8

износител на кеш

преди 11 години

освен молове и чужди хипермаркети друго несе инвестира))

7

Цецо Цветанов

преди 11 години

Росене на какъв се правиш бе? Независим нещо го раздаваш? Забрави кой те сложи там и си се измъкна от хунтата а? Няма да забравя че трябваше аз да съм на твоето място а не сега да се потя да обяснявам за Бургас?

6

проектански шеф

преди 11 години

Завишаване критериите към инвеститорите , на се разбира - повишаване на сумите за подкупи!!!Няма как , инфлация е

5

Анонимен

преди 11 години

DNES BG, напишете как днес на протесна на пенсионерите пред НС, Министър Свилен Нейков нарече гол протестиращ пенсионер - МИШОК! Оставка за наглите мутри на герб!

4

USA-BG

преди 11 години

ДО БАРАК ОБАМАПРЕЗИДЕНТ НА САЩКОПИЕ:ДО ПОСЛАНИКА НА САЩВ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯОТВОРЕНО ПИСМОот Николай Колев-Босия, България, СофияГосподин президент на Съединените американски щати.Обръщам се към вас по повод цитираните думи, казани от вас за българския министър-председател.Не знам кой ви е писал думите, но за него е по-добре да бъде освободен от работа и да бъде оставен да пише текстове за рапъри от Бруклин.Накрая завършвате с думите, че ако сте българин ще щели да гласувате за Бойко Борисов.Това е обидно за моята нация и ви препоръчвам да потърсите разумно извинение към моя народ при пристигането си у нас.Държа да ви кажа, че сте американец и ако търсите подобен на Борисов в САЩ, за да гласувате за него неговото име, то той е Ал Капоне.Да ви е честит следващият президент с такова име!.

3

износители на кеш

преди 11 години

стара загора още чакаме завода за ел. автомобили в момента строят хипермаркет карфур))

2

цветанчо

преди 11 години

Как е, лельо Росе?

1

Анонимен

преди 11 години

България става страна даваща паспорти на богати сводници и наркодилъри.