105

Спонги

преди 11 години

Идва момент в живота когато не е важно какъв си. Ако лекарите се грижеха за всички и имаше пари за лекарства за всички, много болни щяха да оздравеят. Пожелавам живот и здраве на сестрата на Премиера, както и на всички онкоболни. Дано нещо се обърне в Премиера, та да разбере, че всички сме равни пред Господ и да даде път на други, които наистина могат и знаят как се управлява държава.

104

Анонимен

преди 11 години

до 127.влизаш в спор с неподходящия човек.кой кого ще оправя е въпрос н избор на оправения.той си решава бъдещето.но този език можете да го държите на жена си.

103

Анонимен

преди 11 години

121Така е.Марш на локумфжиите ама 4 години гледам локумфжиите управляват.И ще ти кажа една тайна.Ще ви ОПРАВЯТ още 4 години.Желая ти късмет.......ама едва ли.

102

Анонимен

преди 11 години

до 126.аз не съм двокат на цветанов.защо мислите,че всеки който изказв мнение тук трябва да бъде обвързан с някква политическа доктрина.

101

Анонимен

преди 11 години

122Ама Цветанов не мисли като теб.Той каза че лекарите са ПРЕСТЪПНИЦИ.

100

Анонимен

преди 11 години

124Боклук,*** да издоиш магарето,***!

99

Анонимен

преди 11 години

Да са живи и здрави българските лекари! Нека политиците да им осигурят приемливи условия на труд и заплащане,за да не бягат да лекуват чужденци. Камъкът си тежи на мястото.

98

Анонимен

преди 11 години

на българите не им трябва пазч в ада.те сми се дърпат надолу.срам ме е ,че живея в най-простшката страна в европа,където в навечерието на коледа хората са изпълнени със злоба.дали ви хресва или не,българските лекри са светлинни години пред простаците и пораженците .

97

Анонимен

преди 11 години

Весела Коледа на всички християни! Да сме живи и здрави и по-добри! Нека догодина начело на държавата застанат тези,които донесат работа и стабилност на България. От локумджии нямаме нужда. Наздраве и се обичайте!

96

Анонимен

преди 11 години

"KOLEDA EEI HORA ,KOLEDA IDE .STIGA S TAZI ZLOBA I OMRAZA.TOVA 6E NI POGYBI.TOVA LI 6E ZAVE6AEM NA DECATA SI."Огледай се, замисли се и ще разбереш какво сте завещали на децата си!Зорлем превърнахте една средно развита, нормална индустриална европейска държава в гетото на Европа, в аграрна изостанала полуразпаднала се държавица с потенциал и стандарт като на африканска страна с територия разпостряла се в Сахара.

95

Анонимен

преди 11 години

Ако ГЕРБ изгуби изборите, наистина с нея нищо няма да се случи. Виж, с брат и, престъпникът, може много нерадостни, но справедливи, неща да се случат!

94

KOLEDA E

преди 11 години

EI HORA ,KOLEDA IDE .STIGA S TAZI ZLOBA I OMRAZA.TOVA 6E NI POGYBI.TOVA LI 6E ZAVE6AEM NA DECATA SI.DOKOGA 6E OBIJDATE HORA ,KOITO LI4NO NE POZNAVATE.VA6ITE BRATQ I SESTRI NALI SA PERFEKTNI.YSPOKOITE SE .IDVAT PRAZNICI ,SABERETE SE SAS SEMEISTVATA SI I SE POMOLETE I VIARVAITE ,4E 6E DOIDAT I PO DOBRI DNI.NO ZA TOVA TRQBVA I NIE DA POMOGNEM.NEKA SME PO-DOBRI EDIN KAM DRYG.NEKA SE OBI4AME I YVAJAVAME I 6E VIDITE KAK NE6ATA ,6E SE PROMENQT.....VESELI PRAZNICI VI JELAQ .JIVI I ZDRAVI DA STE.

93

ku4eto

преди 11 години

///Според сестрата на премиера Борисов дори ГЕРБ да загуби парламентарните избори догодина,///.................я виж ти какво се говори в тесен семеен кръг ГЕРБ ще ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ

92

Анонимен

преди 11 години

Да сте жива и здрава госпожо.Радваме се , че българските лекари са добри с вас и вие с любов ги наричате моите лекари.2011г претърпях онкологична операция.Вярно при престоя ми в болницата лекарите бяха внимателни и добри.Но вече 1 година ходя от болница в болница, местя се за профилактика от Варна в Русе, но внимание не заслужавам, аз съм си една пенсионерка без връзки.

91

до ''ангел

преди 11 години

Това, че наближава светъл християнски празник, който избледнявя последните години поради демографската вълна - все по-малко българи, все повече *** и турци и други аборигени, не значи, че ние можем да забравим всекидневните си проблеми нито, че те ще изчезнат, за това и по коледа ние критикуваме управлението на ГРОБ/БСП/БКП, защото свещ, усмвика и пожелания стомах неситят !!! Мизериятя в България сега когато всички трябва да е чисто и свято бие най-много на очи !

90

Анонимен

преди 11 години

проклето да е семето което създаде брат ти ***

89

Анонимен

преди 11 години

Тя по-учена от брат си но на него му върви късмета

88

анонимен

преди 11 години

Стига злоба бе хора,Коледа е. Хващайте чашите , вилиците и ножовите и празнувайте.

87

Анонимен

преди 11 години

алооо!уляхте се бе!стига с тази БАНДИТСКА фамилия бе!

86

баба Петранка

преди 11 години

На 67 години съм. Лекарите в България са фантастични ако имаш пари. Имаш ли парици , добре си с всички. Нямаш ли парици и господ не те пази. Честита Коледа на всички!!! Неможем да имаме всички пари нали , но можем и желаем да сме здрави . Да си пожелаем злото да си отиде и настъпят хубави дни за българите в България ,а и за тия ,които са отишли да дирят щастието си извън нея. Много здраве през 2013 година за всички.