69

РРР

преди 11 години

Малко са го били тоя ***... Пусна убиеца Чеци и той след 2 седмици замина завинаги за ЮАР

68

qwer

преди 11 години

"Животът на Марков е извън опасност." Е това само не ми харесва в статията, това означава,че малко са го били, трябвало е да го бият докато изпадне в несвяс,защото тези вампири от съдебната система заслужават да бъдат разчекнати, те са главните носители на корупцията в България.

67

дядо Матейко

преди 11 години

до 73само да добавя че трябва и да бъдат ощастливени та да внимават после

66

2

преди 11 години

Едно добро начало.Ще ни се да се надяваме,че го е пребил човек,на когото му е омръзнало му да му се подиграват и да да му отказват справедливост и правосъдие,но сигурно е по-прозаично-корумпирания нагъл и недосегаем съдия е взел пари и не е изпълнил поръчката.Всички знаем,че СГС е най-корумпирания съд в света,въпреки,че останалита в страната да се стараят да му отнемат първенството.

65

Гошо до 71

преди 11 години

Ко стана?Намерили вазелин?Нагласил съм си кожената химикалка за подписчето.Чакам!

64

Miroslava Todorova

преди 11 години

za vsichko e vinoven Boiko.dolu GERB. da zivee Krasio chernichkia-nai golemia priatel na balgarskite sadii !!!!

63

такааа

преди 11 години

На всеки съдия по една народна тояга веднъж в седмицата. Да помни кой му плаща заплатата и знае че ще има възмездие и за него/нея ако взима подкупи и отсъжда в полза на виновните. По-умразни станахте от политиците, магистрати. Работете за промяна.

62

Анонимен

преди 11 години

Всички съдии трябва да бъдат пребити .Те са голям ***!!

61

мюзик фен

преди 11 години

Къде отиде оня диско фен?Гошо чака за автограф:))))

60

До 65

преди 11 години

На човек,който мисли,че в музиката има 2 жанра - хард метал и чалга, няма какво да му обяснявам.

59

Анонимен

преди 11 години

До баси народаАми има лесно- този народ го изгонете и си внесете друг. Но не виждам кой нормален народ ще търпи отвратителната корупция ,която е прояла всичко. Главата на рибата е вмирисана.

58

дядо Матейко

преди 11 години

" През август той пусна под гаранция Николай Русинов-Чеци. Чеци е подсъдим за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина. Марков отсъди той да излезе от ареста срещу 15 000 лева. По-късно решението беше отменено."Как не са го опънали пак е добре, макар да е чудно как не го е споходило това щастие!

57

Гошето до 60

преди 11 години

*** си вземи и малко вазелин.

56

Георги Христов до 60

преди 11 години

Готски,ела да ти дам едно афтографче!

55

Анонимен

преди 11 години

До 41/ Нещо си скаран с жанровете в музиката. Георги Христов не бил чалгар-да не би да е представител на хард метала. Чалгар и нищо друго.

54

анонимен

преди 11 години

Колеги,преди малко публикувах един текст на великия певец Георги Христов.За съжаление не се сещам за друг.Можете ли да публикувате някой друг,че много се кефя.Благодаря предварително.Викат ми Жоре-левия!

53

Анонимен

преди 11 години

Докато не се промени законодателството и съдиите да се избират с пряк вот на доверие, дереджето в Бг ще е винаги такова. Последната дупка на кавала не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят.

52

Бойко до дилянка

преди 11 години

дилянче - бунта против тия е като с голото си дупенце върху таралежите да поседнеш! ха добре си ми дошла!

51

До 55

преди 11 години

Ауу, как ме обиди.Колко оригинално за 6-токласник. Личи си ,че си чалгар-мъжкар.

50

Rad

преди 11 години

Голямата новина. А това , че вече три години и половина повсеместен бандитизъм и разсипия, и не минава ден без най-уродливите тежки престъпления и че простосмъртния е беззащитен, едва ли някой го интересува. Интересно е, как са ни приели и как още ни търпят в ЕС-посмешището на Европа станахме.