27

33

преди 11 години

КМЕТ С ЦЯЛАТА ОБЩИНА И 30 СОБСТВЕНИЦИ НА ХОТЕЛИ ,ТОВА Е ПРОТЕСТА ОТ БАНСКО .............ПИРИН НЕ Е НА БАНСКО

26

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 23Искането е както беше на Витоша. Не само да се изсече гората, а земята да стане собственост на този който строи съоръжението. Банскалии и хората от Добринище са манипулирани. Някои от тях отиват на протеста от страх да не си загубят работата. Защо само Банско да се развива като зимен курорт. В Осогово има страхотни възможности за зимен туризъм. Да, ама там беше столицата на ВИС, а тези тук са от СИК.

25

Майната ви!!!!

преди 11 години

С Т И Г А Б Е Т О Н!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Напишете колко дървета посадихте за последните 10 години, диваци такива!!!!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 11 години

като го се.ат достатъчното и сега е осранонали ходят само евтинджос пияницитеще се сетят на ще са ос.анихората по света печелят от чиста природа и високи цениглупаците събират *** за кефа на няколко души дето си хапват парите по алпитеда ви е сладко ***

23

Анонимен

преди 11 години

До 18: На 26-ти и 27-ми декември бях на Банско и тогава наистина имаше големи опашки, но това е нормално като се има предвид, че тогава се събираха 10-тина поредни дни почивка. Но сам се сещаш, че това се случва само около Коледа, когато хората масово са отпуска.Миналата седмица цялата беше супер спокойно, никакво струпване на хора нямаше и в случая цялата дъндания за разширяването на лифта ми се струват малко безпредметни.

22

тцЪ

преди 11 години

Кога ли ще ви се изсипе едно свлачище, та да ви дойде акъла в главите. Да осе*ат най-красивата планина в България, щото видиш ли - ги мързи да работят! Свикнаха на леката работа - да свличат по три кожи от туристите през трите месеца, когато е сезона. Ама това е до време, дървени глАви такива!

21

Анонимен

преди 11 години

Тия се замозабравиха. Това че обичам планината означава ли, че съм превдоеколог и че ми е забранено да карам ски - не мисля. А това че карам ски означава ли, че трябва да защитавам интересите на собствениците, държащи лифтовете и че трябва непрекъснато да пискам, че не ми стигат лифтовете и пистите?На мен ми е достатътчно това, което имаме - кеф ти Банско, кеф ти Боровец, кеф ти Пампорово, кеф ти Витоша. Тези 4 места са ми предостатъчни за да карам 2 седмици ски без прекъсване и да съм доволен

20

Планината

преди 11 години

Законът за горите в никакъв случай не трябва да минава. Ако мине става лошо за Витоша! Като човек, който живее в полите на тази планина съм силно заинтересован от създалата се обстановка. Всички знаем какво се случи в Банско. При евентуално приемане на този закон, софийските квартали Бояна, Драгалевци, Симеоново, Княжево и др. са обречени. Ще стане същото като в гадното Банско - бетонна площадка, в която ако искаш да пиеш една бира трябва да извадиш 5-6лв. Не, благодаря! Подкрепа за еколозите!

19

Анонимен

преди 11 години

Ей, групата на Цеко Минев, да не сте само вие от Пиринския край. И други сме от там и сме против това безумно изрязване на горите. Пирин не е Алпите. Сравнено с тях е малък баир и поема ограничено число туристи.Милионери за един сезон няма да станете. Банскалии са малцинство и нямат кой знае каква полза, след като продадоха нивите си.И да си гледат Банско и да имат претенции за Банско. Планината не е тяхна лична, а на България. Ако искат да изрежат горите, да поискат референдум, да видим.

18

vrvм

преди 11 години

Добре де, нека покажат тези опашки та да видим проблема с кабинковия лифт. Досега нито една телевизия не показала колко точно се чака на кабинките, кога е пика на хора и т.н. Гледам само хора дето не са се качвали на ски, разни баби с путури и забратки и 2-3ма дето със ски се разхождат по платната. Покажете проблема ако има такъв..

17

Registriran

преди 11 години

Банско не е и никога не е било в планината, просто е близо до Пирин, Банско е на 630м. височина пише го на гарата, преди да закрият бронзовата табелака с изолация. Иначе банскалий се качват най много до х.Вихрен, до там може с кола, нагоре не се срещат. А планинарите минват през бившето градче бързо, Банско беше гадно и преди да се застрои а сега е отвратително, това са наблюдения от окло 22г.

16

защото

преди 11 години

има цензура

15

АнгелKo

преди 11 години

Част от Ценоразпис на кръчма в Банско която посетих преди Нова Година.По памет:ракия Бургас 63 -28 лв за 100 мл.чеснова пърленка 100 гр-9.90лвтаратор 300 мл. -14.90лвсръбска наденица на скара 350 гр-29 лвкебапче 100 гр - 7.90порция Банска Капама 400 гр-52 лвСвински Шишлик 800 гр - 79 лвПъстърва на скара 35 лвВход в дискотека 50 лвТова се прави с цел да могат да привличат повече Туристи,вдигнат наемите на заведенията и те от своя страна увеличат и без това прекалено високите цени.

14

Въпрос

преди 11 години

Защо не мога да гласувам въпреки, че съм влязла с регистрация?

13

Анонимен

преди 11 години

Срещу кого протестират "Банскалии".ако има такива??!Срещу туристите,на които са им писнали кръчмите,чалготеките и публичните домове в Банско ли??Няма човек,който да иска да вижда бетонни плоьадки вместо природа

12

Анонимен

преди 11 години

DA SI SEDIAT V KOCHINATA BANSKO I DA SI KVIIIIICHAT . LAKOMI GAZOVE

11

Анонимен

преди 11 години

НЯМА СНЯГ, А ИСКАТ СКИ ПИСТА! XAXAXAXAXA

10

Анонимен

преди 11 години

За разлика от контрапротеста за закона за горите, този път протестиращите са инструктирани за какво протестират и на кой да благодарят. На предния протест се изпуснаха, че хотелиери и местната власт са ги "пратили" на протеста, "за да не вземат еколозите горите".

9

Анонимен

преди 11 години

аз пък обичам да плувам и искам 5 звездни хотели край морето, а на балкана обичам естествената природа, без никакви ски писти! и ко прайм сега ???

8

Анонимен

преди 11 години

Тия са от най-лошия тип хора, които можем да имаме за съграждани.Ще продадат и майките си за 2 лева.Заклевам се никога да не стъпя в Банско.