137

Анонимен

преди 11 години

Do 174: е сега свободен ли се чустваш? Затова ли всички са с двойни врати и решетки на прозорците, защото са свободни? Има квартали в който е по-добре да не минаваш по тъмно - и това ли е част от свободата?

136

Българин

преди 11 години

TATO затова е велик, защото запази българщината.Думата българин наистина звучеше гордо, а Ботев и Левски бяха на пиедестал.А сега?Искане Вазов да излезе от учебниците, а светините ни Левски и Ботев да бъдат обявени за разбойници.МАМКА ВИ НА ВСИ ДЕМОКРАТИ!ПРОДАЖНИ ГАДНИ ЕНИЧАРИ!ЗА 23 ГОДИНИ УНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО.НЕЩАСТНИЦИ!

135

Анонимен

преди 11 години

173 ей червенушка стига лъгал , коя държава имаш в предвид тази ли кяото беше предложена 1971 година за 16 республика на СССР , каква социална система бе *** *** премахнаха пенсионните фондове още през 50 г и чак Иеан Костов 1990 ги възстанови бе , кое здравеопазване онова в правителствена балница ли ссъ спец. зареждане с лекартсва по второ направление сиреч с долари от мръсните капиталисти , защо като живееше народа щастливо го пазеха по границите с телени огради.

134

Една Майка

преди 11 години

Най важно е да запазим България Българска.Но с политици еничари като костов и останалите предатели наричащи себе си политически елит това няма как да стане.Така, че и аз оправдавам Тодор Живков и му благодаря и от името на българските си дечица, че успя да запази България Българска.

133

Анонимен

преди 11 години

171 нямало е викаш такива безобразия ,а имаше ли свобода , теб вярно ли са те водили за 12 лв за две седмици на море , егати мизерабалъа , аз пък си спомням че баща ми тръгваше в началото на 70г. с 300лв, квартира не плащахме защото ходехме при едни приятели , но въпреки това винаги намираха наште да се реваншират по някакъв начин на домакините , пътувахме с влака до Варна и бяхме на свободна консумация , ако ти говори този термин нещо и знам ,че трудно стигаха тези пари.

132

до 171

преди 11 години

Прав си приятелю.По времето на Тато имахме Българска държава.Имахме за завиждане социална система, здравна, образователна и ценностна системи.Народа живееше спокойно, небогато но щастливо.Всяко престъпление се наказваше.Крадците и предателите бяха по затворите, а сега са в парламента.Думата Българин звучеше гордо.А сега?!!!

131

до 170

преди 11 години

На мен пък ми се повръща от гербаджийски *** като тебе.

130

666

преди 11 години

До иван Иванчо Иванчо,аз за сметка на теб съм живял в това време и бях млад и сега съм млад и мога да направя разлика.Не знам на колко си години и от къде произлиза тезата ти. Ще ти кажа едно !! В момента цялата политическа класа от 89 на сам със висшите съдебни съвети,прокурори съдии + голяма част от семействата им са не за затвор ами за разстрел. Както и да са живели хората от Политбюро преди 89 не имало такива безобразия както сега .Но изглежда ти си или от тях или си галеник на съдбата

129

Анонимен

преди 11 години

169 за пръв път от 10 години следях изказването на президента , защото последните 10 години ми се повръщаше като видех онзи *** Гоце

128

Анонимен

преди 11 години

165 къде си тръгнал да сравняваш цървула Гоце с Плеввенлиев , на светлини години са един от друг

127

ТВ зрител

преди 11 години

Оня ушатия със смешната физиономия дето ни го назначиха за президент гледахте ли го снощи?Забравил си бе еврейската шапчица ми се струва.А защо герберасите не писнаха химна вече знам:ЗА ДА НЕ РАЗСЪРДЯТ ТУРЦИЯ!!!!

126

Анонимен

преди 11 години

165 какъв интелект при тези безгашници с двусричковите имена които ни управляваха 45 години , та кой от тях беше ходил на училище.

125

!

преди 11 години

Честита Нова година, българи! През Новата година ви пожелавам здраве на вас и семействата ви, по- спокоен и по- уреден живот, а като цяло да станем по- сплотени и по съучастни към ставащото около нас! Нека да не бъдем равнодушни към нещата, които ни обкръжават, да бъдем по- търпими към по- различната от нашата гледна точка, по- милосърдни към по- бедните и по- болните, към хората, заслужаващи нашата добрина и участие и по- нетърпими към несправедливостите и неправдите! Наздраве!

124

Бай Иван

преди 11 години

За много години!Да сме живи и здрави!Да оцелеем още 6 месеца!

123

666

преди 11 години

ДО Миленка .Не ми следиш мисълта. Не съм комунист ,но смятам че и там има хубави неща които могат да се използват. Не съм казал че Гоце е най достойният ! Всички са един дол дренки и до един през последните 23 години гледат само джоба си. Разликата е там че поне се държаха на положение,колкото по малко говориш вероятността да кажеш глупост е по-малка.А когато интелекта ти не позволява и бог не ти е дал да си цар ,а лакеи,каквото и да кажеш е смешно и не на място. Плевненлиев е плебеи и лакеи

122

do 155

преди 11 години

xaxa imah si az turskata btv da pusnat bulgarskia himn.tazi balharska televiziq e nai golemata pomia.

121

Анонимен

преди 11 години

159 е как няма бензина да е 20 стотинки като петрола беше 5 долара барела

120

иван

преди 11 години

До 666 Видяли сме как живее номенклатурата на бай Тошо!! Но с теб е безмислено да се спори, защото си останал там някъде в миналото и не можеш да мръднеш! ! Нещо да си чел като книга Българския гулаг, лагерите в Белене и пр. и пр.

119

милена

преди 11 години

до 666. Да, следя събитията и от това което си писал, излиза, че най-достойния президент е Гоце!?!? Що не си направиш проста сметка, колко години след 1989 г. управлявахте - то не беше Беров, но не беше Луканов, Виденов и прочие, а сега искате с магическата пръчка и всичко да е ок. Не става така - не разбрахте, че безплатен обяд няма!!! Весела Нова година и малко по-леко с омразата, не е за добро!!

118

666

преди 11 години

До иван Каква омраза бе ***.Тодор Живков да си го видял да си кара сам джипа или колата ,човека градеше правеше всичко възможно да направи България държава с здрава индустрия.Каквото е можал направил,бензина беше по 20 ст хляб беше по 30 курортите бяха пълни с почивни станции и Българите почиваха за по 12 лв за 2 седмици. Ти само картата на лифта не можеш да си платиш 30 лв на ден. Или шезлонга и чадъра за 50. Имало е добро и лошо,но аз като гледам по познатите си само лошо има сега