28

Анонимен

преди 11 години

Комунизма е измислена религия за да има ИЗКУСТВЕН а не естествен баланс в света, а Кастро зорлем е комунист, не по убеждения.

27

ХА,ХА,ХААААА

преди 11 години

...НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ,КАК ВЕЛИКИЯ "ЕЛ КОМАНДАНТЕ" СЕ ПЛЬОСНА ,КАТО ЧЕРВЕН *** НА ТРИБУНАТА ПРЕД НАРОДА .....ХА,ХА,ХАААААААААААА...ТОЙ НАИСТИНА СИ Е ***---ОСТАВА НАРОДА СИ ДА ГЛАДУВА И ДА МИЗЕРУВА....АМА ,ДА МУ СТРОИ "КОМУНИЗМА"----"РАВЕНСТВОТО В МИЗЕРИЯТА И НИЩЕТАТА"!КОЙТО ИСКА "КОМУНИЗЪМ" ...ДА ХОДИ ПРИ *** ---"ТАМ Е КОМУНИЗъМА"ТАМ И ЖЕНИТЕ СА ОБЩИ!!!!!!!!!!!!!!

26

райт

преди 11 години

да живее КАСТРО,ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА Е ГАДНО НЕЩО ЗА ПО-БЕДНИТЕ.НЕ им трябва демокрация ние я имаме и се провалихме тотално демокрация=слободия.

25

boicho.boichev.7

преди 11 години

А капиталистически бангладеш и Конго- как са ?благоднествие ?А най-голямата кап.страна в света-Индия?Гледам картинки от Бомбай и не мога да повярвам-какво благоденствие, само!

24

boicho.boichev.7

преди 11 години

Брей,1 гледам в съседно капиталистическо Хаити, верен съюзник на САщ, направо реки от блъгиденствие текат, мед и мляко направо!В сравнение със съседните Хаити и Доминиканска република/капиталистически/ Куба е светлини години напред.А вече от няколко месеца пътуванията не са забранени, не се вижда обаче наплив от бягащи от Куба.В сравнение с всички страни от латинска америка Куба е много добре, като образование, спорт, здравеопазване, наука.

23

КОМУНИСТ

преди 11 години

Според класацията на Световният фонд за дива природа Куба е ЕДИНСТВЕНАТА страна в света, която изпълнява всички изисквания за устойчиво развитие.Всъщност продължителността на живота в Куба е по-голяма от тази в Дания и САЩ примерно...

22

КОМУНИСТ

преди 11 години

Само от износ на захар, алкохол(кубински ром) и всеизвестните кубински пури, Куба може да генерира милиарди долари. "Благодарение" на икономическата блокада наложена от САЩ това е невъзможно. И в условията на този икономически тероризъм от страна на САЩ в Куба напрактика няма неграмотни хора, а продължителността на живота е близо 78 години.Медицинските услуги са на изключително високо ниво, неслучайно Чавес се лекува в Хавана.

21

до 21

преди 11 години

Scarface / Белязаният с Ал Пачино е велик филм, но това е само филм /художествена измислица/, не са някакви реални данни, на които се позоваваш.

20

Анонимен

преди 11 години

Не само пресъпници бягат в САЩ,а обикновени хора, които мизерстват с доход 10 долара на месец! Гледал филм комуниста. Ами гледай повече филми и чети повече,защото американец не плува да бяга в "хубавата' Куба,а точно обратното, и то не само 1 кубинец,а цели семейства. Кубинците нямат избор, системата ги държи на сила в Куба. Защо щом е толкова хубава Куа нямат право на пътуване и избор,защо нямат право на избори,а не такъв фарс както беше в НРБ.

19

Анонимен

преди 11 години

Все някой им пречи на комунистите,защото винаги под комунизъм хората мизерстват по равно. Още никой американец не е избягал в Куба, а много кубинци плуват с автомобилни гуми до САЩ с риск за живота си. Понеже много хубаво в Корея. Да не давам още примери със Северна Корея,източна Германия и т.н.

18

КОМУНИСТ

преди 11 години

Фидел и неговите революционери са обичани подкрепени от от целият кубински народ. Има единици престъпници и бандити, които разбира се мразят Фидел, защото ги изгони от Куба в САЩ.Във филма "Белязаният" от 1983 г. американският режисьор Брайън де Палма, разказва историята на един кубински затворник, който избягва във Флорида, ненавиждайки комунистите. Там озовал се на "свобода"(каква пародия само) става едър криминален престъпник занимаващ се с търговия с наркотици, убийства и т.н. Както се казва "свобода"...по американски!

17

Анонимен

преди 11 години

На тия стари години поне да му беше дошъл акъла. Не хората държат социализма в Куба, а социализмът държи хората на сила! Така беше и в България до 1989-та година. Никой не питаше за нищо хората. Кой пречеше на Куба до 1990 година? Кой им преюеш като имаха възможност за търговия с коумнистическия лагер,който беше голям. Но самият комунистически лагер фалира, а никой не обясни защо всички милиони хора,държани в лагера бяха държани насила и какво постигнаха комунистите!

16

Анонимен

преди 11 години

Да живее другарят Фидел. Неговото дело и делото на Че Гевара остават записани със златни буква в историята на световна революция!Че Гевара е НАРОДЕН ГЕРОЙ в абсолютно всички държави в Латинска Америка, вкл. Бразилия, която дори не е испаноговоряща.А преди Фидел Куба е била свърталище на американската мафия. Хавана е бил град-казино по примера на днешните Лас Вегас и Атлантик Сити, които са градове управлявани от мафията. Народът е мизерствал под ботуша на диктаторът и главорез Батиста, пионка в ръцете на Вашингтон. Фидел и неговите революционери са обичани подкрепени от от целият к

15

Анонимен

преди 11 години

Ама тоя жив ли е още?!

14

gandi.daow

преди 11 години

До смърт на социализма!Какво ти е направил на теб социализма? Това искаш или не е част от историята, а с омраза нищо не става! Аз пък се радвам на тези, които отстояват идеите и не се продават за 2-30 сребърника.. Друг въпрос е, че Света е изпълнен с алчност и простотия, които са завладели душите на маса народ..

13

Анонимен

преди 11 години

До Дядо Петър ***,НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТИ ОБРАБОТВА ***,ЧЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА ГО ЧЕШЕШ ПО САЙТОВЕТЕ....

12

Анонимен

преди 11 години

ВИВА КУБА,ВИВА ФИДЕЛ!!!

11

сурикат

преди 11 години

ФИДЕЛ! ФИДЕЛ!ФИДЕЛ!ФИДЕЛ!ФИДЕЛ!ФИДЕЛ!ФИДЕЛ!ФИДЕЛ!ФИДЕЛ!ФИДЕЛ! ако ги бяха оставили намира да си развиват системата и не им пречеха да си живеят щеше да е рай!а преди ФИДЕЛ Куба си е била свърталище на мафията, бардаци, олигарси, и всякаква международна гнус!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Велик държавник! За съжаление, много малки са такива като него и Уго Чавес, които не се продадоха на американската напаст за голото потупване по рамото.

9

georg

преди 11 години

Петдесет години блокада и те не се предадоха" ако в БГ беше така отдавна да сме се затрили, ние сега с демокрация, европейски фондове и др не можем да се оправим, а ако ни бяха спретнали и една дългогодишна блокада......