121

.

преди 11 години

И какво толкова е съгрешила нещастната жена, че да си загуби работата в тази криза, къде да й дойде наум, че ще имаме толкова *** президент и екип, снимката е минала през десетки хора и никой не е забелязал гафа, срам и позор! Не е виновна само тази жена!

120

!

преди 11 години

Ако смятаме да назначат(ние не го избираме, всички кандидати за президенти са такива) друг некадърен президент, то и сега си имаме такъв, нам не ни трябва подложка на Тиквата, а реално властта да е в ръцете на образования народ (мин. средно образование за всеки да за да има право на глас).

119

nnn

преди 11 години

хто всрався - невстка

118

Анонимен

преди 11 години

Новият прякор -Колорадският бръмбар!

117

!

преди 11 години

А кой ще уволни президента ни че си е подбрал накадърен екип, което означава некадърен президент ? ! ?

116

Анонимен

преди 11 години

Iamerikanskiq fotograf, kojto e napravil snimkata da byde nakazan...:)

115

до 126

преди 11 години

Не бе имат ни за толкова неграмотни че и амерички снимки да не познаваме! Кво ли са си казали от БНТ, тия всички са се напили кой ли ти гледа снимките?Интересно защо няма уволнени от телевизията и защо туристическа фирма да не може да си слага каквито си ще снимки на сайта?

114

Анонимен

преди 11 години

Ква връзка има сайта на туристическа фирма с гафа на неграмотният президент?

113

Анонимен

преди 11 години

На тоя все повече съжалявам жена му...Е няма такъв жалък тип за президент...Той Гоце си беше комедия,ама някак по мъжката го даваше...тоя прилича на бит ...съединител...

112

:))

преди 11 години

*** Сандалска....sundata na Multigrup...

111

ТАНГРА

преди 11 години

НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН !!! нА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ Е ПРОСТЕНО, НА ПРЕЗИДЕНТ МАРИОНЕТКА НЕ !!!! ЗАЩО БЕШЕ СЕДНАЛ ?КОГО ЩЕ УВОЛНИТЕ ЗА ТОВА ,БАНДА НЕКАДЪРНИ СВИРКАДЖИИ !!!!!!!!!!!!!!! ЖЕНА МУ НЕ ГО И**ВА ЗА СЛИВА,КАК НАРОДА ДА ГО ИМА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

110

Анонимен

преди 11 години

А уволнения в БНТ и президенстската администрация кога? Не жената от агенцията е правила пасквила на Роско

109

bolka

преди 11 години

А заради снимката на борсата в Ню Йорк кой ще бъде уволнен? Чакаме уволнението на следващия виновен! А решението президентът ни да е потънал в сумрак в стил средновековна библоитека? Разминаването на картина и звук по време на речта? Мрачните и навяващи негативни чувства снимки от наводнението, земетресението, атентата, ковчега от смъртта на патриарха в този празничен момент? Като че ли е избрано нарочно, за да ни депресира. Този клип си е провал.

108

Анонимен

преди 11 години

Вчера пък уволнили момичето на рецепция в някакъв хотел на Златните,която потвърди в един варненски сайт,че действително персонал и гости са студували на Нова година!Е това!Направиха ни,роби,за да мълчим за всичко и да нямаме права!

107

оги

преди 11 години

Факта, че администрацията на президента не може да различи колорадо от пампорово е трагичен, независимо дали някаква служителка е сложила снимка

106

Гогата

преди 11 години

Гроб остави без работа 470 00 човека, една служителка на "Балкантурист" ли няна да уволнят??!

105

не е честно

преди 11 години

Eй,защо трябва редовно най-низшите в йерархията да са виновни.Ами ако е бил някакъв хакер,който е сменил снимката ? Да си търси правата.Eй какво става в Балкантурист !

104

Иван

преди 11 години

Свършиха ли се наще изгледи планински, че трябва да копираме тях.Срамна работа

103

Анонимен

преди 11 години

Балкантурист си свърши тяхната работа. Явно Президентът сам си е направил новогодишното клипче, щом като няма уволнен от неговата администрация.

102

Анонимен

преди 11 години

Щом ходещите силикони от шоуто на Иван и Андрей работят в Министерството на земеделието....