11

Пян Гъ

преди 11 години

Всичко е кинти, браточки! Грозно звучи и мен също ме притеснява, ама е така. Ако двойката разполага с финанси и са изградени професионалисти с някаква кариера, тия приказки за притесненията са ала-бала. Притесненията настъпват, когато единият в една връзка хитрува, за да получи повече, отколкото заслужава и може да даде, напр. "хиена". Извинявам се предварително за мнението си.

10

21882

преди 11 години

верно-красивите жени са мрънкалници лигли и големи егоистки ....тва са като змиите леко полека докато докопат плячката -кинтите и почват да гнездят!!*** вижте красива и бедна няма просто си търси и намира хора с пари дето ги бият и *** но те са намерили СВОЕТО ЕЛ ДОРАДО

9

конса

преди 11 години

90% от красивите жени,които познавам,са долни,мрънкащи,алчни,***,незачитащи мнението на мъжа.Затова никой не ги търси за нещо повече от секс.А като увехнат-все ще се намери някой закъсал ***,дето да ги вземе.

8

konsa

преди 11 години

90% от умните жени,които познавам,са грозни.

7

мъж под чехъл

преди 11 години

Жената стряска мъжа с лявото си кроше

6

Уреца

преди 11 години

Пу.е по-умно от мъж? Може, в някоя евтина холивудска фашкия по диемата и никъде другаде.

5

Анонимен

преди 11 години

Най-често е достатъчно да си махне грима. Но като слезе и от токчетата, развали прическата и обуе анцуга и ти изсъска като бясна котка... Плюеш си в пазвата и на петите и бягаш.

4

Анонимен

преди 11 години

Жената стряска мъжа със замаха на харчене и алчности горкия мъж разбира че влиза в дефицит като правителстватаи планини от дългове

3

сиганин с хинтернет

преди 11 години

а мъжа стряска жената като си поиска отзад.. е не винаги де

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Умни съвети към младите...жени,кандидатки за мъжките...сърца.Колко ли ще ги...прочетат,запомнят,осмислят и приложат в сърдечните си...дела.

1

Анонимен

преди 11 години

жената стряска мъжа, щом той разбере, че тя е по-умна от него ;)