40

Мира

преди 11 години

До Анонимен -Нали?!!?Направо имаше страшен вид,докато крещеше тази Стойка!Толкова неприятна жена!Останах потресена!А какво самочувствие!Какви маниери!На кое отгоре,обаче?!Тооолкова е зле(във всяко отношение),че ако имаше маалко мозък да го осъзнае,щеше да се гръмне!Жена?!Ами...по-скоро-не.Жената е Нежност...Актриса?!Твърдо-не!Искам да знам завършила ли е НАТФИЗ и в кои точно постановки е играла?Интелект?!Пак -не...Селянията блика от нея на талази...Отвратително създание...

39

Анонимен

преди 11 години

Лиляна с *** голяма.

38

Ах!

преди 11 години

Няма по-посто и злобно същество от Стойка, тръгнала да дава акъл и съвети как се говори, ама и тя пелтечи и търси заучени фрази.Такова преиграване, такива истерии, ноздрите й стават още по-огромни, разширяват се като на див звяр, когато се ядоса. оголва зъби, пули се, криви уста, направо е страшна.Тризначките са простовати, но не са злобни, в раното си детство са били тормозени от баща алкохолик, който беснеел, забранявал им да говорят, после ги напуска и майка им остава сама с 5 деца.

37

3zna4komrazec

преди 11 години

Mnogo sa glupawi i ograni4eni tia 3zna4ki,zatwa imat takowa samo4uwstwie za sebe si,pazi boje sliapo da progleda... no towa e we4e mnogo 4esto javlenie........

36

анонимен

преди 11 години

унизително е да ставаш известен от екрана и то от шоута унижаващи човешкото достойнство..не гледам подобни глупости

35

24х7...365

преди 11 години

Много хубаво...браво даже! Занимавайте се с разни идиотщини и си уплътнявайте времето в коментари, а утре пак ще ревете зашо все на нас!

34

DEVIL-JIN

преди 11 години

Тази дали има много пара.

33

Анонимен

преди 11 години

Лилянчето е хубава, показа си и катеричката в Плейбой (завоалирано, но достатъчно) :-)

32

СЕМ

преди 11 години

Тоя Ники Кънчев е толкова елементарен,противен и гнусен,че чупи *** всеки път когато се покаже в ефир.

31

Анонимен

преди 11 години

Много ми е любопитно защо Отчаяните съпруги толкова много се възхищават на Стойка - заради умението й да води люти скандали и в никакъв случай да не мълчи на отсрещната страна? Ами тренирайте повече бе драги женки

30

Анонимен

преди 11 години

С изключение на Пацата,Нед и двамата македонци,останалите участници могат да спечелят приза Умрел Кон! А най-дразнещото е,че от всякъде си личи нагласения вот на зрителите ! Имам чувство,че първите четирима са отишли освен за наградата и за това наистина да направят шоу,а останалите са водени единствено от алчност,злоба и мания за величие !

29

Ханко

преди 11 години

Ще я чу*ам тази като животно.

28

Джак

преди 11 години

Да, Панайот беше първичен, нетактичен, вулгарен, но това е най-истинският, непринуден, самоироничен и забавен участник в историята на реалити предаванията, които се дават у нас! Смял съм се със сълзи! Трябва да се върне като гост участник!

27

Анонимен

преди 11 години

Убавица е Лилето ама що така си криви джуките

26

Анонимен

преди 11 години

Хубаво, да не им мълчи, но тогава да спре да да се бие в гърдите колко е умна, защото така на 100 % опровергава поговорката "по-умнят ще замълчи".Та изводът е, че и четирите са "един дол дренки".Просто тя по нищо не се различава от тях.Може да се прекръстят на четиризначките.

25

Анонимен

преди 11 години

kakvi glavi shte rejesh, tova e primera taka li, ai siktir ot promotirane na elitni odumva4i, da si izkarvash parite s odumvane, goleeem akul se iska ***

24

Гошо Тъпото

преди 11 години

Сбъркаха,като не оставиха Пацата.Тези са...пълна скръб.Защо така бе...сценаристи,защо изпуснахте естественният и нешлифован...диамант,Панайот.Оставихте да се...цупи великатаактриса Стойка,злобният Миро,трите...нули близначките,льохманчето Найден,сиирджията Дими;ама те...шоу не правят.

23

Анонимен

преди 11 години

Не само са предвидими - те са егоистки, искат само техния глас да се чува, излобяват когато разберат, че губят, нападат без да се съобразяват, взаимозаменят се и другите ги е страх да им опонират, за да не се заядат с тях.Триглави, хитри кокошки, елементарни *** със самочувствие без грам покритие. Стойка е коварна, злобна, с излишно самочувствие и нелицеприятна, но евала че не им мълчи. На триглава змия не се мълчи - на нея й се реже главата директно. Ако не са трите заедно ще е друго..

22

dsadas

преди 11 години

Az teglih ot 4ujbina seki epizod na Big Brother samo zaradi Panaiot 6toto be6e interesno ot Ponedelnik nasam ot kakto go izgniha ne s1m gledal nito 1 i ne smqtam i da prodaljavam .. producentite sami si vkarvat avtogol.. bez tva se manipulira vota pone da go manipulirat v polza na interesnite hora koito pravqt 6ou ..

21

Анонимен

преди 11 години

Дъщеря ми каза за Стойка "тази ме плаши". От тук нататък ако ще на челна стойка да застане, да прояде месо или да отслабне с 20 кг, какво значение има