92

Az

преди 11 години

Яко. Преди, чужденците като чуеха за България и се сещаха "Ah, yes, yes, Bulgaria, Stoichkov!", сега ще има "Ah, yes, Bulgaria, Ahmed Dghsdshghrgh!" :D

91

do 95

преди 11 години

haters...vikash? Tva li e edinstvenata duma deto znaesh na angliiski? Za murvi put go chuvam tozi individ, a ot 20 godini rabotq (kazah rabotq) za amerikanska firma i putuvam do usa po chesto ot kolkoto ti se kupesh. Jay Leno go znam,Connan sushto, ama toq *** ne go bqh chuval do sega.

90

До 81

преди 11 години

Хейтъри колкото искаш и форумни плъгове. Каналът на Рей лекинко е с най-много абонирани хора в youtube - нищо особено. прави между 3 и 6 милиона гледания 2 пъти седмицчно. *** не се занимавай - гледай си КОМИЦИТЕ на тях всички обръщат внимание.

89

Анонимен

преди 11 години

oxluv komediant

88

the_goat

преди 11 години

това че рускините са *** или че клипа е смешен и случката фейк... не обяснява твоята политическа гледна точка, ***

87

до 75

преди 11 години

Много е смешно когато *** националисти като теб смятат, че едва ли не сме богоизбран народ. Нека не бъдем като евреите и македонците, които смятат себе си за най, а другите за нисши ***, произлезли от тях. Защото не е истина. А власи и хървати никога не са били българи. Щото ако те са българи, то ти си ***!

86

до 75

преди 11 години

Защо към тези псевдонационалности не слагаш и нас, Българите?!Че ние какви сме, кой не е минал от тук, той не си е оставил семето - Печенеги, Кумани, Илири, Траки, Византийци, Римляни, Хазари и т.н.

85

до 83

преди 11 години

Чак пък най-плодородната земя, я посмали малко, че с такива като теб приличаме на македонците. Има много по-плодородни земи от нашата.

84

тя

преди 11 години

Станахме за смях с този "атентат" !Доган знаеше и това е подготвено от него, но едва ли е допускал ,че ще стане за смях.Нали е много "умен ",какво ли е целял?

83

lord elgin

преди 11 години

До 67Германи и Франки каззваш, ок но защо забрави да споменеш траките. То нашият корен е точно тракийски а не бъ;гарски. При образуването на нашата държава, 861 г тракийският етнос е наброявал 2.5 милиона докато прабългарите са били не повече от 200 хиляди. Затова фолклор, носии, обичаи и пр. ж БГ са тракийски а не прабългарски. Прабългарите са били абсорбирани от мнозинството, състояшо се предимно траки, а естествено и от славяни и готи.

82

до 79

преди 11 години

Преводът трябва да е от турски.И освен псувни, призиви за убийство, колене, и пребиване няма.

81

до 77

преди 11 години

Нютон е правил изчисления според които краят на света ще настъпи през 2066 г.Така че кротко.

80

BG-gunjo

преди 11 години

14, ако те е срам, че си българин заради фарса в НДК, ти не си българин, a подкупен лаяч. Трябва да те е срам, че плащаш ток, вода и отопление за повече от три минимални заплати, че лекарите се гъбаркат с живота ти, щото са превърнали държавните болници в профилакториуми за роднини, а теб пращат за зелен хайвер и не им пука че ще умреш, че в най-плодородната земя на света ядеш *** от северa. А онуй от НДК си е чиста проба ОТ ТУРЦИТЕ ЗА ТУРЦИТЕ. Станаха за резил и в България и в Европа.

79

Анонимен

преди 11 години

Тя втората част е по интересна.И докато кокинов не вижда нищо лошо в това няколко селски бека да скачат и да ритат зверски паднал на земята човек,то ония хорица това не го пускат,щото било насилие.Добре е,че българите все повече се пробуждат и ето го факта,че доган стана за кашмер.Само от дпс и приближените и обръчи от политици и фирми твърдят,че било опит за убииство и бля,бля,бля.Хората не само,че не се вързаха на тъпия спектакъл,но искат най-строги присъди за биячите зверски пребили младежа.

78

Анонимен

преди 11 години

никъв комедиант не е този ***. Пълен *** на които никой не обръща внимание.

77

77

преди 11 години

2077 от глад може да са измряли 4-5 милиярда ,не го мисли толкова ,но си прав намаляваме ,а индииския етнос е котва за вратът на всеки българин.Иначе почнахме да се сабуждаме.

76

Българско клипче ?

преди 11 години

Българските хумористи няма ли да направяр едно клипче , заедно с втората част с превод какво се казва . Хумориста не я включва , ,защото има насилие и не може да го обясни. Но българите могат ??

75

Анонимен

преди 11 години

Вие забравихте за хумористичното клипче за Доган.Хората не са виждали такова покушение ?И ако тренираш да избиеш пистолет , да видиш какво става , съвсем различно от това на Доган ?Тоси начин на " покушение " може да се използва за филм в Холивуд ? Обаче то вече си е филм .

74

Анонимен

преди 11 години

България 1989г население почти 9 000 000 България 2011г. население почти 7 000 000 България 2033г.- население почти 4-5 000 000България 2055г. население 1-2 000 0002077г. хора по света с родители,баби и дядовци емигрирали 1989-2020 г. с български корен и група наброяваща 100-на хиляди етнически българи някъде на Балканите,но няма държава България.2077 г. някои исторически източници споменават за България,незагубила нито една битка,но загубила всички войни,корумпирала се напълно и изчезнала.

73

Анонимен

преди 11 години

Германи ,Франки ,Сармати това са трите народности на Европа като не броим наследеното от РИМ.Няма как 10 днешни столици да са в територията на 1 царство дунавска ,а тя да е една от трите и да ми лафят разни за власи и сърби просто са деривати на забравили се български феодали.Стефан Душан,Мирчо Стари,Бесараб що ли им е кръвта незнам .