116

Анонимен

преди 11 години

Тази класация да не би пак да е платена публикация на ПЕС , респ. Станишев?

115

akud

преди 11 години

" Тоест има определена неяснота, големи разлики, обобщи Костадинова." няма неяснота. просто на местно ниво съдебната администрация и всички адвокати работят в доста сплотено АД и изнудват мощо всички , като прескачат хиляди истанции и по този начин, пари от глоби и такси вместо да отидат в бюджета отиват в частни джобове. проблема има решение само с напълно електронно обслужване, навсякъде по всяка една администрация. по този начин ще остане да се следят САМО администраторите

114

наивник

преди 11 години

Странно защо Днес не коментира днешните социологически изследвания които потвърждават спада на ГЕРБ

113

Дино

преди 11 години

"Други мерки, които предлагат...- премахване на държавните субсидии за земеделието, железопътния транспорт, пощите;- премахване на данък дивидент и данък наследство;- разбиване на монопола на НЗОК;- ускорено довършване на кадастралната карта;- намаляване на административните структури и на заетите в администрацията;- масово предлагане на е-услуги от администрацията и санкции за институциите и административните служители при липса на такива. "Е, тогава вече ще унищожат тази страна! Ужас!

112

:)

преди 11 години

Samo poglednete koi ni e primir na darjavata? Palen ***, ot selo koito e kraino ogranichen i ne e sram ot nego kato patyva na sreshti v chyjbina.. I finansyvia ni ministar e tozi zaslyjava da bade zastrelian.. Samo taka shte se sabydyat gadovete alchni..Nishto hybavo ne se slychva poslednite godini vse nadoly varvim.. Nima po golemi dypelizci kato nashite politici.. Bez harakter sa, tava e istinata samo kyrshum za vseki ot tiah.

111

Анонимен

преди 11 години

марио-37 е бакшиш. Бакшишът - духовен лидер марио-37 :)

110

123

преди 11 години

КАК НАДОЛУ БЕ , НАЛИ Г-Н ДЯНКОВ КАЗА , ЧЕ СМЕ БИЛИ ПО-ДОБРЕ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ , БЪЛГАРИЯ БИЛА В ПОСТОЯНЕН РАСТЕЖ. ****КАТА СИ ЕБ*ЛО

109

Анонимен

преди 11 години

Егати Европата, щом Станишев е шеф на ПЕС.

108

Анонимен

преди 11 години

"Следващото правителство в България трябва да е смело в реформите по време на криза"Нали 20 години все реформи правим бе!?!?!?! Това е като лафа "Ядохме, ядохме, дай сега да хапнем".*** скапаната държава.

107

Лентореза

преди 11 години

Сега правиме още 30 км магистрали и нещата се оправят. Ще пуснеме и амфетамини по-евтино да си се друскате, ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД !

106

Анонимен

преди 11 години

Какво е бизнесът в България? Това е вилаетът на червените милионери с куфарчетата, така че изразът "бизнес климатът в България се влошава" може да се тълкува и като "ДС мафията изпитва затруднения" :) И наистина е така - ДС милионери ударно разпродават отбори и хотели, червената клика е гладна и знае - още един мандат извън власт и умират. Знаем го и ние. :)

105

Анонимен

преди 11 години

марио-37 ти и бойко да не сте братя бе.защото много си приличате в изказа........АЗ АЗ,АЗ,АЗ,АЗ И ПАК АЗ

104

Само ГЕРБ

преди 11 години

Хора, изобщо няма такова нещо. Не вярвайте на разни гнусни кумунизки класации и статистики. Непредубедения и обективния вижда всичко. Магистрали, мостове, детски градини...... Все неща за които мечтаехме от деца. Още един мандат за ГЕРБ и България ще бъде друга-ръководена от мъдри и далновидни хора.Само ГЕРБ!!!

103

Анонимен

преди 11 години

Комуненцата най-накрая дочакаха статийка, под която да се кефят и злорадстват. Нека се покефят, че идат избори, а тогава няма да имат много поводи за кеф.

102

do 103

преди 11 години

Bravo 103 !!! Hubav citat ot "Bai Ganio" pisan predi 120 godini,no validen i dnes!!!!!!

101

Дядо Петър

преди 11 години

Вървим нагоре обаче по: 1. Харчене на КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ чужди пари (на българските и европейските данъкоплатци) 2. Пълнене на гушите на приятелчетата 3. Прибиране на полагащите ни се комисионни 4. Рязане на лентички 5. Тупане по гърдите 6. ИЗДРЪЖЛИВОСТ НА ИЗЦЕПКИТЕ И ИДИОТЩИНИТЕ НА "УПРАВЛЯВАЩИТЕ"

100

Анонимен

преди 11 години

Всички страни вървят надолу в класацията - Италия, Англия, САЩ, Франция и т.н. Може би продажните *** не са забелязали, но има едно нещо, викат му "световна криза", а всъщност е неизбежното рухване на системата на "правене на пари от нищото" и платежните средства без златно покритие.

99

Анонимен

преди 11 години

абе марио-37 какъв духовен водач си ти бе нещастнико.що не вземеш да идеш на лекар,или и ти като останалите кожодери се мъчиш да се облажиш от мизерният живот на обикновенните хора.Пишеш че си наследник на цар Асен...ха ха ха ха ха......да не би да искаш да те провъзгласим и теб за цар и да ти коленичим.А случайно да искаш да върнем феодализма в Бг.Той така и така не е познат по тези места.

98

Нели

преди 11 години

Не вярвайте, истината разбира се я прави Премиера-Слънце, той друго говори..и наистина е крайно време да кажем,,че той е гол!!!

97

Относно Марио-37

преди 11 години

Заключвайте си вратите, изтървали са лудите!...