122

бай иван

преди 11 години

нормално е да протестират. и аз ако бях лично заинтересован и аз щях да го правя, но:защо чак сега се обръща внимание на този проблем, който съществува от поне 3г ?на всякъде се мисли в преспектива и се правят проогнози за следващите 2,3,5,10г. само в България от днес за утре.

121

истината:

преди 11 години

Група червени олигарси си спрятат протест защото искат да си лапат още повече. Банскалии които са алчни до мозъка на костите ги подкрепят. Зелените рекетьори това и чакат. На тях им пука за природата колкото на овцата Доли за космическата совалка ама пара е туй , ей! Народа се плюнчи по форумите.......Нищо ново под небето...

120

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 153 Лелее колко си умен ! Туй дет тече от ушото ти ....акъл ли е ?

119

Анонимен

преди 11 години

Няма как един лифт да поеме толкова скиори и трябва да се вдигнат шоково цените. Ако изсекат горите и после няма скиори или няма сняг, няма кой после да възстанови изсечените гори. Презастрояването на Банско е сериозен проблем и ГЕРБ трябва най-накрая да почнат да събарят хотелите докато останат толкова, колкото може да осигурят 100% използване на леглата и чак тогава ако се отчете че трябват повече хотели да се строи някой хотел допълнително.

118

Прасето Гошо

преди 11 години

къде ги намериха тези чакали че и хиляди даже не става ясно. Верно че се поразвъдиха напоследък гадинките ама чак пък толкоз....Пък и чакал ски да кара не съм чувал....ха ха ...

117

Тони

преди 11 години

Те първо да си оправят инфраструктурата в селото - забележете пътя на снимката - няма тротоар, отстрани - разкопано, така е в половин Банско. За качеството на услугите да не говоря - едно време като работех там, ходих да се подстригвам чак в Благоевград. Нямаше и една обществена пералня. Не знам с какъв акъл там се провежда Джаз фестивал. За 90% от местните хабитати думата "джаз'' се свързва с песента на Слави - в джаза, т.е. да се напият и да правят търкали по кръчмите.

116

Анонимен

преди 11 години

За хора който разбират от ски мога да кажа,че курорта Банско е пълна мизерия Пистите не са добре обработени лифта се чака или трябва да се подобри или малко по малко ще заприлича на гръцка таверна както и е сега. Какво общо има още 1-2 лифта с това да се съсипе природата няма логика. А в Австрия и е по евтино и не ти искат рушвет полицаите а те упътват по възможно най любезния начин картите за лифта са по евтини и услугите са по евтини БЪЛГАРИЯ е пълен турски кинеф както оня скулптор го описа

115

..

преди 11 години

Не е възможно да е имало 6000 души чакащи 2 часа. Помислете колко са 6000 души, и колко голям площад е необходим за да се поберат. Леле, леле "искали незабавно решение"...А защо не им пратят полицаи да ги разпръснат защото блокират път от републиканската пътна мрежа? Може и министъра да отнесе малко "респектиране" и "профилактиране". А това определено мисля че няма да е безразлично на много хора ако го пуснат по новините в 8 вечерта.

114

А.С.

преди 11 години

Ей ,страхотни завистници и злобари са това българите ! Дори и на Нова Година не престават да се оплюват ! Май имаше право Боко като каза ,че "мат'ряла" е лош !

113

до 144

преди 11 години

Ако има платени драскачи то аз не съм от тях, чии министри и председател на народното събрание се изтъпаниха да бранят Цековите проекти?

112

Симеон

преди 11 години

Заради шепа ненаяли се българи ще съсипем природата!

111

Orda

преди 11 години

Алчните "хотелиери" правят типични герберастии.

110

до 142

преди 11 години

Стига с този ГЕРБ бе, драскач платен! Къф ГЕРБ кви пет лева? Цеко Минев си е парекселанс червена номенклатура. Герб ли му направи ТСбанк през 1994?? ***!

109

Анонимен

преди 11 години

Шест хиляди симпатизанти на герб няма вече в цяла България, инфото сигурно е подадено от бТВ!

108

до 136

преди 11 години

а колко е дълга пистата там?

107

оптимист

преди 11 години

Да това показва, че българина живее все по добре от разликата, че има и въшкари и озлобени хорица в сайта

106

Анонимен

преди 11 години

"Мирослав Найденов коментира днес, че имаме може би най-рестриктивния закон за горите в момента, който пречи на инвестиционните намерения и лишава от поминък определени територии." Mоля? Я да ходи и да провери колко от банскалий работят.По хотелите рабитят от всички краища на Бг, но не и от Банско и региона.

105

Анонимен

преди 11 години

Защо полицията разрешава на едни протестиращи да блокират пътища а на други не ,къде са спец частите които бяха на Орлов мост? Защо хора от правителството блокират пътища?

104

принц Чарлз

преди 11 години

Между другото, влезте в интернет през Зимния сезон и ще се убедите, че дори в елитния Санкт Моритц може да се намери хотел или пансион, значително по-евтини от Банско, Боровец или Пампорово. Освен това, в Санкт Моритц ще срещнете принц Чарлз, а в Пампорово и в Банско ще срещнете мутрите на пожарникаря!

103

вредна за България

преди 11 години

Всъщност, българската туристическа индустрия е вредна за България! Защото 90% от работещите в нея, бачкат на черно и не плащат данъци. Да не говорим за вредните за здравето ментета, които ни сервират по хотелите! Като започнете от фалшивото сирене, минете през месото и рибата с изтекъл срок за годност, и приключите с алкохола-менте, от тубите с неизвестен произход!