15

имигрант

преди 11 години

До: СтефкаСтефче, ако във Световната Здравна Организация работеха все такива като тебе, егати здравето ще има на тая Планета, тури му вестник!Добре че Калинките са ни само местни. Не ги щат навън.

14

Анонимен

преди 11 години

Пуши си тревицата , носи си лошия дъх в следствие на нея..в комбинация с тъпия поглед и кристала в светещите ти очи и не се изказвай неподготвена. Според СЗО марихуаната е номер 4 в списъка на вредни вещества ;) . И никой тук не защитава C2H5OH ти си го съчини

13

Анонимен

преди 11 години

Да, а от мастурбиране се ослепява и се отива в ада. Тази статия е преписана от някакво Работническо Дело, струва ми се.

12

имигрант

преди 11 години

Вярно е това. Марихуаната води до нарушения в паметта.Вярно е, че никой още не е умрял от марихуана. Обаче!!! Изследванията които показват това са за токсичност. Марихуаната наистина води до учестен пулс. Ако някой е взел та е умрял от проблеми със сърцето, това не се смята за токсичен ефект от марихуаната схващате ли?Или сте дотолкова напушени че не ви работят логическите схеми в мозъците?Не на последно място - марихуаната води до стерилитет. Това е доказано.

11

Стефка

преди 11 години

До Анонимен 18 Абе анонимния аз съм *** и много съжалявам ,че се бях пияна докато те правих.Ако само се бях напушила сега нямаше да те има и светът щеше да е малко по-добър!!! Само да добавя,че според световната здравна организация ( а не според мен) марихуаната има по-малко вредни действия дори от кафето, така че приятелю ходи да удариш една ракия и една чи..я!

10

Стефка

преди 11 години

ААА лелел колко *** статия,.Вие това къде го прочетохте или пак е откритие на английските учени.Освен това алкохола причинява доста по-неприятни неща от тревата.ЗАЩО ТОГАВ НЕ ГО ЗАБРАНИТЕ?

9

Voland

преди 11 години

абе загуба на памет може да се получи много неща, ама конкретната статия казва, че пушенето на марихуана води до загуба на памет :). Марихуаната не благоприятства тези проблеми, тя ги поражда

8

До Анонимен

преди 11 години

"А Тютюна с какво е полезен че се дават луди пари за субсидии?"По-добре нямаше как да се каже.

7

Анонимен

преди 11 години

Аман от наркомани

6

voland

преди 11 години

нема метъли и неметъли има лениви мекици

5

ЕдиКойСи

преди 11 години

Марихуаната може да ускори пулса от 20% до 100%, което увеличава риска от сърдечен пристъп....е тва вече е пълна простотия при положение че няма регистриран нито един смъртен случаи при употреба на марихуана не може да пишете такива неща.Моля Ви живеем в 21 век образовайте се малко от от малко :) П.С. те и другите работи кадето сте ги написали и те не са верни ама карай :)

4

Анонимен

преди 11 години

А Тютюна с какво е полезен че се дават луди пари за субсидии?

3

До voland

преди 11 години

Ами полезна е но ... непомня с какво

2

voland

преди 11 години

А добро утро! Чакаме сега "арт" пушилките да се събудят от артистичния си сън и да ни убедят колко всъщност е полезна марихуаната. Очакваме ви!

1

Анонимен

преди 11 години

много добре въобще не искам и да помня в каква държава съм роден.