43

Kosio Samokoveca

преди 11 години

Lele Nade zashto me zabravi?

42

СМЕХУРКО:))))))

преди 11 години

Наде Наде :) я кажи колко върха покори :))))))))))))))) та ги качва близа ти:) всеки знае туй нали да крадеш и лъжеш може ти и боята сменяш бързо ти Но си дърта вече не вървиш :))))))))) откажи се млади вършат вече това място то ти е в затвора да:)

41

Защо ?

преди 11 години

Защо Надежда Михайлова още не е в затвора ? Защо всичките ни политици са престъпници а Европа нехае ? Защото нямаме народ .....

40

www

преди 11 години

до 46: Аз не попадам в нито една от изброените категории и не ми пука за синята коалиция а за СДС. Разликата е ОГРОМНА. Костов употкреби СДС за пореден път преди 4 години. Никога през този живот не бих гласувал за ДСБ и БСП, това за мен е равносилно на национално предателство. Много се радвах, когато СДС бяха започнали да се очистват но това се оказа много труден процес, може би невъзможен.

39

www

преди 11 години

Между другото хубавото Наде беше тази, която "хранеше" журналистите, но те явно бързо забравят.

38

Гражданин

преди 11 години

Няма комунист и ГЕРБодемократ, който да не копнее за разпадане на Синята коалиция. Но това няма да се случи, защото синята идея е жива. Всички мислещи и умни хора искат да ги управляват също така умни и можещи хора, доказани политици. Последните години след 2001 ни убеждават непрекъснато, че ни трябват нови лица. Видяхме ги новите лица на царя какво направиха, както и тези след него. Аз искам да ме водят такива, които са доказали че знаят посоката. Стига на олигархията, монополите и на опитите. Народа не сме бели мишки. Трябва да го покажем на следващите избори.

37

www

преди 11 години

Преди около 4 години бах решил да гласувам за СДС, защото реших, че са се поочистили. Изведнъж направиха коалиция с Костов. Отказах се! Сега почти съм взел решение да гласувам за СДС но изчаквам да видя как ще се развията нещата до изборите. СДС освен, че е марка е и втората партия освен БСП, която не е лидерска. За съжаление разни команири, командирчета и тем подобни не можаха да приемат това и егцентризмът им надделя. Дано СДС оцелеят, защото ако го направят ще се развият доста добре.

36

Анонимен

преди 11 години

Може да е всякаква и да бъде критикувана, но забележете. Марков се среща с А.Петров и Я.Янев и изведнъж Петров предлага Надето за президент. След години ЦЦ, казва, че тя е свързана с Петров и на другия ден в Тв7 Марков разказва за срещата. И после няма връзка между СДС и ГЕРБ, колко елементарно, колко глупаво и деца от детската градина не биха го направили това. Абсолютни тъпоумници са новите от СДС и ГЕРБ. И такива хора ни управляват и искат още да ни управляват.

35

пенсионер

преди 11 години

Тая с ръце и крака гласува за Турция в Е.С. Продажна твар.

34

Анонимен

преди 11 години

хахахха като ви чета коментарите и герб и бсп /комунисти/ много злоба пак, ама то си е нормално вие сте едни и същи *** и псевдодемократи, затова бойко мачкай народа

33

АЗ

преди 11 години

Абе,тая още ли се мярка тъдява?!Баси наглостта и нахалитетът!

32

Прасето Гошо

преди 11 години

Надке време ти е да плетеш шушони за внуците, и айде да не ни учиш на демокрация и почтеност. Никой ви неще хората не искат да ви гледат айде проявете малко достойнство и се махнете от политическата сцена.

31

Анонимен

преди 11 години

Хаха, някой болен мозък костовист или седесар, живеещ още в началото на 90-те, слага минуси на коментарите.

30

Анонимен

преди 11 години

Надке, не разбрахте ли, че хората вече не ви искат, заедно с др.Костов.Колкото и да се опитвате да мислите сценарии, варианти и пр. вие веднъж ни предадохте.Ние, старите седесари, няма да забравим това.Та...колкото повече се "обединявате", толкова повече рушите дясното.Трябваше културно да се оттеглите още 2001г. и да си управлявате откраднатите милиони.Но вие- НЕ. Искате още власт.Ами, няма да стане! И това не заради ГЕРБ (колкото и да са противни).

29

Анонимен

преди 11 години

Неински, Костов и темподобните ...Доведохте синята идея до абсурд, сега се 4удите - ЗАщО Бойко ви взе вси4ко ?Ами Бойко ви взе вси4ко, защото подценихте народа. Много политици допускат гре6ката да подценяват народа и винаги плащат една цена - на бунището на исторнята.Това се слу4ва с вас сега - не пла4ете, не ставайте сме6ни.

28

Бранник

преди 11 години

До стършел Комунизма отдавна си е отишъл. Останаха комунистите. За останалото си прав.

27

arhar

преди 11 години

Ако Надежда Михайлова и Костов останат вън от парламента на следващите избори и ако някои фабрики започнат да си сменят собствениците, то това случайни и независими едно от друго събития ли ще бъдат или напротив ?Може би Трактора , който е доцент и финансов експерт , съветващ Дянков , ще ни отговори на този въпрос ?

26

Анонимен

преди 11 години

Искам най-накрая да стане ясно: Тая беше ли любовница на Костов или не??!!

25

Анонимен

преди 11 години

Старите папуни искат да правят нов бардак! Но проивеждат само смях в залата!

24

До 20

преди 11 години

Знаеш ли лолко такива като теб познавам.След СДС вероятно си гласувал за оня лъжец,после са БББ,а за следващите още не си решил.Ето това се казва Гласопродавател.Браво. /Умните се срамуват,че са гласували за ГЕРБ,а ти се хвалиш./