53

Анонимен

преди 11 години

Боже до къде стигна СДС някакви измикяри напуснали Атака да имат мнение за вътрешнопеартийните им работи , падението наистина е очайващо . Нищо така ми е по лесно тамън няма да се двуомя за кого да гласувам Гледали сте Междузвездни войни . Как започваха а . И апри нас така ДСБ е последната надежда.

52

ЯСЕН

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ ,КОГАТО ВИДЯ КОСТОВ В РАИРАН КОСТЮМ ПОНЕ ЗА 15 ГОД. !!!!

51

Анонимен

преди 11 години

А пък според мене, Николов има задачата, да внушава и да генерира неистини.Защо пък трябва да вярвам на този човек. Той нито е фактор, а си един никой. Някакъв си плямпач от женския пазар.

50

Анонимен

преди 11 години

Една от грешките ни е че не можем да гласуваме за експерти, а за партии. Прочем вече напълно се износи идеята за партиен живот. Та какво ни остана - бачо Ванйо, непослушен икономически министър :)

49

Анонимен

преди 11 години

стих на Дядо Славейков:"Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме..."За младите и за други, които не са чували мрачния пророчески стих, той ще прозвучи като писан току що, нищо, че е отпреди почти век и половина...

48

Велес

преди 11 години

СДС има само един печеливш ход,да смени сегашното си прогерберско ръководство с нови лица /ако има ресурс за такива/ Иначе го чака незавидната участ на НДСВ!Колкото до ГЕРБ,искрено се надявам и те да последват участта им.Което не е изключено след четиригодишните постоянни издънки! Лошото е,че няма свестни политици на хоризонта...В нито една политическа формация!Засега,спасение има само в един бъдещ НАРОДЕН СЪД ,но пътя до него може би ще е разкървавен,неконтролируем,с ексцесии, но необходим !

47

Амън

преди 11 години

Не спира помията изливана от страна на ДС върху ДСБ! Службите на мутроолигарсите действат много коварно и подмолно, за да попречат на единствената истинска дясна опозиция в България! А простолюдието чете вонящите пасквили и пцува и се прехласва.

46

Дедо Гаджа

преди 11 години

И Нейска ще поеме по пътя на Пръмова и подобно на дърта квачка ще се обгради със седесарски люспи. И аз поддържам тезата, че тя със сетни сили се опитва да спаси политическата си кариера и е готова моментално да пристане на онзи, който преди години пусна бюлетина "с отвращение" за нея. Може би още тогава И.Й.К. да е бил много прав, защото Нейска наистина е политическа отврат!

45

.........

преди 11 години

Ако си и вярват за всичко това, значи щъркелите яко са ги изпохапали.....

44

Анонимен

преди 11 години

46, Станишев е махленец като бат Ви Бойко в изказванията, какво да му диря прилика с друг.

43

Анонимен

преди 11 години

Извинете, ама не разбрах каква алтернатива на г-н Костов предлагате, защото той според мен най правилно може да постави където е необходимо лостовете, водещи до положително икономическо развитие. Наречето го ако щете негова фикс идея и няма да сте далеч от истината.

42

andro

преди 11 години

4ak takava idiot6tina ne beh 4uval

41

Стар

преди 11 години

Стига сте манипулирали действителността през периода 1997-2000 г, аз всичко съм видял с очите си , 1997 год. комунистите оставиха една порутена държава.Мислите ли че тези хитреци комунистите щяха да дадат държавата си без бой ако действително Живков беше построил две Българии.Лъжа и измама на ДС и БКП.

40

Анонимен

преди 11 години

Какъвто и да е Костов, от три години му следя изказванията - логични, последователни и разумни. Забелязах и че иска да осъществи амбицията си да пребори кризата. Друг такъв няма - дори атакиста Волен се огъна и възхваляваше магистралната мода.

39

Стар

преди 11 години

Ало, "журналист"Това е също мит-"защо раздаде всички предприятия на комунисти-социалисти-ченгета в т.н. приватизация".Аз също съм живял в този период - разберете нямаше раздаване, имаше търгове и който даде повече печелеше, защото можешеда се обжалва търга.Но всички в България беше доведено до фалит - справка речта на П.Младенов пред пленума на БКП през декември 1989 г.

38

Анонимен

преди 11 години

А със "Сапио" какво става...?!

37

уууууууу

преди 11 години

Много ясно е че е партийния секретар-Костов

36

сашо

преди 11 години

до 23, това журналист малко ме смущава, да не би да си МАДАМ В, дали журналистическата проституция отново е на мода, доносници, слуги и обслужващ персонал плювайте по Костов и ще има КОЛЕДНИ БОНУСИ, а за собствения си морал не мислете, нямате такъв от край време.

35

7

преди 11 години

Много сте късопаметни всички :))) Хайде към архивите на вестниците или в библиотеките и търсете архивите от октомври 96 до юни 97. Да няма изненадани от това, което прочетат :)) Така уважавания и величан като велик икономист Костов беше против валутния борд, що ли? Виденов започнаха подготовката за въвеждането му, а след изборите който и да беше на власт щеше да направи това, което направи Костов. МВФ просто не остави друга възможност. Та толкова за заслугите на един или друг. :)))

34

ДЕМОКРАТ

преди 11 години

НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТ, ИВАН КОСТОВ НЯМА НИКАКВА ВИНА В СЛУЧАЯ. ВИОВНИ СА ХОРА КАТО КАБАИВАНОВ, РУМЕН ХРИСТОВ И ДРУГИТЕ ***, КОИТО СЕ ПОДМАЗВАТ НА БОЙКО И МУ ВЪРШАТ ЧЕРНАТА РАБОТА, С КОЯТО ДОРИ И ЦВ. ЦВ. НЕ ИСКА ДА СЕ ЦАПА.