36

Няма

преди 11 години

Ай сиктир...

35

АЛЕН ДЕЛОН

преди 11 години

Е КОЯ Е ДАМАТА ОТ СНИМКАТА,ЧЕ НЕ ПРАВЯ РАЗЛИКА?

34

имигрант

преди 11 години

Наистина, що за народ сме питам се аз???Не съм вярващ, но всичко се връща.Не сте застраховани че вашият син няма да ви доведе някой ден зет (не го пожелавам на никого!).За сравнение само ще кажа, че четох за един случай в Германия през войната когато един селянин поискал детето му да бъде умъртвено - родило се е без очи.Докторът отказал, и му казал да подаде молба директно до Хитлер.И той също отказал, поискал консултация с друг лекар, който вече взел решение за евтаназия!Вие сте по-лоши!

33

Може може

преди 11 години

И те кат вас българите.... извратени и сбъркани до мозъка на костите си ....и вие сте изчокани колкото мъжа на тая булка ама с вас са толерантни нали хомота?

32

26

преди 11 години

До zzz do 26Имам си биологичен радар, който ме съветва. А, извинявай, но смяната на пола я има като опция от прекалено скоро, за да ми обясняваш, че е откакто свят светува. Тук не говорим за хомосексуалност, това дори вече не е транссексуалност - това е транс-транссексуално извращение. И никога не можеш да си сигурна да ли тези хора са щастливи така, какво ще стане ако Ранди утре иска да стане триглава ***? На съвременния човек му е скучно, защото животът му е прекалено лесен.

31

до националист

преди 11 години

Ако ще ги унищожаваш, за какво да ги кастрираш? Излишни разходи са това.

30

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

МАДЕ ИН Ю ЕС ЕЙТОВА САМО В ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО МОЖЕ ДА СТАНЕТАМ ЖИВЕЯТ НАЙ БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ НА ЗЕМЯТА

29

Анонимен

преди 11 години

А запазил ли е пи*ката си? Ако да, значи не е сменил пола си, а е станал обикновен ***.

28

националист

преди 11 години

*** как само се защитават педитата тука.всичката тази *** трябва да бъде кастрирана и унищожена.нищо след тях не трябва да остава.кастриране лезбиики ,гейове,наркомани и заразяване със не лечими болести,труповете да се горят а прахта да се хвърля на бунището.това не е демокрация това е деградация от която страда цялото общество.нокой не трябва да е толерантен към такава ***,това е упадака на стара европа и те не ги приемат но отдавна са изпунали каруцата,прекелено много са и заемат виши позиц

27

Пиротъ

преди 11 години

Ще лесбийстват : много яко

26

Анонимен

преди 11 години

хора без проблеми... какво ли не правят да преборят скуката...

25

Брет Ийстън Елис

преди 11 години

Американско психо 3

24

123

преди 11 години

novoto orujie za namaliavane na popolaciata iavno dobre rabobti samo neznam po vuzduhli gi oblu4vat ili niakav drug na4i

23

заглавието е грешно

преди 11 години

Яне Янев има по-малко години брак.

22

То

преди 11 години

То и мен вече не ме кефи да съм жена. Да ходя на работа, да търча да пазарувам, да гледам детето , да пера и т.н. по-добре да обявя че съм мъж и да напраяв замислен поглед пред формула -1, с дигнати крака на дивана.

21

Анонимен

преди 11 години

Та кой е човекът с операцията ? :) Шегувам се и двете са красавици ! :)

20

Рандола

преди 11 години

До zzzЕми, няма как да си извъртя душата това да ми хареса, както този има право да се направи на *** и да си присажда вторични полови белези, аз така имам право да съм против това. Демокрацията не е толерантност, тя е право на избот, моят избор е да съм жена и да не ме кефят чичковци с цици.

19

Анонимен

преди 11 години

mnogo neobrasovani draska4i tuka. pro4etet4 kakvi sa problemite na takiva hora, radvaite se, 4e niamate takiva i toleriraite, vmesto da bylvate gluposti. takiva anomalii e imalo otkakto sviat svetuva i 6te gi ima i v byde6te.

18

чвор

преди 11 години

Майка ви изхакана!!!И това ако някой ми каже,че е нормално.Баси деградиралите ***,дето има по света...

17

хаха

преди 11 години

Какво ни остана на нас омъжените жени... да чукаме на дърво и да викаме пази боже, че в какъв объркан свят живеем, не се знае кой какъв е :)))