187

Анонимен

преди 11 години

Дянков дали не иска да отвлече вниманието от бонусите в своето министерство и ни говори за магистратите?! Безсрамници и едните, и другите на фона на нищетата в държавата.Наглеци.

186

Анонимен

преди 11 години

До Ройтерс:*** на позитаното да ти сменят програмата,шизофреник!Тия позитанци са включили цялото население на лудниците в акция!!!Сега остава и педерастите да включат официално нали СС-ПЕС-началника е с червени прашки от азерчо!!!!

185

Анонимен

преди 11 години

Всички магистрати трябва да получат бонуси - по 10 години при първоначално строг режим!!!

184

анонимен

преди 11 години

Аман от БОНУСИ.а Вие ГОСПОДИН ДЯНКОВ КОЛКО ВЗЕХТЕ ,МИСЛЯ,ЧЕ БЕШЕ НАД СЕДЕМ ЦИФРЕНА СУМА.ЗАТОВА ЛИ ДОЙДОХТЕ В БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ИМАТЕ ТУК ДА ЛАПАТЕ ПАРИЧКИ И БОНУСИ.ВИЕ СТЕ ДОЛЕН -ТОВА ИЗОБЩО НЕ ВИ ПРИЛИЧА.ХОРАТА НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ ТЕ ВСИЧКИТЕ СИ ВЗИМАТ БОНУСИ.ЗАТОВА ЛИ ГЕ ИЗБРАХМЕ.ТЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДА СИ ХОДЯТ,ОТ ТАКИВА НЯМАМЕ НУЖДА.

183

анонимен

преди 11 години

Прав е!Малки ли са им заплатите на тези корумпирани чиновници, че искат още?!Наистина са цинични и гнусни!

182

Акълмайстор

преди 11 години

Само военен режим оправя нещата!

181

мързелив работяга

преди 11 години

последица от новият световен ред-богатите по богати,бедните -по-бедни.През 1980г,когато избираха в САЩ президент,кандидата Рейгън заяви-ако изберете мене ,ще създам нов световен ред с такива изискания. Сбъдна се мечтата му и ние неговите внуци да ядем попарата от него приготвена,и поднесена на нас от Горбачов,които запалиха целият свят под формата на "перестройка",а всъшност война без фронтове,приели от лудият хитлер идейте за нов световен ред и пряка последица за нас,нашите деца и внучета.

180

vazelin

преди 11 години

Toia we4e ne moje da hodi swobodno po ulicite , 6te bade bastisan niakade....o4akwame da se slu4i po skoro....

179

до всички малограмот

преди 11 години

до всички малограмотни и лесно манипулируеми люде: какво си мислите за магистратите? -че всички са корумпирани ли?а не мислите ли, че може би 90%от тях си вършат работата съвестно?има и такива,които са СЛОЖЕНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА И МАФИОТСКА върхушка,за да обслужват нечии интереси,но точно те са недосегаемите, не се ли сещате? ВСЕКИ, който е предложен за висок пост- шеф на съд,всс,кс,омбудсман ит.н. е обречен да е зависим!затова между предложените за такива няма свестни магистрати! мислете,хора

178

Анонимен

преди 11 години

Айй тай да ми се пие, та ми се клатат зъбите

177

За ЧОВЕК, НИКОЛАЙ СТ

преди 11 години

ИСКАТ БОНУСИ МАГИСТРАТИТЕ - ДА ГИ ПЛАЩА ДАНЪКОПЛАТЕЦА. =ПРЕСТЪПНОТО ПРИДОБИВАНЕ Е ЗАКОННО УРЕДЕНО - ТИРСИ СЕ НАД 150 000 ЗА ЕДРО И НАД СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ЗА ДРЕБНО И КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е ОСЪДЕНА В СТРАЗБУРГ ОТНОВО ДА МУ МИСЛИ ДАНЪКОПЛАТЕЦА.

176

УУУУУУУ

преди 11 години

До Фен на Дянков абе, фен, а ти какво си изработил в живота си? кажи ми какво работиш и кой бизнес в момента върви? благодарение на талантливия министър на финансите?

175

Анонимен

преди 11 години

До Фен на ДянковТова е най-некадърния финансов министър който сме имали.

174

работещ

преди 11 години

Вярно, Дянков, гнусно е. Катилите от НАП и ДАНС са за разстрел, ЗАЕДНО с тези от съдебната система и прилежащите й агенции, които си раздават бонуси, защото уж нище не знаели. Също за разстрел си и ти, заедно с ръководството на твоето министерство, което също е трябвало да знае какво става и да протестира ПУБЛИЧНО - в Народното събрание, в Министерския съвет и пр.За разстрел сте с Борисов, защото, освен че всяко шестмесечие ви се продънва бюджетът, обложихте с данък даже и ДРЕБНИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ.

173

БГ

преди 11 години

Кой,той ли,знам ви вас аз!!

172

Фен на Дянков

преди 11 години

Забележете кои плюят по него :- милиционери с безумно високи за стандарта ни заплати.- всякаква безполезна чиновническа ***, разположила огромни *** по бюра и канцеларии.Въобще, тези които не са изработили и една стотинка през жалкия си живот и само *** `дай, дай, още пари дай`.

171

Анонимен

преди 11 години

za magisratite koleden bonus NA MAGARETO PETIQ KRAK

170

одобрявам

преди 11 години

Браво, Дянков! Само ти имаше смелостта да заявиш високо за наистина "гнусните" претенции и бонуси на съдии и прокурори, на полицаи и военни. Най-корумпираните у нас са най-високо платени и подплатени по различни поводи. Щом те плюят, ти си прав, рано или късно това ще стане ясно на всички.

169

Анонимен

преди 11 години

А в същнтост, по-гнусен екземпляр от този на снимката, не е имало в модерната история на България.Такъв опечен лъжец и нахалник много трудно може да се намери другаде....

168

Анонимен

преди 11 години

ei dqnkov da si jiv i zrav edin pat da mi xares6 iti