243

Мей-мей

преди 11 години

До до 187Затова трябва да се борим за подобряван условията в болниците!Защо не се оплакахте от лекарите и персонала? защо не извикахте медийте?

242

Анонимен

преди 11 години

Такива хипарливи истории са много противни. Да четат книжки и да видят едно време колко раждания са завършвали със смърт, я на майката, я на бебето, я на двете. Не случайно се е смятало, че раждащата е с единия крак в гроба.

241

уджаст

преди 11 години

Пари да ми дават не бих тръгнала да раждам вкъщи. Не знам какви са тези безотговорни малоумнички, които го правят, но трябва да им се търси наказателна отговорност за опит за убийство на бебето.

240

Анонимен

преди 11 години

И как ги преброиха тези 35 000 майки?Да не би да са правили подписки като БСП, когато казваха на *** да се подписват за АЕЦ Белене, за да има евтин хлеб и безплатен ток!Това са пълни лъжи и манипулации на няколко умопомрачени сектантки, на които им се плаща за това.

239

Dnes.bg,

преди 11 години

откога бебетата кърмят? Аз все си мисля, че те сучат, пък майкте кърмят?

238

уа

преди 11 години

Кърмят, кърмят момчетата и още как .. особено по-големите ...

237

Мей-мей

преди 11 години

Тези млади жени вече съвсем подлудяха! хората векове се борят за по-добро медицинско обслужване,те ще раждат в къши!!Ама като стане нещо лошо,всички ще ревнат за доктори и акушерки1Вместо тези глупости,да се върви към подобряване обслужването в болниците.

236

жена

преди 11 години

35 хиляди?!? Пълна глупост! Няма трезвомислеща жена, която би предпочела раждане в къщи... Ако все пак има такива, то наистина трябва да се направи нещо - тези жени имат нужда от психиатрична помощ!

235

проста работа

преди 11 години

Нали има медицински стандарти - национални, европейски, световни, според които се дава акредитация на болниците - да имат, или да нямат някое отделение!С други думи - за да има родилно отделение, трябва да има някакава апаратура, брой и видове специалисти и т.н.Ако клекне държавата да им прави закон на тези м*а*л*о*ум*н*и*ц*и, нека този закон да е обвързан с медицинските стандарти, които ще покрие "домашната" им обстановка, с персоналната отговорност на родителите и независимото финансиране

234

объркал си рейса пич

преди 11 години

До ... 273"Подкрепям правото на всеки на информиран избор за всичко , което касае собствения му и на семейството му живот и не пречи на другите!" Застрашаването на живота на детето поради простотия, малумие, незнание, незаинтересованост, небрежност или каквото и да е, ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ - в случая на горкото дете, което не е виновно че майка му е ***

233

до 273

преди 11 години

Боже каква злоба се шири в тоя форум! И то само защото някой си иска правото на избор, правото на живот, правото да решава сам съдбата си! Подкрепям правото на всеки на информиран избор за всичко , което касае собствения му и на семейството му живот и не пречи на другите!ПРЕЧИТЕ. Не сте достатъчно информирани, ако мислите, че не е така. Да не говорим, че е граничещо със сектантство.

232

До 273

преди 11 години

И колко информиран ще бъде изборът ти? Колкото знанията и опита на един лекар?!

231

...

преди 11 години

Боже каква злоба се шири в тоя форум! И то само защото някой си иска правото на избор, правото на живот, правото да решава сам съдбата си! Подкрепям правото на всеки на информиран избор за всичко , което касае собствения му и на семейството му живот и не пречи на другите! Против съм намесата на държавата и "съответните компетентни органи" за щяло и нещяло в личния ни живот и свобода!

230

Анонимен

преди 11 години

"Нямах възможност даже да науча бебето си да кърми." - Не знаех, че и бебетата кърмят, още повече момчетата.

229

Анонимен

преди 11 години

Попитайте благоевградските последователи на сектата-фондация. Те ще ви кажат как се правят деца колективно и се раждат примитивно.

228

Анонимен

преди 11 години

До ГосподиновМИСЛЯ, ЧЕ "АНАСТАСИЯ" Е В ОСНОВАТА НА СЕКТАТА. ТОЧНО ТАКИВА СА ТЕХНИТЕ ПРОПОВЕДИ.

227

Права ли? Сопа...

преди 11 години

Чудя се кой е по-виновен за да намерят почва тези идиотщини. Дали майките, които попиват на сляпо всяка чужда теория, най вече като и се добавят думичките "естествено", "зелено" и пр. или тези, които убиха доверието в българското здравеопазване. Майка съм и също смятам, че трябва да им се търси отговорност за застрашаване живота на новороденото. То бива, бива сектанство ама ходи си троши главата сама, не с детето.

226

майка

преди 11 години

Съгласна съм с мнението на акушер-гинеколога. Идиотия е да застрашаваш собствения си живот и този на бебето си за единия келешлък.

225

Антон

преди 11 години

До Акушер-гинекологНапълно съм съгласен с написаното!

224

Акушер-гинеколог

преди 11 години

От 1996 г.съм акушер-гинеколог.Вече толкова години,а всяко раждане го започвам със страх и с пулс 120.Така е с всички колеги.Знаем как започва,но не знаем как ще завърши.Вече не помня,колко жени и бебета ги отървах от смърт с цената на моето здраве.Моето мнение като професионалист е,че всяка жена,която си позволи раждане в извънболнична обстановка,трябва да бъде подведена под отговорност за застрашаване на живота на новороденото.А да отида на домашно раждане-никога.