11

Strahil®

преди 11 години

...ше си остане между нас си... здрасти джипси как си...

10

Анонимен

преди 11 години

Нещо тоя свят с тея стандарти от една граница до друга станаха малко абсурдни.Българина с 200 декара по беден от гърка с 5 декара и двата в ЕС българина и по работлив ,е каква е тая идиотокономика ???На 50 км едните с 4 бона заплата ,а другите с 200 ха сектир и ...

9

Позната практика

преди 11 години

Питайте нашенците, които навремето са следвали в Петербург /тогава Ленинград/ или в Москва. Бедни финландки, дошли там на екскурзия, срещу 1000 долара са се омъжвали за руски младежи - така тези момчета можели да заминат на Запад. Договорката била, след като излязат от СССР, да се разведат. Тези екскурзии с цел брак с граждани на СССР са били уговаряни предварително чрез посредници. Друг е въпросът колко е било трудно и скъпо по онова време за обикновен руснак да си набави на черно долари.

8

Има си крушка опашка

преди 11 години

Уточнете обаче за какви "българки" става въпрос? Колко са ***?Защото преди години именно мургавелки сключваха бракове с виетнамци, които бяха дошли у нас на гурбет, а после не им се връщаше в тяхната страна. Разбира се, ромките не се омъжваха за тях даром.

7

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 5На един наш роднина му дойде такава хрумка в Америка. Не може да се разведе. Не се майтапя.

6

Атина

преди 11 години

За съжаление е вярно че сключват бракове но за още по голямо съжаление много от браковете не са фиктивни!

5

Анонимен

преди 11 години

Българите може да имаме фиктивни бракове но вие драги ми гърци имате ФИКТИВНА ИКОНОМИКА!

4

Анонимен

преди 11 години

Българки сключват фиктивни бракове с имигранти в Гърция----------------Това не е само в Гърция. Един познат замина с приятелката си за Америка. Родиха им се 2 деца. Имат хубава работа, но нямат жителство. Преди време той склюси брак с една американка която работи в публичен дом. В момента в който той получи гражданство ще се разведе и ще сключи брак с жена си. Плащат на американката 15000 $

3

Ro

преди 11 години

Защо така злобно е написана статията? Естествено, че трябва да се борят срещу всяка *** и тея, които ги диндирикат. А като знам колко българки доброволно си вдигат краката за всякакви *** субекти, дето им обещават приказки от 1001 нощ, лошо ми става. Много правилно постъпват от "Златна зора", а мен ме хваща срам като чета подобни изцепки от наша страна... Жена съм.

2

Анонимен

преди 11 години

Само не схванах каква новина е какво казала гръцката атака ?

1

saki

преди 11 години

кой пък се инересува от тия смотани пеласги