29

Анонимен

преди 11 години

какво ще бесиш,себе си ли ,слагай си въжето тогава

28

Анонимен

преди 11 години

тази дума умствено кастриран ти е много любима ,но май се отнася за теб

27

Анонимен

преди 11 години

ти да не си болен,или май си гледал много филми ,ходил ли си на психиатър

26

До Марио-37

преди 11 години

Идеята ти ми хареса Марио, но тези хора трябва да се групират някъде.Примерно в една група в фейсбук или някаква страница в която да може да се действа по единно.Имаш ли такива ?

25

До Марио

преди 11 години

Как ще постигнеш всичко което говориш Марио?

24

Анонимен

преди 11 години

на всеки форум и сайт,винаги ще се намери *** които да се прави на умен ,супер марио

23

давай Марио

преди 11 години

Tиквата, Съсела, ***, Болен Сиртака, Драгалевския ***, Кривата джука, всички треперят от МАРИО 37, той ще ги вкара в затвора, свършва царството на мафията !!!!

22

Анонимен

преди 11 години

BLAGODARIA NA REDAKCIATA . SAMO DA DOPALNIA : VAV VISOKOTEHNOLOGI4NA R U S I A PADAT SAMOLETI ,ARESTUVAT ZA PROTESTI , OPITVAT DA MANIPULIRAT BISHITE .....

21

реф

преди 11 години

Моя свят през 2012 беше да ме изтеглят за "Зелена карта" и чакам с нетърпение да замина. Това е събитието на годината за мен, иначе какво се случва в света, ами ето хората постигат неща за които са се борили и готвили цял живот. Затова и аз излизам навън да постигна нещо и дай Боже някой ден и мен да ме има в подобни статии

20

b

преди 11 години

bn

19

За Марио

преди 11 години

Гледах един филм,Цайст Гайст ли беше но почти съм го забравил!!!Там се говореше за епохите според зодиака който продължават повече от хиляда години и са били много популярни през античноста***Та според тях когато се е родил Исус Христос тъкмо е започвала епохата на РИБИТЕ и от там тръгват всички негови чудеса с риби.....Епохата на РИБИТЕ продължавала и в нашите времена и казаха кога ще свърши но съм забравил

18

Вярващ

преди 11 години

За нас бългаите 2012 година е загубена година, както всичките години от управлението на ГЕРБ.Надявам се Новата 2012 година да ни донесе радост като изритаме от управлението Б.Б. и ГЕРБ.Така да живнем и ние малко.

17

Анонимен

преди 11 години

Влезнахме в епохата на водолея, нова ера - на благополучие, морално и нравствено консолидиране на обществото, нека да не допускаме повече тикви и комунисти в управлението и България стане на крака, мощна и независима, бъдете живи и здрави всички!

16

Най-важното събитие

преди 11 години

Най-важното събитие за 2012 е, че пожарникарят заспа в Осло. Най-лошата новина за 2012 е, че някой го е събудил!

15

Марио-37

преди 11 години

МАРИО-37 -НЕБАЧКА-израз употребяван от партия Герб за които първа задача е олигарсите по време на криза да станат още по богати,а бедните още по бедни подигравани от Справедливия Българския Съд с оная циничност с която лагерите на Смърта СА БИЛИ туристически дестинаций за отдих!ДУХОВНИЯ ЛИДЕР НА ИЗСТРАДАЛА БЪЛГАРИЯ МАРИО-37 СИ Е ОТДАЛ ЖИВОТА КАТО ЛЕВСКИ ЗА ТОЗИ НАРОД И РАЗНИ ЕЛЕМЕНТАРНИ СЛОВОСОЧЕТАНИЯ КАТО КУМУНАЗИ-БАЧКАНЕ и ред такив елементарни немогат ВЕЧЕ ДА ПОВЛИЯТ НА МОЯТ НАРОД КОИТО СЕ СЪБУДИ ОТ СВЯТОТО МИ СЛОВО!!!БЪЛГАРИЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМА ДУХОВЕН-ЛИДЕР И ВЕЧЕ ОБЕЩАВАМ ВИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СИВИЯ ВИ РОБСКИ ЖИВОТ НЯМА ДА Е СЪЩИЯ КАКТО ГО ПОМНИТЕ С НАЧАЛНА ДАТА 1990 ГОДИНА!!!

14

Хм

преди 11 години

Марио за днес.бг ли бачка или си е обикновен кукумицин ?

13

третото око

преди 11 години

Престанете да натрапвате "предсказанието" на маите - някой измисли това недоразумение, а по-късно много недоразумения го натрапваха на хората месеци наред....

12

Марио-37

преди 11 години

Доволен съм като ПЪРВИ ЗА БГ ДУХОВЕН-НАРОДЕН-АВТЕНТИЧЕН ЛИДЕР ,че РЕАЛНО СЕ ОТПРИЩИ- НАРОДНАТА ЛЮБОВ- СПРЯМО ВСЯКО ЛИЦЕМЕРИЕ ТИП АМНЕЗИЯ ЗА ТОВА КОЙ, КАК И КЪДЕ Е АКАЛ СЛЕД 1990 ГОДИНА!!!НЯКОЙ СЕ ЗАБЛУЖДАВА ,ЧЕ СЕГА СЕ РАЖДА СЛЕД КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ И Е НЯКАК ЧИСТ КАТО МЛАДЕНЕЦ!!!НАРОДЕ ГОРД СЪМ ОТ ТЕБ КАТО ДУХОВЕН ЛИДЕР НА БГ ЗАЩОТО ВИ СЪБУДИХ ДА МИСЛИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ!!!

11

Модератор Dnes.bg

преди 11 години

Марио си го е изстрадал с борба спрямо нас.А ти докато наивно ни питаш така ,нито ще ти дадем права ,нито заплатата ти ще стане повече от 400 лева която ти я дават нашите шефове олигарси!

10

Анонимен

преди 11 години

До Даолапостепенно хората от Азия и Африка започват да се обединяват в името на ислямския екстремизъм а това е страшно!