77

Мнение

преди 11 години

До "няма име"...Имам съветски хладилник и от 40 години никога не се е развалял!... Колега, сегашните "съветски" също не могат да издържат, така че не прави такива сравнения. Аз съм виждал японски струг от 1905 и той работи и американски ел.двигател от 1918г. също работещ. Просто евтините китайски стоки унищожиха "вечните" технически уреди. За да устискат на ценовата конкуренция всички започнаха да произвеждат по-нетрайно.

76

дядо

преди 11 години

най-големия враг на американцитезатова и нашите подлогари го плюятзащото немогат да са като него силни да се борят за народа си

75

Патриот

преди 11 години

Дано се оправи !Ще се моля за него !Иначе нямам съмнение ,че *** генномодифицирани *** са го отровили!

74

Анонимен

преди 11 години

Бабата на Уго е сефарадска еврейка, затова брат му се казва Адам.Източник: гуглето.

73

Българин

преди 11 години

Неспасяеми американски дупедавци.Срамувам се като ви чета "постовете".

72

Анонимен

преди 11 години

VIVA VENECUELA!! NO IMPERIALIZUM !!

71

Анонимен

преди 11 години

Гледайте филма "На юг от границата South of the border",за да разберете истината за Уго Чавес,Венецуела,Южна Америка и въобще за цялата планета,управлявана от сатанисти.

70

Анонимен

преди 11 години

народа щял да вземе всичко в ръцете си - народът е толкова оскотял и затъпял, че не може един хляб да си омеси, какво остава държава да оправя!

69

Ъц

преди 11 години

Той поне отстояваше интересите на страната и народа си, както го разбираше и можеше.Да сте в състояние да кажете същото за някой от нашите управници от 20г. преход?

68

Крис

преди 11 години

резвомислещите хора по целия свят се надяваме , Уго Чавес да оцелее , иначе Венецуела ще стане поредната държава "спасена" от хамериканските братя...

67

до 68

преди 11 години

Ако народа е живял добре нямаше да дойде девети септември. Както вървят нещата скоро пак ще има нов девети септември и народа ще вземе всичко в ръцете си и всичко ще бъде национализирано и дадено в ръцете на народа, а капиталягите ще гризнат дръвцето, удавени в собствената си алчност. Но така е като си алчен и *** - загиваш.

66

Анонимен

преди 11 години

Най-сетне!Един жалък диктатор по-малко.Да живее свободата на Венецуела.Радвам се че подобни *** като Кадафи, Чавес, Кастро взеха да намаляват на световната сцена.

65

Pinochet

преди 11 години

червената гнида ще гушне букета ;-)))

64

Анонимен

преди 11 години

"Това, което комунистите построиха, сега демократите не можете даже само да го боядисате."Тодор Живков

63

Анонимен

преди 11 години

До батмани аз тва питам, през 2 часа ни информираха за Буш и Килъри - добре е, не е добре, повръща, има температура..... Кво ми дреме, кат се гътнат, да ни кажат!

62

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 60 : ЗНАЧИ ДА ВЗЕМАТ СЪБРАНОТО ОТ УМНИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ И МОЖЕЩИТЕ И ДА ГО РАЗДАДАТ НА БЕЗДЕЛНИЦИТЕ И НЕГРАМОТНИЦИТЕ КАТО ТЕБ ??? ДОБРЕ ,КАТО ИЗЯДЕТЕ И ИЗПИЕТЕ ЧУЖДОТО ,ОТКЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ОЩЕ ??? ЩЕ СЕ ПРОДАВАТЕ,ЩЕ КРАДЕТЕ И ЛЪЖЕТЕ ? ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА !!! А ВЗЕМАНЕТО ГО НАПРАВИХА КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ 1944 И КАКВО СТАНА ??? ЗАПОЧНАХА ДА ДАВАТ,НО СТЕГНАХА САМО ДО СЕБЕ СИ !!! Е,АКО НА ТЕБ СА ТИ ПОДХВЪРЛИЛИ НЯКОЯ ТРОХА ЗА БЕЗДЕЛИЕТО,ГОЛЯМ КЕЛЕПИР !! МЕЧТАТА НА НЕКЪДЪРНИКА - НЯКОЙ ДА ДАВА !

61

Анонимен

преди 11 години

Американците го отровиха. По-точно американските тайни служби

60

до 57

преди 11 години

Питай ги испанците дали са доволни от положението в страната им ? Там всяка седмица има протести, но по нашите телевизии това няма да го видите. И защо да не си купя руски хладилник ? Имам съветски хладилник и от 40 години никога не се е развалял! Сегашните капиталистически продукти още на 3-тата, четвъртата година се развалят, така са програмирани дяа се развалят, за да си купиш новия продукт. Всичко произведено след 1989 година е менте.

59

до 50 от 59

преди 11 години

даже за германците не е все едно Кол или Шрьодер и за англичаните Тачър или Блеър!Комунистите съсздадоха с гегата от едно затънало в кал село държава, която изнасяше за цял свят промишлена и селскостопанска продукция, хранеше 140 хил. армия, въоръжена с най-модерно оръжие, нямаше неграмотен българин и имаше училище, доктор и сестра във всяко село!20 години караме по инерция и на изпарения от комунизма и още има за крадене и разрушаване!

58

Анонимен

преди 11 години

Защо се молиш на Господ бе,комунист мръсен?Нали вие събаряхте храмовете господни!