49

АНОНИМЕН

преди 11 години

Гледах дебата.Още един път се убеждавам ,че овчарчето е овца с вълча кожа,нагъл ,безочлив до безумие,вие като хиена за това,че не може да *** и граби още,той просто е за Белене,но на острова.

48

Наблюдател

преди 11 години

Овчароооов,ти си най-лошият енергиен министър на България за всички времена.При твоето управление не си сключил нито една сделка в полза на България.Как не те е срам да гледаш избирателите си в очите и да ги лъжеш всеки ден?Как можеш да спиш,след като знаеш,че си един от най-мразените хора в държавата?

47

само минавам

преди 11 години

На тоз другаретЕ не му ли викаха Касиера?

46

456

преди 11 години

До Анонимен 57По критерия че ние голяма частна фирма от четири месеца не можем да си вземем парите/Милиони изработени от нас по договори по ЗОП/ от управлявана от гербери държавна фирма и не можем да си платим на работниците ,хората се гърчат и се чудят как да си платят сметките!Но все още се надяват и идват на работа!Така че не ми пей песнички от медиите бе платен драскач!!Нищо не знаеш явно само блееш по форумите!!

45

загрижен

преди 11 години

Как сега ще осигури на пра пра пра внуците по някое милионче офчия румен..........тез гербаджии първо им взеха държавата, после сладкия ''бизнесс''

44

Samo minavam

преди 11 години

Кучето безродно,комунопитекът Р.Овч.е прав.Погледнете шефа на АЕЦ Козлодуи.Счетоводител в детска градина,виден партиен активист и куха леика от всякъде.Дежурен инженер може и да не го пусне в турбинна зала,мотив,Некомпетентност.Има и по лошо.Започнали са да назначават и ветеринари,да ветеринари.За неволите на Енергетиците е виновен сина на ковача,Маикъл Фарадеи,но гащниците от Герб,мислили да променят и закона на Ом и Добрев,щял да става Нобелов лауреат.Инициатор за това,Боко Тиквуня.

43

Анонимен

преди 11 години

До 456 И по какви критерии определи,че държавата е блокирана.Заплати и пенсии се изплащат редовно,строителството на инфраструктурни проекти върви по план,метрото не изостава,не само София,но и всички градове с кадърни кметове се променят осезателно.Изглежда Станишев ти е единствения източник на информация.

42

456

преди 11 години

До бай ИванНе бе Бай Иване акъла ти се губи!!

41

456

преди 11 години

До тези дето по партиина заръка цъкат минусчета-нашата частна фирма е завлечена с много милиони ,така че вашите минусчета не вървят!!Не ме убеждавате във вашата правота а само си показвате партийната книжка!

40

456

преди 11 години

До Анонимен 48В България няма цензура! Вие къде сте видeли цензура, бе, *** с ***, бесуваше премиерът Бойко Борисов най-демократичният, най-самокритичният и най-широкоскроеният човек, когото някога сме срещали. Във Варна днес Борисов изрече УБИЙСТВЕНАТА ЗАПОВЕД: Показвайте пътища, театри, аули, библиотеки, спортни зали и не коментирайте нищо!.

39

456

преди 11 години

До Анонимен 37И от кого е потърсена ,че и намерена отговорност! не ви разбирам вас герберите!!Държавата е блокирана от некомпетентност ,малкото работещи фирми и то държавни от сектора енергетика са на практика пред фалит,плащат само заплати ,за да има мир и нищо друго!!Завлекли са всички свързани с тях фирми!Безработицата е бузумна! А вие квичите във възторг -има наказани пък!! Боже ,боже що не си прибереш смешниците!!!

38

абв

преди 11 години

и в АЕЦ Козлудуй ще се напълни със спортисти със средно образование.СмЕхххххххххх.Нека крадът колко могат спортисчетата там само да не я взривът.

37

умерен

преди 11 години

Това *** намали транзитните такси ,които ни плащаха *** 4 ПЪТИ . Така подари на *** 350 милиона лева на година.......заслужава да бъде разчекнат и непогребан

36

Анонимен

преди 11 години

До АнонименР.Овч. е един крадец, плаче за спрените поръчки към контролираните от него фирми, изопщо не му пука за АЕЦ-а.

35

,

преди 11 години

До Анонимен#36...Може,може! Щом философ става хидроинженер, защо еколог да не стане ядрен инженер? Това е! Империята отвръща на удара.

34

Анонимен

преди 11 години

Кой ли ти чете статии ,...с Р.ОвчЪ.?

33

Анонимен

преди 11 години

ДО 41АБЕ брат...?Ти добре ли си ,....защото БСП не е била толкова зле ,...от както съществува !Защо в БСП-централата ,не приемат критики ?Защо БСП взе мандата ,на --ДПС?Защо се допусна ,и АЗ да избягам от БСП ,заради А.Доган и Р.ОвчЪ ..?Защо,защо ,....1001 защо ?Айде у лево .....,всички ОЛИГАРСИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СА ОТ ---БСП

32

Анонимен

преди 11 години

ДО 37Повече съм доволен от Бойко ,....защото народа, при който и да е сега на власт ,...няма да е добре след ОПОСКАНА ДЪРЖАВА,НО СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ,ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА ,НА ПРЕДИШНИТЕ КРАДЦИ !Защо ---КРАДЦИ ,ЗАЩОТО АКО НЕ БЯХА КРАДЦИ ,НЯМАШЕ ДА ИМА ---23.,ПРЕХОД ,И НЯМАШЕ ВСЕКИ 3-ТИ в Бг,. ДА Е НЕГРАМОТЕН ,НЯМАШЕ МАТЕРИАЛНОТО ДА ПОБЕДИ ДУХОВНОТОБойко прие да е ОТГОВОРЕН ,САМИЯ ТОЙ ,ЗА НЕУСПЕХИТЕ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ,КОИТО СИ ПРЕХВЪРЛЯХА ВИНАТА ---МИН.СЪВЕТ,ПРЕЗИДЕНТ,НАР.СЪБРАНИЕ!

31

,тъпак

преди 11 години

73000г!!!!?Египетските фараони ли работят там?Или баба Пена-чистачката с 40г. стаж,а директора с 40 дни, та общо 1700г.Какви ли пенсии ще вземат? ОБЩ СТАЖ !!!Май на комунизъм намирисва: всички от един казан ще ядем,а жените--общи! И това го имаше Делянчо,ама отдавна.

30

ДО 38

преди 11 години

БСП МОЖЕ ДА ИЗКАРА ЕДИН МАНДАТ В ОПОЗИЦИЯ И ДА НЕ ЗАГУБИ НИТО ЕДИН ПРОЦЕНТ ПОДДРЪЖКА, А ГЕРБ ИЗКАРА ТРИ ГОДИНИ НА ВЛАСТ И ЗАГУБИ 29% ОТ ПОДДРЪЖКАТА СИ. СЛЕД ЕДНА ГОДИНА НЯМА ДА ИМА ГЕРБ- ПРОСТО И ЯСНО Е БЪДЕЩЕТО НА ПАРТИЯ, СЪСТАВЕНА ОТ СБИРЩИНА КАЛИНКИ И КОРУМПЕТА.