47

пенсия

преди 11 години

Пицарче развържи си кесията. Тези от Сопот гладни хорица , ще са гробокопачите на герберасите.Мизерници гербераски -мутантите на БСП

46

Анонимен

преди 11 години

Робии.. Да ***! Страхливци които бачкат и без заплати! Да пукнат от глад, щом не смеят да протестират! Българинът не разбра, че докато навежда глава му се вирва ***! Да мре като е страхлив. Въобще не ми е жал за тия покорни скотове!

45

Democracy $! 2013!

преди 11 години

Времето настъпи...За политициТЕ у нас, от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС, и още по-лошо в Цяла Европа, и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "НашиТЕ" "Представителни" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са Длъжни при Този Резултат - просто да Пуснат Водата след ПолитициТЕ! ПВП! Граждани - Не забравяйте да Пуснете

44

Гошо Тъпото

преди 11 години

Господа,управляващите на държавата...отдавна дебаркира от индустрията на България.Цели отрасли са безвъзвратно...унищожени.Затрити са елитни специалисти и работници,които са създавани от десетилетия.Прекъсната е приемственноста между поколенията.Както е казал поета;Взорът нийде,надежда не види.Най...трагичното е това,че който и да...поеме от сегашните претенденти власта,ситуацията няма да се...промени.Големият излъган от криминалният преход е обикновенният трудов човек на България.

43

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата има работа тук!Да разследва кой и защо е довел завода до фалит!Стига вече - фалирай и присвоявай за жълти стотинки.

42

СТИГА ХЛЕНЧЕНЕ...

преди 11 години

ТАТО И СОЦА ---УМРЯХА!!!Вземете ,каквото ви дадат....И СИ ТЪРСЕТЕ ДРУГА РАБОТА И БИЗНЕС!Не слушайте тъпите проф-съюзи които ви залъгват ....защото те просто печелят от вашите протести и пари!ПРОФ-СЪЮЗИТЕ СА ЛЕСНИ ....ТЕ СА НА "ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА"... и на вашия членски внос!НА НИКОГО НЕ СА ИЗМИЛИ ОЧИТЕ И ИЗБЪРСАЛИ СЪЛЗИТЕ --ДО ДЕН-ДНЕШЕН!

41

бонжуар!

преди 11 години

14 млн.за медиен комфорт-в действие.

40

Кирчо М.

преди 11 години

Бърнард Шоу- Няма смисъл да се бориш с прасе.Първо,ще се изцапаш и второ- на прасето ще му хареса.

39

Анонимен

преди 11 години

Те търпят това унизително положение месеци наред. Протестират от дъжд на вятър. Спират като им бутнат поредното авансче от 200-300 лева. После пак се сетят. Сега като чуха съкращения и - какво стана ?! Ами това стана. Плашенето със самоубийства няма да трогне никого. дори може и да са доволни от такава развръзка. НОооо!! Питам аз къде бяха синдикатите досега, че сега министърът се готви да преговаря с тях за съкращения ?! Ако имаше синдикати на място сега нямаше да има министър, според мен!

38

Анонимен

преди 11 години

Абе все едно им е длъжна държавата на тия хора. Да се изплатят парите на хората и после да ги съкращават и да приватизират. Свърши комунизма.

37

дядо

преди 11 години

като гласувахте за шайката герб не рИвахте,а сега рИвете,мухайте мас и ритайте мач пък може и премиери да станете,като един истинский боко кратуня!!!

36

Анонимен

преди 11 години

От коментарите на някой хора ме е срам да се нарека българин.Докато има такива *** няма как да се оправим.Хора събудете се България затъва със всеки един изминал ден!!!!

35

до 21

преди 11 години

Аз лично си имам много идеи, но ще ги запазя за себе си хайде сега сметни за една година заплатите и осигуровките на 3200 човека.

34

Registriran

преди 11 години

До Калинчо Тиквите не ги садим те упрвляват, а оръжейни заводи не се полагат на народи предвидени за поробване.

33

Селянин

преди 11 години

И аз тъй ям филии с мас маста е във вид на пържоли.

32

до 26

преди 11 години

кодак още не е фалирала, поинтересувай се малко

31

nilesev

преди 11 години

Какви заработени заплати.Това,че са се явявали на работа не значи ,че са си изработили заплатите.Бате Бойко ли да им въвежда иновации или разработи някакво конкурентно и продаваемо изделие.С военни изделия модел 1938г. пазари не се печелят. Живот са си живеели,вземали са неизработените си заплати,гледали са прасенца в дворовете.Е мандрата затвори.Мажете филии с мас и си търсете друга работа.

30

Анонимен

преди 11 години

На оружие!!!

29

Калинчо

преди 11 години

Щото хамериканците трябва да си продават своите оръжия.Зер,криза е ,войната с Иран се бави,печатната машина за доларе се строши.Ние ще садим компири и тихви.

28

М...дааа...

преди 11 години

Говорим явно на различни езици.ВМЗ не е само за монтаж на изделия от военна продукция! Съществуват и цехове за механична обработка!Т.Е.да се затвори цикъла от заготовка,до готова продукция!Ама няма кой от мързел и некомпетентност да се поразходи и намери пазарна ниша и да се сключат съответните договори.Ай сега ми обяснете,как може частника да намери пазари,а коскоджами ти държава-не?А преди година ВМЗ работеше на ишлеме за ЕМКО,СЕЙДЖ и др! Затова техните икономически резултати са така добри!