248

3569

преди 11 години

ДРУГАРЮ МИЛАНОВ ,ДРЕМЕ МИ КАКВО Е КАЗАЛА БАБА ТИ !

247

до пушачите

преди 11 години

разбрах, че не сте по-вредни от самолетното гориво, автобусите, колите и петролните танкери... обаче - без самолети, коли и кораби цивилизацията не върви, а без вашите цигари какво ще стане??? ходете на йога/ако пушите от нерви/, купете си скъп часовник/ако искате гъзария, сиреч социален статут/, прочетете 2-3 книги за общуването/ако си търсите поводи да заговаряте за огънче/... няма такъв *** нация и държава, същата работа като с *** по пътищата, колко години ще се учим къде е кошчето?

246

Това е ГЕРБ

преди 11 години

КонституцияЧл. 67.(1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително.(2) Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения.***А сега за пръв път депутатите от ГЕРБ казват, че ще спазят Конституцията и ще гласуват по съвест.

245

boqn4o

преди 11 години

Протестът срещу отмяната на забраната е насрочен за утре, 13.12.12 г. от 14:00 часа пред Народното събрание. Няма събитие във ФБ, както има и доста голяма медийна завеса. Във фокус-нюз има статия от 10.12.12, в която се споменава за протеста.

244

Анонимен

преди 11 години

Интересно ще бъде, ако отменят забраната и собствениците на заведенията продължат да реват, че им спадат оборотите. Тогава сигурно ще поискат да се легализират тревата и останалите наркотици.

243

Гражданин

преди 11 години

за Гласуването по съвест: Депутатите нали са избрани да защитават общи, на определени групи интереси, които като цяло са интереси на държавата. Тогава-Те, депутатите ще гласуват по интереси . Много е интересно, когато гласуваха първия път-какво са мислели, какво е казвали съвестта им.. Дааа, края на света се случва всеки миг...

242

брб

преди 11 години

До mm.Заведенията предлагат услуга. Взависимост от качеството и получават приход.Ти като служител си решил че ще диктуваш на собственика как да си управлява бизнеса и коя ще е целевата му група :)))))) ИНТЕРЕСНО.

241

??

преди 11 години

Въпроса ми е .... а до сега през тези 3 години по какъв начин са гласували депотатите на ГЕРБ по съвест или по НЕСЪВЕСТ?По съвест ли приехтеприехте тези антибългарски закони ?

240

RoGG

преди 11 години

До Анонимен a taka, ne idvai :D

239

Бай Митака

преди 11 години

Никаква отмяна на закона,които му се пуши да ,да си пуши в къщи или навън.А за този смръдлив алкохолик Миланов-пази боже България от такива професори.Заради такива *** ,здравеопазването ни е на такъв хал.

238

брб

преди 11 години

До ДГД.Как да ти кажа тоз закон го отмениха поти в целия ЕС и апропо ако не престанем като маймуни да повтарянме всяка глупост на ЕС ще затънем още повече. От тез директиви нищо добро не е дошло.

237

kuzmich

преди 11 години

все едно в един басейн да има ъгъл за пикаещи и ъгъл за непикаещи:)

236

Анонимен

преди 11 години

Решението е много просто. Ако премахнат забраната, аз в заведение няма да стъпя.

235

Анонимен

преди 11 години

Че тия имат ли съвест, за да гласуват по съвест.

234

yyy

преди 11 години

ДЕПУТАТ И СЪВЕСТ-ДА НЕ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ НЕЩО,ДЕПУТАТ ВЕЧЕ Е НАРИЦАТЕЛНО ЗА БЕЗКРУПУЛЕН ПРЕСТЪПНИК

233

ДГД

преди 11 години

Миланов ,като му погледнете физиомутрата ви става ясно какъв е !!! Тоя алкохолик и смръдльо се прави на великан :))))))))))))))))) НИКАКВА ОТМЯНА НА ЗАКОНА , КОГАТО В САЩ И ЕС ГО ОТМЕНЯТ ,ТОГАВА И НИЕ !!!! НАЛИ ИСКАМЕ ДА СМЕ КАТО "СВОБОДНИЯ"СВЯТ ...НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С 264 ...!!!!

232

TankoBG

преди 11 години

Пука ми вече за заведенията. Откакто въведоха закона не ходя на заведения. Събираме се компания у някой на гости, пушим си, пием си и се кефим. Точно след като отвикнах да ходя по заведения, да им пия несертифицирания алкохол и да ме друсат в сметките... Май ще продължаваме по домашному.

231

монах681

преди 11 години

Добре,че съвестта ви се казва Бойко,инак щяхте да я втасате..

230

dupe

преди 11 години

ами изнасилвачите да не са втора категория хора .като им се прииска нека си изнасилват .не може да ограничаваме човешките им права .КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ

229

до 188

преди 11 години

Напълно подкрепям организирането на такава група и нещо повече - трябва да се обединим около идеята: никой непушач да не посещава заведение, в което се пуши. Тогава да ги видим търговците с намаления оборот...