151

Анонимен

преди 11 години

До Живееща в Германия ТО ПОВЕЧЕТО ОТ ТОВА КОЕТО ЧЕТЕШ НЕ Е КОМЕНТАРИ А ПЛЮЕНЕ И ЧЕШЕНЕ НА ЕЗИЦИ.

150

Анонимен

преди 11 години

Няма страшно, след 10 години когато сганта от *** стане повече от българите, ще се пуши навсякъде.Много сте умни НЕПУШАЧИТЕ и тая държава чака прираст от вас и вашата злоба.

149

Bob

преди 11 години

Защо ние, понеже германците направили нещо,и ние трябва да правим??? Не се ли чувате, колко сте абсурдни? Ние искаме правото, да си имаме заведения за пушачи, със забрани само, докъде ще стигнем??? В Германия бду има заведения в които се пуши, тотална забрана има само в Бавария...

148

Живееща в Германия

преди 11 години

До 168 В Германия законът за пушене на обществени места влиза в сила от май 2013.Все още в много кръчми се пуши.Като не знаете нещ0,не коментирайте,моля.

147

Анонимен

преди 11 години

Щом го няма именцето и източника на тази информация, платена ще да е.

146

Анонимен

преди 11 години

Абе за каква цивилизация ми говорите? В USA можеш да си купиш автомат и ей така за разнообразие да разстреляш половин гимназия. И това защото всеки имал конституционно право да си купи оръжие. И ще ми говорите, че ако си пушач си ***! Ха ха! Само че и пушачите имат права. Аз не виждам проблем и не е редно да не могат да се събират и да пушат в заведения. Като ви вони не влизайте в тези заведения! Аз не пуша но съм ЗА заведения, в които може да се пуши.

145

Анонимен

преди 11 години

Това платена публикация е?

144

БГ Турист

преди 11 години

Защо в Германия не се пуши?Те да не са "***", както наричат някои в коментарите всички непушачи.Щом германците са го приели за правилно и ние трябва да направим така.

143

АнтиКаруцар

преди 11 години

Bob, вие открай време си ни мразите и искате да ни изтровите ;), а този под тебе защо така крещи не мога да разбера, може би иска всички да го слушат насила както и да му дишат отровата...

142

Анонимен

преди 11 години

Пушенето в заведенията е забрана за нормалните хода да ги посещават. Сега когато тази забрана отпадна трябва да мине известно време за да се нормализират нещата. Заведенията трябва да се отсмърдят, защото все още вонят на цигари. Хората трябва да свикнат, че няма да бъдат овонявани ако влязат в заведние, а всяко пушене вътре отблъсква повечето посетители. Принципно и това изследване показва известни факти - пушат най-вече бедните и необразованите, вкл. ***,а високообразованите и богатите не

141

Bob

преди 11 години

Да, в цивилизования свят, Щатите, ще им имплантират чипове. Това е сериозно. Не знам за какъв цивилизован свят говори този анонимен.

140

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да не им се вярва на накой хора в цивилизования свят не се пуши - в USA например ако пушиш си най-голямата ***.

139

Анонимен

преди 11 години

"Забраната е подкрепяна по-често от жените, хората на възраст над 59 години (76% от тях)"........................................Е да, точно те са основните посетители в баровете...:)) Въпроса на тази анкета е зададен некоректно. 80% от подкрепящите забраната не ходят по заведения!

138

Bob

преди 11 години

Искате ли да ви изброя, къде, посред бял ден, в центъра на София, се събират наркодилъри, ***, сводници? Искате ли да знаете къде проституират невръстни деца? Искате ли да знаете, какви педерастки сборища има по парковете? Искате ли да изкорените нещо зловредно за цялото общество, или искате на нормалните хора да им сбръчквате живота със злобата си? Честно, толкова съм намразил непушачите, че повече няма накъде.

137

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЪМ ВИЖДАЛ И НЕ СЪМ СРЕЩАЛ НЕ ПУШАЧ ДА НЕ Е ***.ЗЛОБЕН И ОТВРАТИТЕЛЕН.ГАДОСТ СА ТОВА НЕПУШАЧИТЕ.ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕПУШАЧИ.УТОЧНЯВАМ, ЧЕ ВСИЧКО НАПИСАНО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЛИЦА НАД 18 ГОДИНИЛ

136

Анонимен

преди 11 години

Нали си в USA бе. Стой си там. Тъкмо сме се отървали от такива като тебе. Даже не ти се разбира въобще логиката на разсъжденията.

135

Анонимен

преди 11 години

Естествено че непушачите са повече - от моито обкъжение само 1-2 човека останаха да пушат.

134

До 154

преди 11 години

Явно се движиш в отбрано общество.

133

Анонимен

преди 11 години

Някой май го е шубе от нов референдум.

132

ВНИМАНИЕ !!!

преди 11 години

Агент Буда забранява пушенето,във всяко заведение ще бъде прикрепен по един доносник който ще докладва своевременно на МВР !!!