37

Bob

преди 11 години

Боко не предполагал... той не предполага и ,че ще загуби катастрофално изборите... тепърва има да се изненадва доста :)

36

Анонимен

преди 11 години

моля,не бъркайте борисов със съд и съдия. по случая,имаше назначетна проверка,установени са нарушения и отговорнете са уволнени.резултатите от проверката се преданат в съда

35

Анонимен

преди 11 години

Бойко, ако си истински премиер, а не като онова *** Станишев, сега трябва този да се осъди и да работи докато върне всичко откраднато. Но едва ли ще стане така. И ти си същия *** като тези преди тебе- продажници!!!

34

Анонимен

преди 11 години

точно така се постъпва в държавите на които искаме да приличаме.поздравямам министър председателят

33

Герб уволни протести

преди 11 години

Не в академичните, а в псевдоакадемичните среди, които Герб и Игнатов настаниха на държавната ясла се шири корупцията.Борисов да не се прави на незнаещ, защото учените отдавна протестират и управляващите знаеха, че техни приближени фирми, създадени специално за далаверата източват фонда и до истинските учени не отива и лев от парите за наука, но Б.Б. и Игнатов твърдяха,че това не е вярно и уволниха тези, които протестираха. Сега Борисов като видя дебелия край-че Барозу ще се намесва, "прогледна"

32

Анонимен

преди 11 години

Без да изразявам политически пристрастия съм безкрайно удивен, че истината излизаща наяве носи след себе си подобни последствия. Ако и прокуратурата си свърши работата това за мен ще е равносилно на лъч светлина в корумпираното ни политическо и шуробаджанашко ежедневие, в което се давим вече над 20 г. В едно обаче съм сигурен - това ако беше се случило при управлението на някой от тройната коалиция, нещата щяха да са потулени още зародиш.

31

Анонимен

преди 11 години

И аз съм изумен както Дянков и Тиквата как си избрахме да ни управляват такива *** (всички медии полиция,армия,администрация са в техни ръце и пак не могат да прикрият кражбите си).

30

Петкан

преди 11 години

Че не са стока ,не са. Но като ви гледам коментарите ,направо си плачете за СърГей ,Местан и Пръмова , те изобщо няма да крадат и никой министър няма да сменят !!!

29

Анонимен

преди 11 години

Абе простолюдие, щом "интелигенцията" така краде, защо очаквате мутрите да се държат по-скромно?

28

Анонимен

преди 11 години

Писна ми да чета че тоз краднал оня краднал а ние кво правим?-лапаме мухи.

27

да

преди 11 години

Игнатов на съд!

26

Анонимен

преди 11 години

Искам следващото правителство(което и да е то) да има ясен и точен план за измъкване от клоаката в която се намираме сега/Искам да имам възможност ако забележа че нещо от предизборната кампания не се изпълнява да мога да надигна глас и да има кой да ме чуе и ако не иска да влезе в правия път да бъде свален от поста си и да бъде линчуван публично.НЕ Е МНОГО.НАЛИ?

25

Анонимен

преди 11 години

ВИНЕТУ

24

Анонимен

преди 11 години

Сергей Игнатов мошенник като всички други от БСП!

23

www

преди 11 години

ТОВА СИ Е НАВИК ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ...

22

До Мен

преди 11 години

До Мен А има има - ГЕРБЕР.То не бяха калинки,то не бе шеф на напоителни системи бивш затворник и следствен за убийство,професор от Бушметия,то не бяха апартаменти,кражби на злато от митниците и т.н..

21

Анонимен

преди 11 години

Ей българи стига сте обвинявали червени,сини,жълти,оранжеви,гербери,атакисти!!!! ТЕ УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА С НАШИЯ ВОТ!!! Така за хала на който сме,сме си виновни самите ние!! И тук в кометарите властват партиите,а крайно време е да се опомним като НАРОД!! Кои сме,какви сме,какво искаме и как да го постигнем!!!!

20

Анонимен

преди 11 години

е... те парите вече ги няма .... както се казва "след дъжд , качулка"

19

д-р Менгеле

преди 11 години

СВОБОДА или ГРОБ - през юли избирате сами!

18

bolka

преди 11 години

Фирма за кашкавал...с пари за наукаКакво лошо има в това, нали овчарлъка е препоръчвана професия за висшисти! Да не би овчия кашкавал да не е предпочитан деликатес? Я колко изследвания и научни разработки могат да се направят в тази насока! Може да добием дори световна слава с кашкавал от умни овце, отглеждани от образовани овчари.