31

Анонимен

преди 11 години

Шукар бори, само малко силиконче да си монтира на втория етаж.

30

123

преди 11 години

По-добре недей се връща!

29

Terminator

преди 11 години

She'll be back!

28

..

преди 11 години

Поздравления за статията, днес.бг. Наистина успявате да пресъздадете атмосферата. Даже и да не съм особен фен на Дженифър Лопес като че ли се потопих в това преживяване. Сигурен съм че е бил невероятен концерт.Лека седмица на всички.

27

факти

преди 11 години

В Бг идват само застаряващи,закъсали "звезди".Някой запитвал ли се е,защо Майкъл Джаксън не дойде никога в БГ?Той беше звезда и все още е.Не казвам нищо против Лопес,уважавам вкуса на всички хора.Радвам се,че присъстващите в Армеец хора са прекарали добре.Но 12 хил на концерт на една звезда,това е нищо.За това е Джако не дойде в БГ.Творците от неговия ранг не биха са унижили да пеят само пред 12 хил души.

26

king_for_a_day

преди 11 години

"...и такава като Джей Ло дори не я разбирате ..."Да я разбираме?? Е, недей...

25

бу ха ха ха

преди 11 години

Щяла да се върне в София.Ми като има баламурници да ходят да гледат дебелия и тресящ се дирник ще се върне,нали има кой да и плаща.Иначе,ако не се върне,няма да е загуба.Аз даже чак ся разбирам,че дебелогъзата нимфоманка е била в БГ.

24

Анонимен

преди 11 години

Каква дива е тая дебелата не може ли да облече една рокля.

23

nzim

преди 11 години

Невероятно шоу беше. Постоянно поддържаше контакт с публиката, дори слезе от сцената. Вдъхновяваща жена, не можеш да й дадеш годините. Чакаме те отново :)

22

Анонимен

преди 11 години

До 25 Добре, че е Бойко, че Джей Ло да има близнаци !

21

Анонимен

преди 11 години

Добре че беше Бойко да направи зала Арена Армеец.

20

Beni

преди 11 години

Харесвам Лопес когато я слушам по радио . На сцена е слабо казано не естетична ниска с грозни крака и огромен *** . Немога да гледам толкова не естетична фигура . Това е поводът никога да не посещавам концерти предпочитам музиката само по радио никога не гледам концерти или телевизия за да не се разочаровам

19

#16

преди 11 години

Обожавам ASIA и (от обща култура) знам, че съществува и някаква си Дженифър Лопес... :)

18

ПЕТКО

преди 11 години

"Ето че дивата накрая наистина дойде в България", "Дивата се качи на сцената в 20.45 часа"," Дивата смени няколко тоалета"..... Алооо редколегията, кога ще дойде " ненормалната " и някой "рок динозавър"......чакаме и някоя поп фолк "ДИВА".....олеле малеееее...

17

До 18

преди 11 години

Съгласен!

16

haha

преди 11 години

С радост виждам че не е поканила Графа , все пак е концерт от високо ниво.

15

do 17

преди 11 години

И аз не и харесвам музиката, ама всеки си ума вкусове, неможе да отричаме нещо напълно и да го заклеймяваме като ''боза'' просто защото на нас не ни харесва.....особено нация, която слуша предимно турски и *** ритми...не върви некак си :)

14

!

преди 11 години

15Аз слушам електронна музика от 20на години и не мога да дишам музиката на Дж. Ло,но виж,дирника дори и голям ще го уважа :)

13

Анонимен

преди 11 години

Много ми е странно, от почитателите на Джей Ло, има ли някой да е чувал за група Asia, е така от обща култура.

12

До форумците

преди 11 години

Знам защо я хейтите...дирника и бил голям и не знам си още какво.....просто сте свикнали на Софка Маринова цялата фолк гилдия утрепляци и такава като Джей Ло дори не я разбирате ! :)