92

111

преди 11 години

образованите се занимават с наука, а невежите с религия

91

мъдрец

преди 11 години

Ама защо са тия отрицателни коментари и плювни по адрес на жената ? Ами, правилно е постъпила ... ! Трябва да има такива наказания за всички, които не са научили корана ! Как така - не си заизустил корана ?!? Ами затова трябва да се въведе задължително заисустяване на корана в нашите училища ! И ... ще се оправим бързо мисля ...

90

Димитър

преди 11 години

До Валя: Способите да се държат хората насилствено в подчинение са измислени още в дълбока древност а не от Сталин! Той само ги използва в по големи количества!

89

ууууу

преди 11 години

д**а и н**раната книга,скапани ***

88

към европейците:

преди 11 години

Пускайте все повече мюсюлмани в Европа, а нас ни спирайте и ограничавайте!Така ви се пада!

87

Християнин

преди 11 години

До до 34 от славянин"Пич" в корана не пише нищо подобно!

86

Hans Rus

преди 11 години

Какво правят в Англия тези ***. Като искат коран да си живят при другите ***-арабели. Гнусно племе арабско!

85

NAT

преди 11 години

Толкова съм горд, че не изповядвам тази "миролюбива" религия!

84

пенчо

преди 11 години

смърт за нея!!!!!!!!

83

Валя

преди 11 години

До Анонимен 97По начало нямам против твърдението, че природата и всемогъщият Бог са тъждествени.Но вярвам ще се съгласите, че атеизмът на Сталин държа простолюдието, пък и интелигенцията, в далеч по-безпрекословно подчинение от религията. Този атеизъм изобрети чудовищни способи, за да държи хората в подчинение.

82

Моканина

преди 11 години

Боже, колко простотия има по тоя форум, Боже!

81

Анонимен

преди 11 години

РЕЛИГИЯТА Е ИЗМИСЛЕНА ЗА ТАКИВА КОИТО СА БЕЗ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ. А ТАКИВА СА МНОГО ПО ТОЗИ НЕЩАСТЕН СВЯТ. КОИ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СА Я ИЗМИСЛИЛИ? АМИ ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПОЛЗА ОТ НЕЯ ДА ДЪРЖЪТ В ПОДЧИНЕНИЕ ПРОСТОЛЮДИЕТО. КОЙ ВЯРВА ЧЕ ИМА НЯКАКЪВ БОГ? АМИ ТЕЗИ НА КОИТО СЕ ВТЪЛПЯВА ТОВА. ИМА ВСЕЛЕНА ИМА ПРИРОДА ИМА ПЛАНЕТИ ТОВА Е ТОЗИ БОГ ЗА КОЙТО ГОВОРЯТ ПОПОВЕТЕ ПАПИТЕ И ЕВРЕИТЕ. ПРИРОДАТА Е ВСЕМОГЪЩИЯТ БОГ КОЙТО УПРАВЛЯВА ВРЕМЕТО. ВСИЧКО ДРУГО Е ДЕМАГОГИЯ.

80

майка

преди 11 години

жовотни !

79

Анонимен

преди 11 години

Много изпростя народа, щом толкова евтина пропаганда, има такъв ефект.

78

Анонимен

преди 11 години

Да има много такива случки,при фанатици...например има повече от 40 случея при които родителите си заравят децата живи,да си помислят добре тия хора които ще разрешат да се строи мюсюлмански център,разберете тук не е мюсюлманска държава а България.

77

ВВВ

преди 11 години

До Анонимен 89Прав си.

76

Юхджан

преди 11 години

Аз всяка седмица си купувам по един коран.Много съм доволен...Държа го в тоалетната но не за да го чета!!!

75

Валя

преди 11 години

До 73Едва ли е имало време, което повече да промива мозъци от днешното. Някога людете са черпали от собствения си житейски опит, книги не е имало или са били рядкост, мисленето е било неопосредствано. 20 век създаде тоталитарни системи, които спираха достъпа до информация и унищожаваха всеки, които би се усъмнил в поднесените му лъжи. 21 век роди виртуалната реалност, която замазва границата между действителност и измислица, а се разпространява мигновено. Хора,внимавайте, мислете самостоятелно!

74

Анонимен

преди 11 години

Тия, които ви пускат такива новини, могат да са доволни. Овцете се юрнаха към пропастта.

73

ава

преди 11 години

Малко са й 17 години. В Саудитска Арабия за прелюбодеяние убиват публично жената. Ако е избягала от мъжа си пак може да я убият. А тук някаква луда убива едно невинно дето и получава само 17 години затвор пък на всичкото отгоре и припада от почуда.