49

бай пенчо

преди 11 години

Как ще се оправим? Всички политици,депутати и министро от 10 ножември насам да върнатзаплатите си и заграбеното от тях на държавата,да не се избират втори път за такива,да изберем млади ,некорумпирани и необвързани с партии хора. Досега управлявалите ни дапреживяван на месец с по 320 лева заплата,за да разберат, че не са богове.

48

Анонимен

преди 11 години

Предпочитахме, предполагахме а то какво излезе ?Държава на мутрите.

47

Цецка Фидосова

преди 11 години

Прехода завърши и всичко си дойде на мястото! Милиционерите и наглите провинциалисти тотално завзеха всички позиции в ***, а можещите и интелигентните емигрираха, за да не пречат. Резултатът, както всички виждате е трагичен: Корупция, тарикатски схеми и далавери, шуробаджанащина и съвсем нормално сме на последно място от всички по всичко! Но на наглеците добрали се до властта не им пука!

46

Анонимен

преди 11 години

3 милиона българи вече напуснаха България, а в България останаха само ***, които гледат какво да плячкосат за пунктовете за отпадъци.

45

Анонимен

преди 11 години

Румяна Коларова + Бойко Борисов = Любов:))))))))))))))))))))))))))))))))))

44

свети Петър

преди 11 години

23 години продължава прехода на България към отвъдното...

43

Анонимен

преди 11 години

Само БКП може да спаси България.

42

Дядо Петър

преди 11 години

23 години не можем да се отървем от ЧЕРВЕНАТА ХИДРА.Която вади все нови и нови глави и главички - БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, РЗС, Атака и т.н. т.н.А истинските кукловоди са си все същите.Но най-лошото е, че народът ни не се учи от поредните си грешки и е готов отново да тръгне след първия лъжец и измамник с по-голяма уста.Или умеещ да *** стойки пред камерите на пикливи журналистки.

41

Анонимен

преди 11 години

Сегашната власт е върхушка от богаташи, която се интересува само от парите и имотите си и гледа да източи повече пари през държавния бюджет и да осигури наркотици за копулетата си.

40

do 38

преди 11 години

увели4авала се е, за6тото е нямало презервативи.

39

БАЧКАТОР

преди 11 години

31, Всички хора които празнуваха на 10.11 '89 не са си и представяли че като изгорят ток за 20 лева после плащат 50, с ддс, Зелени енергии ,достъп до мрежи и прочие абсурди. Неволно си спомняш какви сметки си плащал през времето на Бай Тошо и ..сравнението те кара да изпсуваш цялата измислена "демокрация" и политиците и.

38

Лилия

преди 11 години

Положението се промени с това, че управляващите станаха много щедри в предизборните си обещания и много по-алчни след като спечелят чрез тези измамни обещания изборите.

37

Анонимен

преди 11 години

Сами си съсипахме държавата след като Гърция и Испания ни завиждаха и сега се чудят как да се оправят и да построят нови комунистически държави.

36

Младеж

преди 11 години

Всички се биете в гърдите, че сте демократични и живеете в демократична държава, но не сте нищо освен долни КОМУНИСТИ!

35

Анонимен

преди 11 години

За съжаление тези 23 вече години са най-срамните от 1300 годишната история на България.Дори по време на пет вековния турски геноцид българската нация се е увеличавала.Сега за две десетилетия намаляхме с 2 милиона и ако така продължават нещата съвсем скоро ще изчезнем от световната карта като нация.

34

Анонимен

преди 11 години

МОга да ви кажа,какво не се промени:Заплатата ми,и преди беше 700лв и сега е толкова.С малката разлика че сега не ми стигат!

33

do BAMZ3

преди 11 години

Незнам на какво полУжение сме... но никак не е добре полОжението на милата ни родина след като властта е в "ръцете" на ГЕРБ. Та, ако ГЕРБ получат втори мандат не само тези, които са гласували за БСП и други партии няма да имат пари за хляб, но и тези, които са гласували за ГЕРБ, защото държавата ще е катастрофирала( не, че сега не е, но това е друга тема).

32

Анонимен

преди 11 години

ха, глупости от търкалета, кой не знае и какво ни се натресе, навсякъде всички хора искат да живеят в осигурена, социална държава, без бандити, мутри, далавери, милиционери, там дето тъпотията живей е сегашната българия, ограбена, сиромашка, безнадежна

31

врти сучи се там сме

преди 11 години

след 23 год бай Тошо пак е на власт.

30

dimitarivanov53

преди 11 години

Ostaklihme balkonite i zadrastihme gradovete s lamarineni garaji,tova napravihme!