391

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ИМА РЕЖИСУРА...ДЕЦАТА СА НАКАРАНИ ДА ЗАСТАНАТ ТАКА А НЕ ИМ Е УДОБНО ТО СЕ ВИЖДА...!....ТОВА Е ВИД ПРОТЕСТ А НЕ МАН.АЛСКИ КИЧЕК...!

390

Долна провокация

преди 11 години

Има леки съмнения,за фотомонтаж.Не може да се твърди така с невъоръжено око.Но друго нещо е очевидно,а именно,че тези деца са накарани по някакъв начин да позират.Цялостното им поведение на фотоса говори,че явно не осъзнават постъпката си.Снимката е явна провокация,целяща да убеди публиката,че видите ли не само *** са и*роди, но и българи и то в ранна възраст.Не оправдавам децата,но този който ги е накарал да позират и ги е снимал е за съд.

389

666! СУПЕР...

преди 11 години

Деца поругават азбуката... МНОО СА ГОТИНИ И СА ПРАВИ...!... ПО ПРАВИЛНО Е :...ГЕРБ поругават Деца .

388

Анонимен

преди 11 години

" Вие едно време не рисувахте ли мустаци по портретите на стената? "... Да , рисувахме - ама в момента в който ни хванеха ни посиняваха седалищата от бой, после - наказание при директора, забележка, намаляване на поведение или дори изгонване... Май има разлика от сегашната слободия, която е настанала.

387

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ШЕ ВЪРИ НАРОДА ВЪЗБУДЕН... *** НЪЦ ...!

386

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ФАНДУЧКЕЕЕ *** *** ПРОСТА...ПОВЕРЕНИЯ ТИ ГРАД Е У ХАОС...ПАДНА МАЛКО СНЕГ И ....СВЕТОФАРИ НЕ РАБОТАТ ЗАДРЪСТВАНЕ ТРАНСПОРТ НУЛА...!...БАЦЕ БЕШЕ КАЗАЛ ДА ЛИЖЕТЕ СНЕЖИНКИТЕ У ВАЗДУХА...НИЕ ПОМНИМЕ...!

385

666! СУПЕР...

преди 11 години

.....УУУЕЕЕЕЕ... БЕ ВИЖТЕ ПОДА БЕ КЪФ Е МРЪЛЯФ...ПЪ ШЕ ВЪРИ НАРОДА ВЪЗРУДЕН... *** НЪЦ ... У НЕКОЕ УЧИЛИШТЕ ***...!

384

Анонимен

преди 11 години

Инсценировка! Какъв ли *** е накарал дечицата да правят това?юСещам се за едни дето се борят за ''права и свободи''!

383

Анонимен

преди 11 години

Е какво му е трагичното - по-големи хлапета са подкокоросали по-малки да направят някоя глупост и са ги заснели. Невиждана трагедия! Вие едно време не рисувахте ли мустаци по портретите на стената?

382

Анонимен

преди 11 години

Моля се , наистина да е Фотошоп , иначе ще е трагично !

381

Анонимен

преди 11 години

Наистината хората и най-вече родителите си затварят очите за това какво става в училищата.Живея на 10 метра от една от най-елитните гимназии В СОФИЯ и мога да ви кажа,че тука е като бардак.Неслучайно сме си изградили плачевен образ за учителите,които целодневно са подложени на този стрес.Проблемът е не само в хормоните,начинът на обличане и чалгата-езикът на комуникация е вулгарен и най-долен,а самочувствието-до Бога!

380

тцЪ

преди 11 години

Тия да са ми деца или ученици - ще ги замуам по задниците с показалката пред класа. Същото важи и за *** с портретите. Тогава чак ще разберат, че това не се прави.

379

Анонимен

преди 11 години

Че е гавра, гавра е, никой не го одобрява, най-малкото и аз, но че снимката е фотошопната, фотошопната е ... Снимката е фейк на 100 %, само им вижте пръстите на ръцете, за лаиците е истина, но пръсчетата им са монтирани.

378

Българин

преди 11 години

Това е то- възроден народ.Не се сърдете на децата. Вижте какво "творят" родителите им. Прочетете "никовете" във форумите и ще ви станат ясни нещата.Не са ни виновни само *** . Нали ?

377

до 417

преди 11 години

Няма гневни коментари, защото е едно това да го направи 10-годишно лапе(без значение от етноса) и съвсем друго 16-17 годишни младежи. Нужно ли е да обяснявам каква е разликата? 10-годишните трябва да им се обясни, защо така не трябва да се прави, а 16-17 годишните трябва да обяснят защо го правят. Това е основната разлика...

376

АХАХАХАХАХХА

преди 11 години

АХахахахаха някой постнал обработена с фотошоп снимка в нета и тия *** днес бг го направили на новина !!!

375

Анонимен

преди 11 години

Аман от драми, кой знае какво станало.

374

1

преди 11 години

защо няма гневни коментари,ако бяха от някоѝ друг етнос,досега щеше да има над 1000 коментара.

373

минаващ

преди 11 години

Ами какво може да се каже - нека да разпространим снимката им. Нека да стигне до родителите им. Ако това, което представляват децата им (засега) им харесва - значи така и трябва да бъде - да изченем. Това е възпитано в семействата. Това са маргиналии. Това е сегашното състояние. няма смисъл и няма полза да се обвиняваме един-друг. Аз не съм между виновните. И какво от това? Това са процеси, които не зависят от нас. А такъв нихилизъм...а това е според мен изразява родителската мъка и безсилие

372

До Уплашен

преди 11 години

Защо чак сега сте уплашен,господине?Защо, когато говорим с родители за псувните и цинизмите на децата им в училище, не са уплашени, ама ни най-малко? О-о, нищо не било, детски работи, пуберитет,"изчакайте да им прекипят хормоните". Защо "задръстените" и "загубени" учители са единствените, които противодействат? Защо никой не е уплашен от предаванията по телевизията, от голите снимки и писанията по вестниците? Вас като българин "Питат ли ме дей зората, шат на патката главата" не Ви ли оскърбява?