262

Анонимен

преди 11 години

Аз съм непушач.Излизам на заведение всяка вечер.Оставям доста пари по заведения.Които пушат излизат за 5 мин изпушват цигара и пак си сядат при мен.Понякога и аз излизам да правя компания на някоя дама навън.Изобщо който се забавлява не му пречи закона.

261

Анонимен

преди 11 години

Браво Деси!

260

7-цата

преди 11 години

Абе хора тия непушачи много нагли и агресивни бе, те не разпускат по никакъв начин :) Ние пушачите им пречим. Защо бе егоисти да няма за вас зала и за нас също? Като сте много отворени защо седите само в къщи пред пс-то и не правите оборот по заведенията? Май-трябва да се върне най-стария закон и да се пуши навсякъде без зала за вас скучни НЕПУШАЧИ . Стоите си в къщи зубари :)

259

gtf

преди 11 години

ааа мойто момиче чакай малко, тоя смрад и смог, дето се стеел над софийското поле не е по-безвреден от цигарите, ако искаш да се бориш наистина за здраве, трябва да се запиташ първо кво ядем, та чак тогава - какво дишаме. В тоя ред на мисли, що не ходиш пеш на работа ? Няма нищо лошо да се наложи забрана за пушене - но там, където трябва - в ресторанти, детски градини и т.н. - нема никъв смисъл да се "забранява" в кръчми, хората си пушат в тех си и хич не им дреме за твойте простотии.

258

Принципен

преди 11 години

Ако искаш да ти зашлевя един шамар, запали си цигара!

257

Костов

преди 11 години

Браво на министър Атанасова! Никакво отстъпление!

256

hm

преди 11 години

koi kaza 4e trqbva da se zabrani v svobodna darjava jiveem vseki ima pravo na izbor tia koito ne pushat neka si sedqt v tqh i tam da si sedqt trqbva da ima zala za pusha4i i nepushachi

255

ana

преди 11 години

hm i da ni zabranqvat koito si e pushil cql jivot shte pushi balgarina pak shte go izmisli

254

Анонимен

преди 11 години

евала на този закон, че да спра да пуша и да си давам парите за *** цигари 20 години вече..каквото и да ми говорите ..бизнеса не умира от това че не се пуши в заведенията и защо като изляза петък-събота всички добри кръчми и ресоранти са пълни? (добри т.е. с нормлани цени) надутите заведения с по 5лв пъжените картофки да ми дойдат да ми веят на К.

253

България

преди 11 години

И в Ада имало много пушилка.

252

Анонимен

преди 11 години

Всяка забрана нарушава правата на част от гражданите си, за да събира едни пари, от неспазването й. Кой има интерес от забрани? Администрацията, която трябва да е слуга на суверена. Но на практика администрацията министърката, която ни е слуга, иска да ни взима едни пари, за да останат половината за нея, а другата половина - за Дянков. Част от най - яростните тук защитници на всевъзможни забрани, са бюрократи, чиновници.

251

Пушач

преди 11 години

Догодина всички ще гласуваме за ГЕРБ.

250

Анонимен

преди 11 години

браво на малката оказа се по-твърда от Борисов:)

249

Анонимен

преди 11 години

АМИ ДА СИ ХОДИШ,ИСКАШ ЛИ....И ЗА ЛЕКАРСТВАТА ЩЯХА ДА СА ПО-НИСКИ,А СЕ ОКАЗА,ЧЕ ТЕ РАСТАТ НАГОРЕЕЕ ДО НЕБЕСАТА...ПЪЛНО РАЗОВАРОВАНИЕ СТЕ

248

petkov

преди 11 години

ZADALJITELNA OTMQNA NA IDIOTSKATA ZABRANA I VRASHTANE NA ZALITE ZA PUSHACHI.NE NA DISKRIMINACIQTA I -POGAZVANETO NA SVOBODATA I PRAVOTO NA LICHEN IZBOR NA 3 500 000 BALGARI.

247

Анонимен

преди 11 години

Ха ха :) Да страдат пушачите! Сега само трябва да стане -20 :)))

246

894

преди 11 години

Борисов се биеше по корема че за тютюнопушенето заден ход няма да има -а кокво стана сега ами можело и да си пуши ама след 22 ч.Стези фурнаджйски номера може и да го изберем пак -ама може и да не - след 22часа.....

245

murmashka

преди 11 години

То бива,бива наглост ама тая Атанасова вече прекали!.Интересно ми е от това че не пуши ли и е окапала косата та има само 2 и половина останли косъма та се подстригва на късо? Но подпухналите очички и увяхналите бузки обилно покрити с грим прекрасно говорят - тая жена е болна! И не само в главата!

244

Анонимен

преди 11 години

тва непушачите са по нагло племе и от Герберите...

243

Анонимен

преди 11 години

До макИ на мен трябва да ми плащат вредни дет ти чета тъпите коментари ама...