериали : блудкави, лицемерни, фалшиви !!!!!!!!В Турция ислямът става по-силен, а в сериалите го няма. Което е ЛЪЖА !!! Историческите факти също ЛЪЖАТ !!! Сюлейман Великолепни - та през негово време жестокостите в България растат, еничерството се засилва !!!!!! ГАДНО, нали ??????????????????

10

БГ

преди 11 години

Могат - правят. Ние само плюем.

9

БГто

преди 11 години

Гадими се от тия серияли.

8

Анонимен

преди 11 години

Всъщност действителността няма нищо общо със сериалите. Но ако някой се заблуждава ,че в Турция няма достатъчно интелигентни, прогресивни и цивилизовани хора, значи е глупав . Точно тези хора не искат да се връща Турция с 200 години назад и в голямата си част от сериалите се опитват да променят ориенталския манталитет, защото знаем че киното има такива възможности.

7

Анонимен

преди 11 години

DO FES:a vie pak kakvo ste postroili ? Kato ste razrushavali vsicko kadeto minete ? Razruhata vi e v kravta.I tova e mnenie na hora ot mnogo drugi nacionalnosti, ne samo moe! Vsichkite vi zabelejitelnosti sa nechii chujdi postijenia!

6

Сценарий

преди 11 години

В първия епизод младата невеста заявява на съпруга си, че ще си делят домашните задължения по равноВ 3-ти епизод жената проглежда с едното око:)

5

помак

преди 11 години

писна ми от турски глупави сер-яли.. показват едно и сашто... един грозен босфор.. фесове с мустаци и дебелогазестите им грозни жени