Джей Ло във вихъра на танца в зала "Арена Армеец", Снимка: БТА

Общ преглед

Преди шест години компанията Pick&More на бившата Мис България Ивайла Бакалова обеща да доведе в София Дженифър Лопес. Предвидено бе концертът ѝ да бъде на стадион „Васил Левски", но малко преди определената дата той бе отменен. Компанията хвърли вината върху самата изпълнителка, но в действителност по неофициална информация причината бе, че няма достатъчно продадени билети.

Ето че дивата накрая наистина дойде в България и направи шоу, което феновете ѝ ще помнят дълго. Този път мястото бе зала „Арена Армеец" и тя се пукаше по шевовете от народ, въпреки че много от почитателите ѝ години наред се чувстваха излъгани заради недоразумението през 2006 г.

Снощи обаче феновете на невероятната звезда от Бронкс получиха своя реванш! 43-годишната Лопес започна концерта си със страхотен заряд, демонстрирайки завидни танцови умения и убийствено тяло, на което и 20-годишните момичета биха завидели. Дивата смени няколко тоалета, част от които приличаха повече на костюми за фигурно пързаляне – целите обсипани с камъни и подчертаващи всяка една от прочутите ѝ извивки и дупе, застраховано за милиони долари.

Дивата се качи на сцената в 20.45 часа и в продължение на час и половина се раздаваше на максимум пред феновете си. Естествено красива жена като нея няма как да не е заобиколена от красиви мъже. Атлетични танцьори, сред които и любимият ѝ Каспър Смарт, кършеха тела в ефектни костюми. А преди да започне да пее хита си „Papi", Лопес зарадва дамите с малка изненада – позволи на нейните момчета да свалят ризите си и да покажат плочки и татуировки.

За радост на публиката Лопес се престраши да слезе сред тълпата и хилядите, дошли да я чуят в „Арена Армеец", изпаднаха в екстаз. През цялото време Дженифър бе аплодирана бурно, което я накара да обещае: „София, пак ще се върна!".

Разбира се. и този път българският флаг бе уважен и се появи на сцената, но за разлика от колежката си Лейди Гага, която само го развя, Джей Ло се загърна с него и се поклони до земята пред публиката.

Сред песните, които изпълни латината, бяха „On the floor", I'm into you", If you had my love", Jenny From The Block", "Let's Get Loud", "All I Have", "I'm real", "Love Don't Cost A Thing" и др. А по време на една балада реши да сподели с публиката интимни снимки и видеа, на които се виждат близнаците ѝ Макс и Ема, но никъде не присъстваше татко им Марк Антъни, с когото дамата е разделена повече от година.

По план подгряващите изпълнители Лора Караджова, Бобо и Кристо изпълниха най-известните си парчета в рамките на 30-ина минути. Овациите обаче бяха за Джей Ло, която въпреки екзалтираните възгласи на публиката на финала на представянето си не изпълни нито един бис.

Все пак видимо разочаровани нямаше. Дженифър разтърси цяла София и показа класата на истинска световна звезда. А след обещанието си да ни гостува отново, можем само да ѝ кажем: „Джени, чакаме те пак!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase