180

Анонимен

преди 11 години

Мислех, че България се е освободи вече от Лостов, Малтинчо , тая *** на снимката и сие....,но уви - старите ку..ви ще правят нов бардак !

179

Агент ДС

преди 11 години

Назначена опозиция от БКП.

178

Българин

преди 11 години

Крайно време е в нашенската политика :Бялото да бъде бяло.Черното-черно.Червеното-червено.Синьото-синьо!Стига СИВИ ментета!Да живее свободна България!

177

Демократ

преди 11 години

Изкуфелият Цвъки нещо много бързо забрави, че общите фирми са на Алексей Петров и наш Боко. Разбира се на всеки непредубеден човек му е ясно, че Цвъцко е патологичен лъжец. Доказателства колкото искаш. Например парите за апартаментите от уж богатата тъща. Гнусно същество.

176

Анонимен

преди 11 години

ПРАВА Е НЕМОЖЕ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ДА СИ ПОЗВОЛИ ТАКИ ГЛУПОСТИ ДА ГОВОРИ БЕЗ ДА ИМА ФАКТИ А ЗНАЕМ ЗА ТОПЛАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ ББ И АП

175

Панталеев

преди 11 години

За Синя коалиция ,аз ще подкрепя тази идея,а платените драскачи нека ми цъкат минуси и да подкрепят "Бийко"

174

Анонимен

преди 11 години

Всичди ще скочат в дясно ?Кво стана , хем КАПИТАЛИСТИ , хем ДЕМОКРАТИ ... , и най вече крадци , ще се хванат за гушата , но забравят за народа как да подобрят живота , щото те са си го подобрили и все не им стига !

173

faceradio

преди 11 години

Кунева се точи за 1, гафовете на СДС са плюс за Кунева. Вижте сензационното и изказване наfaceradio. info

172

Анонимен

преди 11 години

Не се ли светнахте каква е тактиката. Всички са комбина, роене в дясно, мимикрия на БСП в ляво за маскарад и заемане на целия спектър от десните партии. Вечна власт на олигарсите, те финансират всички тиквеници в НС и партиите им. Това е начина новите български чорбаджии да властват, да забогатяват все повече и да дерат кожи от народа на спокойствие. Няма отърване, мамка му.

171

Анонимен

преди 11 години

Стига с тези десни партии. Целия ни проблем е, че в БГ няма нито една лява партия. Не говоря за комунисти, а за истинска социал-демократическа европейска партия. Такава която да защитава интереса на обикновения човек и средната класа. В момента в БГ има само десни партии, да не си мислите, че БСП са лява партия, ако е така... объркали сте се, не е лява а си е тотално дясна. В момента ако се появи формация със социал-демократична платформа ще стане първа политическа сила. Но дясното не позволява.

170

\

преди 11 години

Пуют.о Нейнска ли каква си нете знам но несе меси на правителството в работата им и на мин Цветанов,хоръта виждат кой какъв е и за това сме гласували за ГЕРБ,за вас никога вие сте солташъци.е на Костоф така че вие нямате место никъде.Доган и Костоф са едно и също потекло ДС,затова си ***.е мама.а.ГЕРБ Е НАЙ ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ НА СВЕТА.1САМО БОЙКО И ЦВЕТАНОВ.

169

anonimen

преди 11 години

svidetel sam na sreshta mejdu STEPAN PIBAKOV;ALEKSEI PETROV;BOIKO BORISOV I YURII RODULOV; SEDMICA PREDI UBIISTVOTO NA ILIA PAVLOV.SEDMICA SLED TOVA STEPAN BESHE UBIT V SOFIA;A YURII SLED 6 MESECA EKSTRADIRAN OT STRANATA:

168

Анонимен

преди 11 години

Бойко каза преди 3 години в Чикаго: "разбрахме се с Костов". Да, ама не! Костов не е кукла на конци и Боко и Цвъко са бесни.

167

пир

преди 11 години

Някой на снимката изглежда така, все едно, че цял живот е маневрирал в политиката?!:)

166

V.

преди 11 години

Стари омачкани чанти, срещу *** милиционерски чорапи - каква идилия?!:)Милиционеристични гаргамелщини с разкрачени метреси в критическата - каква идилия?!:)

165

Боже

преди 11 години

Ами ако ги чифтосаме тези -- какво ли изчадие ще се пръкне.

164

Ужас

преди 11 години

Небесата треперят -- ужас настана навсякъде.Тези титани на демокрацията разтърсиха България.Единственото което му идва на човек на ум, е да каже -- вземи единия та удари другия.Без тези *** България би била едно по-хубаво място за живеене.

163

DEVIL-JIN

преди 11 години

Надя на снимката изглежда все едно е имала тежка купонджийска вечер.

162

виновен

преди 11 години

До стар седесар СДС е на бунището господине ,

161

стар седесар

преди 11 години

Нали виждате- бесни са срещу ГЕРБ, защото в момента те са обединения десен вот, всичко друго е ала-бала. Кръв пикаят- удрят ГЕРБ, защото само те са им реалната заплаха. Успех на СДС. Лека нощ, платени писачи! И не се ядосвайте толкова. Силният стрес не е здравословен.