34

Jose Petroff

преди 11 години

След 10 години ще се говори за кой? След 10 секунди няма да се говори за тази боза "7 голи води разлика",пък камо ли 10 години... То с родни простотии като тази,нищо чудно,че повече се котират разните теленовели и хамерикански полицейски шоута(а "Под прикритие" и няколко други сходни предавания показват,че МОЖЕМ да правим и свестни предавания)

33

BUDKO

преди 11 години

Мило,и на малкия пръст на Джаро не можеш да стъпиш.

32

XxX

преди 11 години

neznam za Miloto ama Znam ,4e za Djaro i sled 100 shte se govori :D

31

Тайлър Дърдън

преди 11 години

Брилянтен актьор. По-добър и велик е от Робърт ДеНиро, Дъстин Хофман и Джак Никълсън взети заедно. Името му ще отеква във вечността до това на Чаплин, Питър О Тул и Лорънс Оливие. По света персонажът "Милото" вече е икона от ранга на Ханибал Лектър. Въпрос на време е този титан на актьорското изкуство да се окичи с няколко Оскара.А всички, които не сте съгласни с това, сте комплексирани, завистливи и неуспели ***.

30

Анонимен

преди 11 години

В сравнение с "Под прикритие", "7 часа" е сапунка.

29

d

преди 11 години

Колкото повече те плюе някой, означава че нещо го хапе много яко.А по принцип българина е дно злобно и завистливо човече, което не може да приеме успелия.Давай Калине, мачкай ги шушляците!!!:)Това ще им остане!:)

28

Anton

преди 11 години

Много злобни и дребни душици пишат тук. Филмът и актьора са си екстра. Седнете и измислете вие нещо по-кадърно, изиграйте го по-добре и тогава критикувайте. Жалка история. Гледайте си турските сериали и щракайте с пръсти

27

Anonomus

преди 11 години

Знам за него че излиза с малки непълнилетни момичета на по 15-16 години, вози ги в джипа си и за другото сами се сещайте. Знам го от достоверен източник.

26

Пилото

преди 11 години

Този навремето съм го чувал накрая в: "текста четоха"...Напоследък го виждам постоянно по медиите да демонстрира огромно самочувствие! Критикува Ст.Данаилов,който на неговата възраст имаше повече филми от годините си. Не съм гледал сериала,но явно се е помислил за велик с тази си роля! А малко скромност не е излишна...

25

Анонимен

преди 11 години

Абе стига сте ни набивали някакви еднодневки!Кой го направи този актъор?

24

Анонимен

преди 11 години

Не може едно прасе да излезе на екрана и да стане звезда. .............................................................................................Е явно може, щом се мислиш за звезда.Случайник, кой ти знаеше името, преди да се снимаш в глупавия сериал?То и сега хората ще искат жокери за да познаят кой си.

23

Анонимен

преди 11 години

Таланта си е ТАЛАНТ,и той освен това и го МОЖЕ !!!! УСПЕХИ МОМЧЕ !!!

22

Анонимен

преди 11 години

Калин Сърменов е добър актьор и най вероятно е врял и кипял в този наш живот.Доста ярка личност.В една от първите серии на" 7часа разлика" имаше много силна сцена,която моментално го направи известен.Но за съжаление интересът ми към филма бързо се изпари.А Милото започна да преиграва с надеждата да направи от нищо ,нещо т.е. от един вял и нескопосан образ,да създаде качествен герой.Е,не му се получи.Жалко.

21

Арнолд Лейн

преди 11 години

Огромна трагедия е един човек до такава степен да си повярва, че си мисли, че светът се върти около него.Аз съм огромен киноман, познавам световната кино история като петте си пръста. Но нямам никаква идея какво е това "Милото". Просто защото не гледам телевизия и съответно сериали. Смятам, че от телевизия се затъпява, а болшинството сериали са лек жанр. Чалга.Нормално е в селска държава като България да им се обръща голямо внимание, ама чак пък толкоз...

20

Анонимен

преди 11 години

И тоя бездарен актъор май си мисли, че да си директор на Сатирата значи само да уволняваш, да режеш и вдигаш заплати...Пълен фалш.

19

Анонимен

преди 11 години

Не, няма да се говори след 10 години за Милото, щото и сега даже не се говори.Слаб актъор, ама слаб с главно С.Като повечето днешни актъори - безлични и фалшиви.Трябва ти душа за да си добър актъор, не става само да си назубриш текста и да го сричаш като развален касетофон.

18

Анонимен

преди 11 години

доиде от == и остана 0

17

il_cho

преди 11 години

Мога да се похваля, че го гледах преди години в сатиричния театър, а постановката беше "Вечеря за ***"! Уникална игра, играеше данъчен инспектор, много ми хареса тогава!За сериала "Седем фаса разлика", ами с една дума манджа с грозде! На тия сценаристи и като чистачи не бих ги взел! Аз лично се отказах в края на първия сезон и не съжалявам!

16

Да бееее

преди 11 години

Тоя сериал е един от най-неуспешните.Гледал съм първи сезон с надеждата че и в БГ вече ще има хубави сериали. Този е направо потрес, по-глупаво нещо скоро не съм гледал......"Сценаристката" Милена Фучеджиева която е живяла 20 години в Щатите дойде тука и се пвави на голяма работа. Жалко че е дъщеря на един талантлив бг писател Дико Ф...А Калин Сърменов който е супер еднообразен и нахален не нищо от тези неща дето ги изброявате. На всичкотот отгоре се писа и Директор на Сатирата

15

Анонимен

преди 11 години

Ролята му беше супер измислена и фалшива. В един момент просто ми дойде в повече и спрях да го следя този сериал.