6

До юрист

преди 11 години

Ако наистина си юрист е по-добре да си хвърлиш дипломата и да се заемеш с нещо друго-примерно да отглеждаш крави.Какъв съд те гони бе "юрист"-чети-Прокуратурата се е отказала от протеста си.Или освен съда,Гоце владее и Прокуратурата и МВР и следсвието

5

Анонимен

преди 11 години

Niakoi da e 4uval za vinoven milioner ?

4

ХАХАХА

преди 11 години

Спомням си го тоя *** как рева заедно с грозната си жена!И сега невинен, така ли?Че и вече ще е окончателно, така като гледам!Нямало доказателства, разбираш ли! А иначе в Германия техните "колеги" ги опукаха набързо в съда и хайде у панделата!Как все тука няма доказателства бе..

3

до юрист

преди 11 години

Това е типичен случай за кенефизираната ни държава, днес редом с оправдателната присъда за великия ДОН ЦЕЦИ. Няма такова нещо като БСП, Гоце и тинтири-минтири!ВСИКО Е*НА!!!Писна ми!Следващия месец хващам самолета и отивам да покарам малко ски в Швейцария да се успокоя малко, защото и ски-КУРортите ни са пълна мизерия и ориенталщина!

2

Анонимен

преди 11 години

Няма по-подкупно нещо от прокуратурата, няма значение какви са доказателствата, няма значение какъв е съда, винаги могат така да си "свършат" работата, че и Джак Изкормвача да излезе невинен.

1

юрист

преди 11 години

Ето ви типичен случай на корупция с подкрепата на БСП и по специално със съда на Гоце Първанов и Станишев. Марио Николов и Людмил Стойков са спонсори на БСП и на Гоце Първанов. За същото провинение в Германия вече си излежаха присъдите , а тука още ги оправдаваме. Искам сега да се изкажат Станишев и Гоце Първанов , а не всеки ден да ни занимават как ГЕРБ правили политически договорки за конст. съд. Тяхната съдебна система беше идеална, и сега се загрижиха за избора на новите съдии. Да ама не.