23

буба

преди 11 години

най кофти е да скъсаш с жена за която си й първата сериона връзка.Тя мисли че всички дет лети се яде, сърди се постоянно...не те слуша за нищо.Накраяразбираш че трябва да се разделите за да може тя да се поправи и развие.Разбиваш й сърцето, тя най-накрая осъзнава грешките си...и вече следващия бере плодовете на това което ти си насял.Те това е моята болка - даже май мъжете пак по тежко го приемат

22

до 25

преди 11 години

истинските мъже не си избират аматьорки ***...ок? А ти точно такова си описал.

21

До 13

преди 11 години

Да истинските мъже застават до жените си дори когато половината квартал, колеги, гинеколога и т.н. са и напълнили г#за с човечета, и те го знаят/ истинските мъже/, д#*** и нещастниците

20

Анонимен

преди 11 години

Пичове кви мъже, кви жени !? Това ли е най-важно за вас, *** ? Да се натъпчете и после да се потъпчете един друг. Айде излезте малко от животинския свят .

19

Анонимен

преди 11 години

Жените по-често късат с мъжете. И мъжете го преживяват по-тежко.

18

до 19

преди 11 години

Напротив. Усмихва се, че се е оттървала лесно от поредния некадърник...

17

omainiq

преди 11 години

Аз си обичам *** и никога не бих се подиграл с нея така, защото не го заслужава просто, тя си е страхотно ангелче. Иначе съм късал с жени който не си заслужава да си хабиш плюнката за да ги заплюеш даже, но тактично- защото никога никой не знае кога даден човек ще се изправи отново срещу него, може някога след време бившата дами е шеф след време,нищо не се знае!

16

до 13

преди 11 години

Ти си от аматьорите.Къв живот.... отвъд живота и в най-запокитеното местенце на Вселената ще ме намери, в безброй много паралелни светове ще ме познае,... ако ще и жена да стане, ако ще и двуполов да е, ако ще и в панда да се прероди, ако ще и да е птица в небето, ако ще и да е прашинка от въздуха, която ме разсмива...като ми е мъчно. къв живот...

15

Анонимен

преди 11 години

Много е неприятно за жената да разбере, че го няма... особено след като предната вечер и е напълнил д*пенцето...Но нищо! Тя ще си намери друг тъпкач!

14

до 16

преди 11 години

каквото повикало, това се обадило. Като търсиш жени, които да ти гледат в банковата сметка, на такива ще попаднеш.

13

Анонимен

преди 11 години

Връзката на един мъж с една жена клони към нула.........когато и банковата му сметка се случва така..

12

Как късат мъжете?

преди 11 години

Те никога не късат. Винаги оставят вратата отворена ...за всеки случай, че ако ги изритат подобаващо да има къде да се върнат. Обаче.... обаче... ако се върнат, често получават здрав удар по самочувствието и какво правят те...хлоп, хлоп...на следващата врата. Попадат или на някоя недолюбена бивша или на удобен матрак, които да клатят цял живот...с празно сърце.

11

До 5

преди 11 години

Стига мрънка. И аз се омъжих, а мъжът ми започна да кръшка. И го напуснах. Нито съм ***, нито съм грозна, нито съм зла. Просто съм моногамна и искрена, не съм интересна - не съм ***, не въртя номера. Късмет. Лош избор. И аз искам да попадна на свестен мъж, да сме си заедно и да гледаме напред. Но не стана така. А на теб жените са ти виновни. Явно на погрешните попадаме и затова се оплакваме. Аз мисля, че мъжете сами си търсят "манекенки", от там идват проблемите, много филми гледат :-)

10

до палячовците

преди 11 години

Истинските мъже не късат с жените си, ами ги обичат и стоят до тях до живот !!!!

9

Жената на Жорката

преди 11 години

Жоре, за същите 3 седмици ли става въпрос, в които тренирах неефективна самозащита на президентския дворец и задния двор с ...приятелчетата ти, които не поискаха а дойдат с теб на морето?ъ, миличко?

8

пак ли бе

преди 11 години

Пак п**иарска статия !

7

Жоро-Каратиста

преди 11 години

Късам с жената.. Заминавам на морето за 3 седмици... Развявам салама... кеф ти рускини, украинки и германки... После се прибираш у дома и се извиняваш... Обикновенно си те прибират.

6

до 5

преди 11 години

Живея в чужбина, за последните 10 г. съм сменил три държави. Пич, и в чужбина са същите... жени.

5

до 5

преди 11 години

Какво тие виновна жената, аз моя го чаках 7 години и накрая какво, върна се и поиска молба за развод.В случая аз ли съм виновна, но можеби съм аз, че си пропилях живота в чакане

4

Анонимен

преди 11 години

Аайде пак сексистките изцепки на тялото. Цялата статия съвсем откровено казва, че мъжете са гадини, които ще напуснат жените по най-гадните и безскрупулни начини. И мъжете и жените имат едни и същи стратегии. И жените изчезват яко дим, и те кръшкат и т.н. Аман от тия недоволни от мъжете си патки в тИАлото.