18

Анонимен

преди 11 години

Никаква връзка между заглавието и статията......къде точно пише в статията за подписан указ или получено гражданство..........отново подвеждане на читателите да отворят тъпата статия

17

анонимен

преди 11 години

Богатите не искат да плащат цената на кризата!Бедните да плащат, а богатите да тънат в лукс и разточителство!Да заминава на луната, там няма данъчни!

16

Анонимен

преди 11 години

Половината от ресурсите на земята са в Русия... може и повече от половината. Те винаги ще са 500г по-напред от нас!

15

локо пд

преди 11 години

ti si prav pi4.golemite akuli darjat na straha i robstvoto

14

anonimen

преди 11 години

kvo go za6titavate u nas kak e bogatite ni6to ne pla6tat a bednite koito raboti ako ima kasmet de vednaga mu xakat dana4eto na zaplatkata,tozi kvo si misli samo da trupa pari pak bednite da pla6tat danaci

13

Анонимен

преди 11 години

*** ти си ***. *** ти си най-, най-, най-жалкия човечец на света. Добре е само едно, а именно, че защитаваш що годе руския народ. Иначе ни разказа игрицата на нас бившите Ваши роби. И продължаваш да ни я разкатаваш. Костов, Станишев. Първолет, а сега и *** Борисов са все ваши и американски диванета работещи против България и против всички български и народни интереси. Българите обичат руския народ, но управниците на този народ ни заробват все повече и повече....

12

мужик

преди 11 години

Бива - пие като руснак! Само за яденето не знам как ще се оправя. Сигурно ще наваксва от спестените данъци!

11

имигрант

преди 11 години

Днеска гледам - ново двайсе! Карат ме да се "логвам" за да пляскам плюсове и минуси.На чужди езици ще да е това, нали имаше политика на сайта (поне така си спомням по памет) да се пише на български език, и т.н. Вярно че не е на латиница, ама ко ши рече туй "логвам"???Епа много важно, като не се разбира тая купешка дума "логвам", че минем и без да се логвам, нъл' тъй?

10

му-ха-ха!

преди 11 години

Е сега ако иска да дойде в България - ще му трябва виза !

9

имигрант

преди 11 години

Пу, да му се не види макар! Докато ние се туткаме, руснаците ни отмъкнаха Депардийо!Така е, Плевнелиев е много колеблив, вместо направо да му даде българско гражданство, той само плахо му предлага, кани го, ако иска ...Ето това е президент на място - подписва указ, и готово! Чистокръвен руснак!P.S.1: А интересно там с какъв ли данък ще го обложат?P.S.2: Путин хубаво му дава гражданство, ама някой питал ли го е дали го иска?

8

БГ

преди 11 години

Може да е голям актьор, но като гледам сега е просто един дебел предател! Честито, Путин, ти ги обичаш такива!

7

Бай Танас

преди 11 години

А,бре, оти требе да се ръгнем у сайту ви да мой туря пръс надолу , ва?!

6

Чака Рака

преди 11 години

Ако Депардио получи гражданство това ще е жестока плесница за Оланд . За сега човека седи в очите на много хора като жалък *** . Нека тези които са привърженици на прогресивното данъчно облагане знаят че богатите винаги ще намерят начин да скрият кинтите и губеши в случая ще се окажат държавата и некадърното правителство . Е БГ е изключение с финансиста статистик Мони Лудото едва ли скоро ще има сериозни инвестиции

5

до 4

преди 11 години

Да вдигат им пенсиите на руснаците - от 5 на 10 лева.Погрешна информацията, ако мислиш, че Русия е това, което беше преди 20 години. Ама много. Интересувай се от колко години в Русия и пенсии и заплати са по-високи от нашите. Там няма година да не се вдигат. И не говоря за индексация спрямо инфлацията, а реално повишаване на доходите. Интересувай се и за друго - има ли последните години такава емиграция от Русия на Запад, както беше преди и както при нас продължава да бъде.

4

Ben Gan

преди 11 години

До - 2Пази боже да вдигнат пенсиите двойно и в нас! Нали ние работещите ги плащаме бе ***? ДА ПЛАЩАЛИ СА СИ ВНОСКИТЕ! НО ГИ НЯМА! Точно тези дето си ги преизбират всеки 4 години. БКП! И питат защо са ни ниски пенсиите? И защо останалите все търсят алтернатива на комунизма и Турция. Ето за това! Защото не ги щем!

3

Анонимен

преди 11 години

A KOI MU E ISKAL PASPORT ? RUSIA E EDNA OT NEJELANITE DESTINACII ZA TURISTITE ,A KAKVO OSTAVA ZA MESTONIVEENE .

2

Мамут

преди 11 години

До Гошо E, определено на Путин не му трябва Европейско гражданство в случая Френско. Светът се мести на изток.Модерно е Китайско или Индийско гражданство. Особено Китайско, защото Китай вече купиха САЩ и имайки Китайско значи имаш и Американско гражданство. Анадъм?

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

Сега...френският президент,трябва да върне...жеста и да даде френско...гражданство на Путин,на мястото на...избягалия дългонос актьор.