129

Анонимен

преди 11 години

До 148-*** да му лъснеш и долната тиква

128

Анонимен

преди 11 години

днешното също е комунизъм но не работнически комунизъм на трудещите се а финансово-банков комунизъм. Държавата прави всичко за финансовите кръгове и за банките и заплати пенсии социална сфера са последна грижа. Вижте богатите държави какви закони имат - Германия, Франция ,ШВЕЦИЯ. Там пак властта се държи от най-богатите но те са проумели че за да имат потребителско общество тоест печалби на макс трябва да дадат оборотни доходи на преобладаващата част от населението за да има с какво да им купува

127

Анонимен

преди 11 години

Според мен след 7-8 месеца прокуратурата трябва да се занимае и с настоящето му ( последните шест години)

126

до 129

преди 11 години

ако това наистина се предлага това е ужасно. Падне ли минималната заплата ще паднат всички заплати. Няма държава с плосък данък в света която да е просперираща. Няма и да има. Не бъркайте дясната политика с банановодържавнишката политика. Германия се управлява от десни но са по-леви и от БСП. Спрете да лъжете хората кое е дясната политика - тя не е геноцида който се осъществява тук и тая наша фабрика за милионери.

125

do 142

преди 11 години

Напълно подкрепям 142! Цялата сбирщина, назначена от Герб за тия години, да бъдат изхвърлени и уволнени!

124

Анонимен

преди 11 години

Сега започва ли да ни става ясно защо след като се разочароват от всички политически партии, германците подкрепиха Хитлер.

123

Избирател

преди 11 години

На предстоящите избори ще гласувам за онзи, който обещае, че ще създаде нови, наистина прозрачни конкурсни процедури, ще уволни всички, назначени по времето на ГЕРБ и местата на уволнените ще се запълнят по новите процедури, а след това ще проведе пълно разследване на управлението на ГЕРБ.Надявам се до изборите все някой да обещае такова нещо, а на обещанието му ще повярвам ако преди изборите създаде и приложи такива процедури в собствената си организация! Последното ще доведе до известно подобряване на състава на бъдещия парламент, което пък би могло да позволи промяна на конституцията (фразата народният представител е представител на целия народ да стане народният представител е представител на своите избиратели), а после и на други наистина полезни промени.

122

хммм

преди 11 години

До 135. А БСП/ДПС колко % изпълниха?Пак 12% е по-добре от 1-2%....Ясно е, не са цвете са мирисане, ама поне нещо вършат. Видяхте ли дясната алтернатива, СДС, едно кокалче им подхвърлиха и ония се разцепиха...Къде е алтернативата?Къде?

121

Анонимен

преди 11 години

Никога вече Бесеперасите да ни управляват

120

анкета

преди 11 години

Доволни ли сте от работата на Герб спрямо БСП/ДПС..Доволни - палче нагоре, не-доволни - палче надолу. Сравняваме Герб с БСП/ДПС, а не като цяло дали сте доволни от тях. Бъдете коректни, моля платените да не гласуват.

119

Яко

преди 11 години

Отрязал няколко уши, счупил няколко крака, пребил няколко магазинера, продал малко амфетамини - какво чак толкова ?!?Тия от ОЛАФ съвсем се втелявят...

118

Робин

преди 11 години

НЕ знам каква е логиката да си мислите,че един ,,бивш" бандит, замесен в широк спектър криминални дейности, изведнъж облечен във власт, ще спре да краде и да си прави мизериите и ще мисли за народа. Бойко не е Робин Худ.. Факт е,че повечето са корумпирани, но сегашния ни премиер си е чиста мутра. Посланик Байерли си го каза много добре в докладите си. И все пак този същия посланик не е кой да е.. в момента е посланик на Щатите в Москва - на човека може да му се вярва, не е случаен

117

до 129

преди 11 години

Защо трябва надълго и нашироко да обясняваш тия неща? Който се интересува от изпълненията на обещанията на ГЕРБ да посетиpolitikat.net/портал БойкометърТам се вижда - изпълнени са едва 12% от обещанията. Другите 88% сигурно през вторият мандат. :))))Изглежда, че българинът е мазохист - обича да му е гадно.

116

мниение

преди 11 години

Нима при БСП, НДСВ, СДС, ДПС - нямаше корупция, нямаше престъпност-цъфтяхме и вържехме. Трябва коалиция: Герб-ВМРО/Атака. Първите да гледат инфраструктурата, вторите борбата срещу монополите и ***. Всичките те са десни партии, ако сте работещ, не сте търтей и прочие - не гласувайте за леви партии...

115

Бойко

преди 11 години

Аку *** избирети пак сфирки ша ви права ве..

114

Анонимен

преди 11 години

как да се оправи имиджа на БГ при положение, че тъпите *** освен с окалване с друго не се занимават? Е затова ще гризнете хурката на изборите.

113

optimist

преди 11 години

Ние не живеем в миналото или в бъдещето, а в настоящето. Аз съм доволен от работата и резултатите, които постига премиера Борисов, и отново ще гласувам за него.

112

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ обеща двойно увеличение на средната работна заплата, ако дойде на власт и изкара пълния си управленски мандат. В сряда финансовият секретар на партията Стоян Мавродиев официално представи икономическата програма на партията, която носи името Нов десен договор за България. По думите му е възможно достигане и на нива от 1500-2000 лева. За да бъде постигнато това, от ГЕРБ заявиха, че страната трябва да достигне растеж на брутния вътрешен продукт (БВП)между 8 и 10 процента годишно. Това ставало възможно с въвеждане на ниски данъци, които да привличат инвеститорите, оптимизиране на администрацията, консервативна политика по отношение на финансовите услуги и пазари. В тази посока се предлага създаване на регистър на задълженията.От партията се обявяват за премахване на минималната работна заплата, плосък подоходен данък със ставка 10%, който може да бъде намален до 7% в края на мандата. В същото време Мавродиев заяви, че хората с ниски доходи ще бъдат защитени, като бъде въведен необлагаем минимум от 1000 лева. Беше обещано още намаляване на ДДС до 15%, ако бюджетът има такава възможност.Като цел се поставя и постигането на най-ниски нива в ЕС за данъчните ставки при облагане на труд и печалба, премахването на данъците върху наследствата, даренията и купуването на имущество.ГЕРБ смятат заедно с намаляването на данъчната тежест да се намали и делът на публичните разходи от БВП до 30%. В момента преразпределението на бюджета е около 40% от произведеното в страната. Ако се случи бюджетен излишък, той ще бъде използван за изплащане на държавния дълг и за създаването на фонд Национално богатство.Хората на Бойко Борисов се обявяват и против уеднаквяването на данъчното законодателство на страните в ЕС, което е и официалната линия на Европейската народна партия.По въпросите на външната политика ГЕРБ вижда България като "износител" на успешния преход към Западните Балкани, ключов посредник в преговори за членството на Турция в ЕС и конкурент на Гърция за икономически лидер на Балканите.

111

Бойко

преди 11 години

Ако *** избирети пак ще ви намала ДДС-то на 10%

110

СССРейчо

преди 11 години

ГЕРБ - Граждани за Европейско Развитие на Бандитизма !!!!!!!!!!!!!!!!Начело с мутрата комунист и заслужил ИПОНец Бойко Борисов !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!