29

Прасчо

преди 11 години

Найденов пуснал си бузкимай наблягаш само на свинско.

28

НМ(народна милиция)

преди 11 години

*** говори за свинското.Ако отиде в някоя гора или нерез ще го изнасили мислейки го за *** или ще го отстреля точния мерник на ловец.И двете ми харесват.

27

Васо

преди 11 години

Не си казал, ама направи така, че с икономисаните пари от свинското да си ги купим тези хайвер и трюфели, за което сърдечно ти благодарим.

26

Сашо

преди 11 години

КЪДЕ ???

25

аз

преди 11 години

В това правителство има добри министри като Добрев и Павлова, но има и големи нещастници като Найденов и Цветанов. Ако тях ги няма, това правителство нямаше да търпи толкова негативи. Специално за месото - в големите вериги е пълне ***, а това което е на промоция е с ниско качество и съмнителен срок на годност. В малките месарници се намира често качествен продукт на конкурентни цени! Ама от Миро тези работи няма да ги чуете, нали той е рекламното лице на големите вериги...

24

Анонимен

преди 11 години

Министър Миро и наполовина да паднат цените, бедните пенсионери пак ще са гладни за Коледа и Нова година.Срам за вашето управление.

23

аз

преди 11 години

Миро Мършата....поредната реклама на големите търговски вериги...имало промоция. Само забравяш да кажеш, че месото, което се продава там е 90% внос - шприцовано, крехко и т.н. Другият вариант е още по-комичен. Ако случайно месото е българско, то промоцията не идва от "великите вериги", ами от производителя, на който са извити ръцете за да си продаде продукцията на ниска цена! Това е истината, а ако ти не си я осъзнал досега е добре да си ходиш!

22

до Гурбетчия

преди 11 години

За нас със сигурност ще са весели, но за теб едва ли. Не всичко се измерва с касов бон за 100 евро.

21

Анонимен

преди 11 години

Миро Мършата много активен. Да не го гласят за президент след мандата на Плевела. Щото и него така го даваха месеци наред по всички телевизии и изведнъж изненадващо го обявиха за кандидат президент. Както казва Бай *** - и магаре мога да направя депутат.

20

Ори

преди 11 години

Какви глупости говори тоя бе??? Мирославе, в коя държава живееш бре Министре, абе ти в магазини влизаш ли бе (знам, че не го правиш, на теб ти носят), абе от април месец до сега свинското с над 35% се е повишило бре Мирославе, спри да демагогстваш, спри да се излагаш, ако няма какво да кажеш просто не говори. Не гледай рекламните брошури на веригите с цените на промоции за по 1 ден, а попитай хората, не подлизуркавата Ви статистика, Мирославееее!!!

19

of

преди 11 години

POVISHIHA GI S 35%,A SEGA SHTE GI SMAKVAT S 10%.BEZ KOMENTAR!

18

Анонимен

преди 11 години

Аман от комуниста от снимката !

17

Анонимен

преди 11 години

Найдене, твойта майка също...

16

Анонимен

преди 11 години

Чудно тогава защо хляба който си купуваме от 98 ст стана 1.15 лв, прясното мляко от 1.79 лв, вече е 1.98 лв, киселото от 84 ст, 99 ст. За тока и водата да не коментирам, за данъците, застраховките и разните такси за изваждане на удостоверения и пр. не ми си и помисля!

15

Анонимен

преди 11 години

Евала Миро

14

Пушач

преди 11 години

Цигарите Ви евтини, место Ви е скъпо, така ли? Гладувайте!

13

sashko.k

преди 11 години

Искам да отида в парламента. ***! Нивга нема имаш хемороиди.

12

www

преди 11 години

ВСИЧКО Е ЛЪЖА - НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО ..

11

друсан кебап

преди 11 години

Абе, Мирко мамин сладък, млъкни и си трай. Колко поскъпнаха тези стоки, за които говориш, от началото на мандата ви? И колко нарастнаха доходите, а?И каква е покупателната способност на доходите?Знаем, че няма да отговорите на тези въпроси, затова освободи ни от присъствието си, върви при богатите си покровители и ни остави да си изкараме празниците на спокойствие. И да знаеш, Мирко, и след вас ще оцелеем!

10

IYI

преди 11 години

АМА ФИЗИОНОМИЯ ,А ? КАТО НА *** ОСЕМЕНИТЕЛ ...............