9

Е- Ник

преди 11 години

Крайно време беше да се маха тоя ***. И да вземе да се избръсне най-накрая. Гнусен ***!

8

Анонимен

преди 11 години

А не се и съмняваме, тя системата "лява ръка, десен джоб" си работи дори и без главния крадец, защото всички по веригата си знаят кой колко да краде.

7

Анонимен

преди 11 години

Пу-у-у ... таман спомена за 1% намаление на тока и те взеха че го махнаха !Явно намаление не може да има . . .

6

Българска

преди 11 години

Да те е-а в г-а.***. Но трябва пожарникаря да качим на стола, неговата м-ама.......

5

Ачкатааааа

преди 11 години

На този уволнението закъсня поне с около 7-8 месеца.Още като отиде лятото да реве в парламента, че не можал да предвиди как тока трябва да се увеличи с еди колко си, личеше, че прави всичко друго ама не и да си върши работата.И понеже е пълен мишок, изцвъка няколко криминални глупости (включително прехвърлянето на едни доста пари от хиляди производители на зелена енергия към 3-те монополните ЕРП-та) и се скри в дупчицата си... Нека "мисли" сега, а ние да му плащаме масрафите :-(((

4

Жица, Ток и Метал.

преди 11 години

Интересно, какво толкова пък работи ДКЕВР? Една службичка за стабилно папкане на нашият човек назначен там, а за народа, от трите най-дългото. Че и без него пак щяло да работи, все едно ако не е там, край, срива се държавата, пфу, ***.Мама ви ненаядена ***.

3

Кориоз

преди 11 години

Е два пъти да си уволнен заради некъдърност - наистина трябва да се замислиш, няма да е зле и да ти сложат една забрана да заемаш ръководен пост поради горната причина и още едно висше да изкара все тая.

2

bay huy

преди 11 години

гол да го бараш калъфф

1

Анонимен

преди 11 години

Особено без него. Сега да му намерят работа от следствието.