156

Павел

преди 11 години

Трябва да се разрешат всички видове наркотици в САЩ,колкото повече мъртви американци толкова по добре за света..............

155

Анонимен

преди 11 години

Щатите може да се деградирали , но легализирането на марихуаната само може да ги посъбуди , каква е тази държава дето забранява на хората нещо което засяга само и единствено тях ???? Всеки който е против легализацията на леките наркотици , е комунист и лош родител , Защото умните родители знаят как да предпазят децата си , като им обяснят подробно за ефекта за всичко без да забраняват. Когато видиш ограда ти се иска да я прескочиш , не градете прегради градете пътеки ......

154

Veselin

преди 11 години

Шепа хора на управляват ,и са превърнали повечето хора на зомбита ,немогат да мислят свободно извън общопритите правила .наистина щеше да бъде прекрасно ако политиците са почтенни и гледат интересите на хората ,ако медиите говореха само истината ,ако фармацията се интересуваше повече за здравето на хората а не само да се водят от печалбита ,виждаме че системата е порочна ,значи някъде нещо куца някой ни лъже ,какво трябва да се случи още за да се осъзнаят всички хора .

153

Сашо

преди 11 години

Ай де про американски *** сега е момента да се изнасяте към помийната яма сащ,и да се присъедините към 84 милиона американци,без пенсии и осигуровки но във същото време тази страна води кървави войни за милиарди долари,супер а...........

152

Анонимен

преди 11 години

Алкохолът най лошият и деградиращ наркотик е легализиран и се приема за мъжко да се напиеш ,в какво общество са на поставили .От хората се иска да работят до преумора ,някой търсят дори и в Америка да работят втора или трета работа ,личният живот е на заден план ,малкото свободно време ,което има остава да си почине пред телевизора където в повечето случаи тече пропаганда или ако има малко повече време алтернативате е да пие алкохол в някое заведение ,за вакнция почти няма време или пари .

151

Анонимен

преди 11 години

това е чудесна новина,защото пълната деградация на сиониските агрикански щати -САЩ продължава с пълна сила след като си напълниха армията с лизбийки и ***,след като всеки втори е побъркан *** готов да влезе в някое училище и да избива невинни деца ,сега освен пуканките и колата дето плюскат и лочат мазни и дебели *** и латиноси пред телевизора докато гледат поредната холивудска боза .ще могат и да смръкнат за успокоение от безсмисленият им животец и по някоя марихуана

150

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До to6koНе мисля, че интелигентен е = на възпитан :) Напротив ! Интелигентността не е еднозначно понятие и включва редица компоненти включително и възпитание ! Както казах един лекар е образован ,но не означава ,че е интелигентен въпреки ,че е добър специалист в областта си ,ако той не знае как да се държи след употреба на 2 чашки ракия , или ако не знае закона на ОМ /елементарни неща ,които интелигентните хора би трябвало да знаят/ !

149

nqkoi_si

преди 11 години

Абе господа от днес.бг, не че съм против, дори напротив, ЗА съм легализирането на марихуаната в БГ, има много положителни ефекти след това, но тази пропаганда идва в повече. Вие за няма два месеца всяка седмица поне по една статия имате за легализирането на марихуаната. Кой е вашия Джаро?! А тези пичове цяла унция им разрешили :X Тва са около 28 грама. Аз онзи ден се оглеждам като престъпник като си взех една унция, а тея легално си носят в тях :) Breads = бреийдс, а не брийтс :)

148

Анонимен

преди 11 години

Така е ,дозата прави отровата .

147

Анонимен

преди 11 години

Конопът /марихуаната/ е изключително полезно за индустрията растение с минимални грижи по отглеждането му. По скоро трябва да се мисли в тази насока. Иначе всичко опира до мярката, всяко лекарство може бъде отрова.

146

to6ko

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ ДО 137Не мисля, че интелигентен е = на възпитан :)

145

марихуана а не тютюн

преди 11 години

Сега разбрахте ли защо е тази истерия срещу тютюнопушенето?

144

Veselin

преди 11 години

Съгласен съм ,че ако човек може да чете може много да прочете и да си помогне в битието ,както и духовно ,но той може да може и да чете но нищо да не чете или нищо полезно да не е прочел ,може да чете и пълни глупости и лъжи като е образован .Човек иначе може добре да е възпитан и без да може да чете а друг ,който много добре може да чете и пише може да са го възпитали много лошо и това да доведе до деградиране на личноста му .

143

от 153

преди 11 години

Веселично, колко си смешен не е истина. Сам си биеш плюсове на *** си постове.Голям си.....)))))

142

Анонимен

преди 11 години

Веселинчо, брат..честно да ти кажа ставаш за смях вече. Инфантилността ти не те оправдава тук.

141

Veselin

преди 11 години

До 147 ,надявах се да покажеш някаква висша интелигентност с твоята грамотност и да интелигентно да се обосновеш ,може би си се иноксикирал грамотно с много ненаркотичерн алкохол рано сутринта и ти е трудно ,ако е така бих те разбрал .Нищо де ,продължавай в същият дух ,далче ще стигнеш .

140

не ги харесвам

преди 11 години

Узакониха гей браковете ,узакониха леките наркотици ,утре ще узаконят убийствата ,а после още кой знае какво само и само да се печелят пари ,пари,и пак пари !!!!! Аз не харесвам САЩ и водената от тях политика !!! Когато бедните и надрусани американци се хванат за оръжието ,а те всички имат ,САЩ ги чака нова гражданска война ,този път на расов принцип !!

139

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До VeselinДо 140 ,добре като си толкова грамотен и интелигентен ,каква е връзката между грамотноста и интелигентноста ,може би този който има по малко правописни грешки има свръхсъзнание и е светец :) . Нека аз ти отговоря !1.ГРАМОТЕН : ЗНАЕ ДОБРЕ ДА ЧЕТЕ ,ПИШЕ И СМЯТА 2.ОБРАЗОВАН : ЧОВЕК В ВИСШЕ ОБР. ,КОЙТО Е СПЕЦИАЛИСТ В ОБЛАСТТА СИ ,НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ Е ИНТЕЛИГЕНТЕН3.ИНТЕЛИГЕНТЕН : ЧОВЕК ПРИРОДНО ВЪЗПИТАН ЗНАЕЩ ДА СЕ ДЪРЖИ КУЛТУРНО ,СЪЩО ТАКА ОБРАЗОВАН И ИМАЩ ПОНЯТИЕ ОТ ПОЧТИ ВСИЧКО

138

до 144

преди 11 години

Мисля си, че правиш разлика между мъдростта на някой неграмотен дядо и интелигентността на образован човек! Надявам се поне.

137

Лекар

преди 11 години

До VeselinАма ти май наистина си голям ***, човече. Патологичен.