284

ББ и ЦЦ

преди 11 години

Спокойно граждани, спокойно Гласоподаватели!Това е само тренировка на нашите момчета за Изборите. Правят и грешки (ама няма как - свикнали са само да мъкнат чували с бюлетини и подправят протоколи, простете им!).До изборите ще се научат, няма да има проблеми, вервайте ми!

283

У

преди 11 години

дооооооооооооолнооооооооооооо!

282

П.Петров

преди 11 години

Ако някой се изкушава да си смени оператора с Виваком - НЕ ГО ПРАВЕТЕ!Това ще е почти толкова глупаво, колкото да гласувате за ГЕРБ! Персоналът е некомпетентен, обслуването е под всякаква критика, организацията на компанията е отвратителна, ако изобщо има такава, качеството на услугите им е по-долно и от на селска кабеларка, коректността към клиентите е нулева, а с договорите си бършат задниците и се сещата за тях само за да изнудват клиентите си.

281

FullMasterr

преди 11 години

Ей.... дали се отказаха хакерите или пък се умориха? Или пък са на "оперативка"?Гедове долни!

280

минчо

преди 11 години

тия от бтв-то ще го налапат нацяло покрай историята с тв+, голям автогол си вкараха с тази акция

279

Анонимен

преди 11 години

това е акциа на босфор тв

278

ЦЦ и ББ

преди 11 години

Чакаме похвала от всички Европейски инститиуций за адекватните действия на МВР, Прокуратурата и т.н. за осигуряване на свободата на словото, независимостта на медийте и т.н.Ваши ББ и ЦЦ (кумецо и Цветелинка не участват)

277

FullMasterr

преди 11 години

До BatmanКОМЕНТАРИТЕ СА ХАКНАТИ.... НЕ Е ЛИ ЯСНО?!?!

276

Христо

преди 11 години

Срамота,някои смешници натискат само не харесвам даже без да четат текста. Ако са от Босфор тв най вероятно е някой от тях който не знае български(а те са много там) и удря минуси наред. Радвам се, че не ги предават "онези" сериалчета и само ме е яд за Шампионската лига. Особено ми беше интересно как "Къде е Маги"(български сериал) е късните часове а цялата зловонно турска помия пълна с деградирали, мустакати, космати и врещящи мъжки и женски ЕВРОПЕЙЦИ се пъплят по ефира от обед до късно вечер..

275

jts

преди 11 години

"Акцията на МВР в ТВ+ можете да гледате на VOYO една седмица преди ефир!" :)

274

chitatel

преди 11 години

Policiata mdje da otide kadeto si iska, no ne io pri prestapniocie.Policiata izbira samo tezi ot koito moje da izcuca nesto

273

redordead

преди 11 години

бтв продължавате да се излагате като кифладжии, че народа е ***, *** е, фактът, че гласува за тиква премиер го доказва, фактът, че се кеф на турските ви сериали - също - но народът освен, че е *** е и гладен и му е гадно да го клатят, а вие с тиквата, точно това правите, и рано или късно ще плащате и то много...

272

Batman

преди 11 години

хахаха 300 коментара против полицейщината, извинете милиционерщината, и 1000 минуса. и как с тия минуси ще ви повярва някой, че тоя сайт е "безпристрастен" :)и вас ли ви купиха?

271

Praetoriani Legio

преди 11 години

Сега правя Print Sсreen на всяка страница коментари , а след това всичко ще отпътува (преведено естествено) към Дойче Веле ! Как ще ме спрете сега МАЙМУНИ ??????

270

Анонимен

преди 11 години

Минусите се дават автоматично на всички окментари, без значение съдържанието им. Просото от ьTV си мислят, че така ще променят мнението на хората и са наели някой да свърши тази иначе забавна задачка : )

269

Анонимен

преди 11 години

Браво Цецо, Браво Бареков!Толкова сте ограничени че не разбирате че вече си намалихте наполовина и зрителите и гласоподавателите с тези глупави акций!(ясно е че ще се разграничите яростно после!)

268

Анонимен

преди 11 години

Този/тези , който/които пуска/т минуси от босфор тв или нз от къде .. ако го разбера него и цялото му семейство са в смъртна опасност !

267

Анонимен

преди 11 години

а за Бареков нямам думи - тоя човек много пропадна

266

П.Петров

преди 11 години

Не е само от бТВ-Красимир Гергов дългата ръка на държавния рекет, който практикуват ГЕРБ, а и от Цветан Василев, собственик на БТК-Виваком,ТВ7 и още много други медии.Целта е ясна - натиск върху Булсат с цел прехвърляне на клиенти към Виваком.ГЕРБ е партия на комунистическата мутро-олигархия.Долу ГЕРБ! Долу комунистите !

265

Демокрацията

преди 11 години

Ама моля ви се, чиста случайност е това, как може да си помислите, че има някаква връзка с *** тв и тв7 ? И оня Бюреков Сиенен-ски се пъни и той нещо .... Срамна работа.