63

до Худ

преди 11 години

Ми не гледай бе брато :)). Аз по тв-то гледам САМО мачове и снукър, имам си двд с усб + бг субс, кой знае какви помии дават по скапаните телевизии :)), А за тая от снимката ....нито я знам, нито ще я знам (след 5 мин ще и забравя името и фейса), но изглежда бесна *** , а това нбу може да си го ....ясно е :Д

62

ЛЮСИ

преди 11 години

ПИПИРУДО толкова си *** и злобна и доста грозноватичка Кажи с какво си успяла та да знаеме и ние От къде го вадиш това самочувствие не знам Това че си злобна ти пролича и от края на шоуто Само ти злобарке и твоят приятел Боби не се радваха на Лестер Видя се колко ти е акъла А колкото до тризначките Те имат повече акъл от теб Бъди сигурна в това

61

ъуукдк

преди 11 години

стойка не осъзнава колко е противна.постоянно се пули гримасни4и и прави на интересна.пацо беше прав...с мъже и аз ще тръгна но с тази гнус няма да легна.

60

Худ

преди 11 години

Ако има някой виновен за тази гнусна пошлост, която залива телевизиите това е СЕМ и най-вече пуделът Георги Лозанов. През последните години телевизията става все по-опростачена. Подрастващите не са виновни, че им подражават. Виновни са институциите, които го позволяват.

59

Aston Villa

преди 11 години

До ВАЛЕНТИН - -точно казано

58

Aston Villa

преди 11 години

Да си призная честно - същество, което е заредено с отрицателна енергия, писклива, говори дори и за нормални неща на висок тон, играе лошо в къщата някаква роля. Доста е злобна - толкова, колкото тризначките, че и повече. А най-лошото, е че има някакво заболяване - шизофрения начален стадий) и никой не я съветва какво да прави.

57

Пацето

преди 11 години

адаша Пацата Панайот министър на културатаВеждьо давай оставката пиянде с пиянде

56

ВАЛЕНТИН

преди 11 години

МИСЛИ СЕ ЗА ВЕЛИКА И ПРЕУСПЯЛА ,А ВСИЧКИ В КЪЩАТА БЯХА *** СПОРЕД НЕЯ.ДАЙЕ ФИНАЛНОТО И ИЗКАЗВАНЕ БЕ ПЪЛНО СЪС ЗЛОБА.

55

ined

преди 11 години

Тримата луди - Пацамун, Стойкамун и Тризначкомун.

54

роди

преди 11 години

Това ужасно подобие на жена изумява с простотията и наглостта си.Няма по-лош човек от простия човек.Това в пълна сила важи за пингвина.

53

Българин

преди 11 години

Тази истерична прософела май взе да се взема на сериозно.

52

преди 11 години

Стойке, Стойкеее, що не си стоиш мирно и не оставиш хората да преценят, дали си успяла или не? М? Заради такива "актриси" като теб, народа ще предпочете свинското с картофи пред театралните представления. :Р

51

оф

преди 11 години

Тая пък с нейния театър.. Като сектантка. Само петни театъра и съсловието. Но то май почти цялата им театрална пасмина е такава като нея. Язък за свестните актьори в тази гилдия. *** помирисала сцена - резултат: Стойка пипирудата.

50

ще оглупееме ама не!

преди 11 години

Откъде намират пари да не фалират тия *** та правят сезон след сезон. Такава помия не е изливана никога върху българския народ. И ако пряко или косвено бълг.политици инвестират от бюджетните /нашите/ пари просто с доживотна присъда в дрънголника - като през цялото време им се излъчват денонощно всички сезони на т.н. бигбрадър, да сърбат кашата дето сами са си дробили.

49

до 57

преди 11 години

Пиши на Български

48

курти

преди 11 години

коя е тази леличка?

47

jj

преди 11 години

mnoo e ''iaka'' na snimkata.....

46

Варна

преди 11 години

Чудя се тази дали ми прилича на пингвин или на човечето на Мишелин.Някой ще помогне ли?

45

Dimitar Kabakov

преди 11 години

Не знам дали сте се срещали на живо с това момиче, но за мен, метаморфозата, която преживя тя, след първото и появяване по телевизията преди доста време, до сега, е едно от най-смислените и достойни неща които се случват в последните 20 години. Тя доказа, че всичко е в наши ръце, и за това какви сме, не можем да обвиним никой друг, освен себе си.

44

niki

преди 11 години

Успяла жена???Няма такава *** като този пингвин.