31

xa

преди 11 години

Близо 20 000 млади невести и девойки бяха поробени, потурчени и закарани в харемите: много девойки турците продават по градовете Пловдив, Одрин, Цариград и другаде".Такава е била съдбата на много девойки от Балканите столетия наред по време на османското владичество.

30

до 35

преди 11 години

И за бой стават. Да си вземеш едно *** да си го пребиваш след тежък ден да си изливаш нервите върху него.

29

Анонимен

преди 11 години

*** *** ,.....ама с ПРАВА ,а ние сме със ----ЗАДЪЛЖЕНИЯ !

28

Смелост и свобода!

преди 11 години

До 25Taка е, но над незаконната дейност на пунктовете за вторични суровини има спуснат чадър. Това е вид евтин металодобив, от който мафията печели. Допълнителна изгода мафиотизираните управници извличат от несигурността, напрежението и страха, в който непрекъсните обири държат населението. Те целят гражданите да бъдат смазани, да забравят що е достоен живот и да приемат беззаконието за даденост. Само от нас, от нашата смелост, сърцатост, воля и решителност зависи дали ще им позволим.

27

Анонимен

преди 11 години

до Бг-медии!Моля ,не показвайте такива *** престъпници ,за да не ДРАЗНИТЕ Бг-народ !

26

Анонимен

преди 11 години

А да,да не забравяме ,че и гей-дружината от ЕС им обяви "хилядолетие на ромското включване" или там квото беше.С ясното съзнание,че колкото повече насърчаваш определен етнос да си запази "културните особености" толкова повече той не се променя.Всъщност на тях им трябват точно такива.Бедни с по 5-10 деца,неграмотни,крадливи без всякакви стойности освен най-примитивните.Но,лесно манипулируеми и с право на глас. Подобни индивиди в достатъчно голяма бройка ще бетонират завинаги всяка власт.

25

Tetartov

преди 11 години

ai, bg darjavnite slujbi - ohluvi pak imitirat rabota!

24

АНАЛизатор

преди 11 години

Крадци крадат крадец.На къде е тръгнал този свят.

23

Анонимен

преди 11 години

Само така, по неговата глава с неговите камъни. *** му с ***...

22

мдаа

преди 11 години

Когато чета такива новини ми става хубаво.Някой да открадне нещо от ***,това е рядкост!

21

Анонимен

преди 11 години

Kакъв цар е този ***, бе?

20

анонимен

преди 11 години

***-крадци са ясни, но защо никой не търси отговорност от пункта за вторични суровини? На всичкото отгоре в "Столипиново"! Като че ли нарочно има там такъв пукт, за да бъдат улеснени кражбите на метал. Ако няма къде да продадат откраднатото, няма и да крадат.Къде спят съответните органи? И те са съучастници в кражбите на метали, няма друго обяснение. А ние тук само си чешем езиците.

19

Анонимен

преди 11 години

Крадецът вика,дръжте крадеца!

18

Анонимен

преди 11 години

Е явно тва е царят.*** са почти 2 милиона.Политиците ги обичат.Американците им се свалят.Руснаците ги уважават.А ние си мислим,че са малцинства.Те са малцинства щото така им е по-изгодно.Неофициално са поне 10 пъти повече от обявените.Всяко дело се решава в тяхна полза.Случайте на осъдили *** държавата са хиляди.За тях закони не важат.Е как няма журналистите да пишат че цар Киро е ЦАР?Те добре,че все още не са почнали откровено да ви пишат,че вие сте роби..

17

Най-точно

преди 11 години

Хора на "Цар" Киро са разфасовали и извозили спиртоварната, за да не се продаде на търг!Бас държа че ще я предадат за сраро желязо или ще я монтират на друго място!Но кинтите пак при "Царя" ще отидат!

16

Анонимен

преди 11 години

Срам за тая безхаберна държава...Има да взема ама ако и го занесеш в кеш...ще вземе ако не...кучета го яли или *** по-вероятно!

15

Анонимен

преди 11 години

да му разфасоват черепа на бай КИРО.

14

!!!

преди 11 години

Циганини крадат от *** - СРАМОТА!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Защо сте написали "цар" с главна буква? Всъщност защо въобще сте написали цар? Не можеше ли да е Киро *** или нещо по- семпло? За мен е просто един мазен ***, не че нещо.

12

Анонимен

преди 11 години

До К.Рашков !Кире,...оплачи се на Бг-Съд. система ,те ще осъдят крадците с най-тежкото в Бг наказание :----СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ И УСЛОВНО-----,как звучи само ?