37

Анонимен

преди 11 години

До умеренМи те вече отидоха. В ТЕЦ-3.

36

добрите руснаци

преди 11 години

Пожарникарят: Лошите руснаци искат да строят АЕЦ Белене, а добрите руснаци ще строят 7-ми реактор в АЕЦ Козлодуй и ще обновяват 5-ти и 6-ти.

35

Факт

преди 11 години

След 20 г Бългатите ще са малцинство в България а Ромите ток не плащат тази централа ще им дойде супер а който плаща да му мисли.

34

южно от Резово

преди 11 години

Който е против Белене, той е ЗА турската АЕЦ южно от Резово! Пожарникарят обслужва турски интереси!

33

Анонимен

преди 11 години

34,ти правиш ли разлика междуЛипса на разбиранеи липса на финансов интерес? Щот май не правиш. Само акаш постове да си в Джаза.

32

До 29

преди 11 години

За твоя справка в Бангладеш живеят 150 млн. души!

31

Анонимен

преди 11 години

Много е важно е да се знае, че HSBC и RWE нищо не разбират! За това ще се допитаме до големите експерти в бизнеса -баба Пена от Вълчидол, дедо Курти от Мало Бучино, форумните мишоци драскащи тук и разбира се редакцията на днес.бг.

30

29

преди 11 години

Информацията е от ДНЕС.

29

Гербер ЗА централата

преди 11 години

Няма проблем бе!! След 10 години изведнъж ще се окаже, че глобалното затопляне е станало огромно и ЕС ще увеличи цената на въглеродните емисии!! Ха тогава да ги видя оня черния *** костов и баба ви куневица как ще се оправдават!! Ама както и да се оправдават, бития - бит, нататък го знаете!!

28

дядо

преди 11 години

много пари много облъчванетова американците ги естрах от просперитета на българия повече от талибанитетехните слуги хемороиди ще хванат от напъване да закопаят държавата ни каквото е останало де

27

до 27

преди 11 години

Стига бе, даже и Бангладеш ще строят АЕЦ...За справка Бангладеш е една от най- бедните държави в света и е получила своята независимост по времето, в което сме строяли АЕЦ Козлодуй.

26

Ангел

преди 11 години

КОЗЛОДУЙ Е ПЪТНИК ТЕЦОВЕТЕ СЪЩО ТЕЖКО НИ БЕЗ АЕЦ БЕЛЕНЕ САМО НА ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ И ВНОС ОТ ТУРЦИЯ ТИЯ МИЛИАРДИ ЩЕ ГИ ДАДЕМ ЧРЕЗ СМЕТКИТЕ ПАРИТЕ ЩЕ ОТИВАТ В ЧУЖБИНА И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И АЕЦ НЯМА ДА ИМАМЕ ЗАТОВА ТВЪРДО ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ

25

пак изоставаме...

преди 11 години

Русия ще предостави на Бангладеш кредит от 500 милиона долара за строителството на първата в страната АЕЦ.Съответното споразумение трябва да бъде подписано днес след края на преговорите в Кремъл между президента на Русия Владимир Путин и премиера на Бангладеш Шейх Хасина. Министър-председател на Бангладеш пристигна на официална визита в Русия за първи път от 40 години.Споразумението за строителството на АЕЦ от руски специалисти на 200 км от столицата на Бангладеш Дака беше подписано през ноември 2011 година.

24

Юри

преди 11 години

В момента България остава една транзитна територия, която се управлява от силова застрахователна бригада

23

23,

преди 11 години

Как кой - политиците!!!

22

Анонимен

преди 11 години

...значи за аец-Белене 10-млрд.э....а , за инфраструктура още толкова...ЗНАЧИ ПАК Е 20-млрд.э.!ЗНАЧИ ГЕРБ СА ПРАВИ!ЗА КАКВО ДА ГЛАСУВАМЕ ,ТОГАВА....ЗА "НОВ ФАЛИТ" НА БЪЛГАРИЯ ---ПО ЛУКАНОВСКИ ,ЛИ...??!!!БОЙКО,ооооооТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

21

Анонимен

преди 11 години

Основният въпрос е кой надува цената?

20

Марко

преди 11 години

Комюникета, които даже не могат да изговорят, а сричат. И те ще ми казват, какво е моето бъдеще

19

проблем

преди 11 години

А Брадли Купър все още е без гадже!

18

Савов

преди 11 години

Необичайно е, да крадем от децата си възможността да имат достъпна електроенергия