21

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Нищо не се знае ,може и самият диктатор Асад да ги праща при опозицията за да има верни агенти вътре в опозицията ! От един диктатор всичко може да се очаква !

20

Анонимен

преди 11 години

абе то тва за генерала не е лъжа ама колко други лъжи се пишат тук не ми се мисли.

19

STARBUCKS-USA

преди 11 години

В съвсем близкото минало тук в този форум звучаха фразите : : Дръж се другарю Милошевич, после - дръж се дргарю Бен Ладен ! Дугарю Кадафи , и ти се дръж !Айде сега всички Сърпове и Чукове кажете дружно - " Дъж се ,другарю Асад" Ей тоя Ленин бе, как можа на толкова народ да капсулова в главите залпа на Аврора !

18

до 16

преди 11 години

Не се излагай бе, нямаш ли гугъл.

17

Анонимен

преди 11 години

журналистите в този сайт заедно със всички останали сайтове от медийната група *** е собственост на американската корпорация "Sisco growth fund".Затова не се очудвай, че новините, които четеш тук са пълен фалш, манипулация, изкривяване на реалноста, отхвърляне и извръщаване на нашата история, затриване на моралните и духовните ценности на българина и т.н. в името на "демокрацията" и целите на господстващия световен елит. Пътят към ада е послан с добри намерения! Целта и да се промиват мозъците на българите в съответствие с американските интереси.Така че, ако искаш да научиш истината за събитията, този сайт е най-неподходящото място за това.

16

Агент Гоце

преди 11 години

Вчера от протоците минаха руски евакуационни кораби към Сирия да транспортират руските служещи от базата към Русия,Путин получи гаранции ,че ще запази влияние в района и след "свободните избори" след среща с опозиционни представители в Москва.

15

Анонимен

преди 11 години

Как се пише: омаловажавам или умаловажавам?Правилно е да се пише омаловажавам, също и омаловажа. Не омаловажавай силата на думите. Опозицията се опитва да омаловажи постигнатото

14

Терористични А. Щати

преди 11 години

Колко зелени гущера е прибрал тоя, за да мине на страната на опозицията

13

Анонимен

преди 11 години

Прочетете статии в други медии, при нас медиите са под контрол и не отразяват обективната истина !!

12

Berlin

преди 11 години

"умаловажи" - хахахахахахаха..., дай си бележника!

11

Анонимен

преди 11 години

РУСИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦА ПОСТОЯННО ПРАЩА ВОЕННИ КОРАБИ И МОРСКИ ПЕХОТИНЦИ В СИРИЯ ,ОТДЕЛНО ИРАН СЪЩО ИЗПРАЩА СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИ ЧАСТИ В СИРИЯ И РАБОТАТА НА ЦИОНИСТКИТЕ *** И ТЕХНИТЕ ПЛАТЕНИ ТЕРОРИСТИ ОТ АЛ КАЙДА ЯКО СЕ ЗАКУЧИ В СИРИЯ , ЗАТОВА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА ПЛАТЕНИТЕ ОТ ЕВРЕИТЕ МЕДИИ НИ ПРОМИВАТ МОЗЪКА ,ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ АСАД ЩЕ (ПАДНЕ) И ,ЧЕ ПОСТОЯННО (ДЕЗЕРТИРАЛИ) ОТ НЕГО ВОЙНИЦИ,ГЕНЕРАЛИ,САМО И САМО ДА НИ ПРОМЕНЯТ МИСЛЕНЕТО,ПОНЕЖЕ ТЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ МИСЪЛТА Е ЕНЕРГИЯ И ТЯ СЕ МАТЕРИАЛИЗИРА

10

Филип 31

преди 11 години

Неразбирам как е възможно едни селендури, пиклювци, аматьори да се противопоставят на армията, направо не ми го побира умът. Явно армията слабо бие.

9

,,LARI,,

преди 11 години

PREDATEL,MOSHENIK.RAZSTREL!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Оф, да бе ще взема да повярвам е сега, кой е луд да си внедри шпиони в редиците нали ще му теглят куршума на секундата след изявлението като вече няма да им е нужен, бая ,,умен'' генерал.

7

Анонимен

преди 11 години

Аха ей сега повярвах:)) явно терористите дето им плащат щатите и сие вече мн.силно се гърчат щото Асад ги мачка яко... особено след като великите американски тюлени си подвиха опашките и отплуваха обратно към щатите:)) смешници..

6

Noshit!

преди 11 години

Цитат - Според него армията се е превърнала в шайка за убийства и разрушения............................................................................Хахахаах, те бунтовниците нали са по-морални :D

5

Анонимен

преди 11 години

Генерал *** Тлас гордо носи името си

4

Анонимен

преди 11 години

Поправка ! Първият..

3

Анонимен

преди 11 години

Тоя генерал дали знае че е преминал аджеба, до оня ден ги стрелял днес първи дружки да не сме ***.

2

Анонимен

преди 11 години

Истински пич!