16

Анонимен

преди 11 години

До Тъпчо Специалистите отдавна казаха ,че зоната около Белене е земетръсна и се изказаха,че не трябва да се се строи там,но тройната коалиция реши да прилапа от там стотици милиончета и затова започна точенето на държавни пари за да си довършат хотелите по морето.

15

wtf ?

преди 11 години

Сега последно има или няма пари да каже дянкоф нали е "експерт" има или няма пари ?

14

Гошо Тъпото

преди 11 години

В Кривунделово,секцията за...референдума вече е открита със списъците,инструкциите,параваните и местата за...комисията.Гласоподавател съм само...аз,проверих в списъка,а и баба Гицка на 102;ама нея са я...изтървали(дано не се обиди).Комисията ще я...извозват от Софето с хеликоптер,поради пресечения терен.Може да дойде и...наблюдател от ЕС.Еее,добре че има такива национални...мероприятия,за да...разлаят кучетата и у нашенско.

13

анонимен

преди 11 години

16..всяко живо същество в тази държава е заробено още от люлката..или искаш да кажеш че не съм прав? помисли и ще стигнеш до истината..ТВОЯТА ОБАЧЕ..тя е по важна..какво казвам аз..не е от значение -;)

12

БЪЛГАРИИИ....

преди 11 години

....НИКОГА ,НЕМА ДА ИМАТЕ ПАРИ --ДОКАТО ВИ МАНИПУЛИРАТ и РЕКЕТИРАТ , КОМУНИСТИ И РУСКИ ДУПЕДАВЦИ!ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ----НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !Само ще напълните гушата на ***!ЛЪЖА Е ----НЯМА ЕВТИН ТОК!!!

11

anonimen

преди 11 години

номер 2..съгласен съм с теб...номер 3..прав си братле..тия ГРОБАРИ подмениха смисъла на въпроса..защото хората искат Белене..а не дали искаме ядрена енергетика..и ако е ДА..копалдаците ГЕРБЕРИ ще сложат един реактор в Козлодуй..и ще очакват да им ръкопляскаме..НЯМА КАК ДА СТАНЕ ОБАЧЕ! номер 5..ако знаеш същите тия колко милиони са пръснали от твоите данъци ..за разузнавателни средства за да си играят на (агенти) и за колко още не знаеш.така че са стотинки тия 12 милиона.още малко ще ги изтраем

10

Коце далаверата

преди 11 години

Абе ние да си я направим , пък след това ако искат да я няма да си пла6тат !

9

Дянков

преди 11 години

Е аз нали казах, че ще трябват между 20 и 30 милиона за референдума, сега трябва да връщам разликата ли?

8

Тъпчо

преди 11 години

Твърдо съм за АЕЦ но не смятам, че това е въпрос който да се решава с референдум. Толкова ли неможе в цяла БГ да се намерят 5 човека специалисти които да сложат на масата всички "ЗА" и "ПРОТИВ" и да се вземе компетентно, а не полити4еско решение

7

Анонимен

преди 11 години

"ЗА" ядрената енергетика и "ЗА" Белене, но само ако се с строи с 51% държавно участие.

6

Безпартиен

преди 11 години

Всичко става по-скъпо,...само референдумите поевтиняват ! Да произвехдаме референдуми..."другари" !

5

Тъпчо

преди 11 години

До ясен. И 160 *** са много на 6 мил. държава. 60 можещи човека са напълно достататчни.

4

Ариана

преди 11 години

Какво са 14 милиона за крадливите комунисти, нищо, няма да ги плащат те я.

3

Анонимен

преди 11 години

Този референдум е пълен фарс. ЗАЩО?Защото въпросът е зададен грешно.Как да гласувам с ДА, като съм против Белене.Но как да гласувам с НЕ, като във въпроса не се споменава Белене, а "Да се развива ли ядрената енергетика в България чрез изграждането на нова ядрена електроцентрала"...Тоест , ако кажа НЕ, значи съм против ядрената енергетика, което е безумие.

2

ясен

преди 11 години

Съвместно с този референдум да има и друг ,за намаляне на броя на депутатите до 160!!!

1

Анонимен

преди 11 години

da vi e 4estit na BSP PR-a