113

Тиквеници

преди 11 години

А тия в парламента като гласува за нея въпреки че вече беше на лице "доноса" къде спяха, сега какво се правят на ощипани моми и я молят да се откаже, късно е батка, надупили сте се и сега може само да и се молите, другият път пак така разчитайте че няма да се разсмърди, в интерес на истината няколко пъти номера мина.

112

Ruja

преди 11 години

Спонги, тук ли си все още? Знаеш ли вица за Боко по време на прием на английската кралица?

111

Ruja

преди 11 години

До Спонги: Много си прав, така е, моля за извинение за допуснатата неточност! Но грешката ми не променя грех на извършилия го.

110

Анонимен

преди 11 години

Ето такава новина ме прави черноглед отрицател на всичко българско и България ме губи все повече.Не съм само аз.

109

Анонимен

преди 11 години

Добре де подала оставка ВАС, а пък ако не положи клетва за конституционен съдия не може ли да си просто безработна. Това си е най-добрият вариант.

108

Напомняне

преди 11 години

Който знае де са Галевииии, да се обадИИИИИИИИ.На Цецииииии, да ги фаниИИИ.И тая ще ги осъдииииииииииииииииииииииии. ДалИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ?

107

Анонимен

преди 11 години

ББ е Тиква!

106

Спонги

преди 11 години

До RujaНе е Височество, а Превъзходителство. Няма значение. На село не са чували за това. За съжаление, все още много хора виждат в него себеподобен и се боя, че пак ще го изберат.

105

Ruja

преди 11 години

Днес го гледах как говори на английския посланик. О, Боже! Това като "Ваше височество", което е по протокол, защото посланика представлява държава, просто липсва.......... на въпрос на осмелил се журналист да обезпокои Нашето Височество , тоя банкянски селянин се обръща към Негово Височество с думите: "Първо ТИ отговори, аз след теб"! Явно филмът "Мисия Лондон" се нуждае от осъвременяване! Е, сещате ли се за каква трагикокомедия ще стане реч?

104

Анонимен

преди 11 години

Комисията по корупцията на Яне Янев кога ще почне да разследва ГЕРБ и Марковска за корупцията и търговията с гласове.

103

Давид Черни

преди 11 години

...извинявам се българи! Не съм ви отразил правилно! Моя *** поне беше чист.

102

възмутен

преди 11 години

Ей, наглата свинья ще става съдия все пак. Нищо че е кирлясала от всякъде. Абе това дебелоочие го няма никъде по света.

101

Анонимен

преди 11 години

Това е пародия на държава. Направо е зловещо да се живее в БГ.

100

Ruja

преди 11 години

ДО 105: Важното е да се махне! Дали у лево или десно, или в дън земя - има ли значение? Просто казано - да си ходи този ***, който вече не е персонална личност, а олицетворение за цялата ни държавност! Пълна отврат!

99

Анонимен

преди 11 години

Добре, добре! Е такива ще го свалят Бойко :))))) Колкото и да се дърпа, вече се размириса доволно яко.

98

Анонимен

преди 11 години

хахахааа...тя далеч е надминала цецо по имоти и то без работливи тъстове. Интересно от къде със заплата от няколко хиляди има имущество за милиони в това число прехвърленото на близки и роднини?

97

Анонимен

преди 11 години

Георги Георгиев, за когото Венета Марковска се притеснява до сълзи, е бивш съдружник със сина на Марковска. През 2005 г. той придобива апетитен терен в Ахтопол, който му е продаден с пряко договаряне от кмета на община Царево Петко Арнаудов на цена 13 лева на кв/м. Съседният имот също е продаден с пряко договаряне на друг бизнесмен, който пък го дарява на Георгиев. По това време община Царево води десетки дела във ВАС, върху които Марковска е би могла да влияе.

96

Пълен цирк

преди 11 години

Моля г-жа Марковска Утре се закълнете, както си му е редъг, като съдия от КС. От там нататък става още по-весело.Зрелището е пълно. Само дето нема леб.:-)

95

държавата на мафията

преди 11 години

В държавата на мафията е така, престъпниците драпат напред и не се спират пред нищо ! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!

94

Анонимен

преди 11 години

Най-скандалната лъжа на Марковска е, че не е близка с адв. Румен Еленски* и, че не е гледала дела, по които той се е явявал. Проверка в деловодството на ВАС доказва противното - Марковска е била в съдебните състави по поне 6 казуса, по които се е явявал адв. Еленски. Освен това тя е купила в съдружие с Еленски имот в с. Езерец.